Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vendelsö skolväg 21

VENDELSÖ

1 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Söndagsvisning! Varmt välkommen, anmäl dig gärna!

Söndag 27/9 14.00-14.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vendelsö skolväg 21

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 84,00 kvm
förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 176
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr Utgångspris
Avgift: 4 924 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, förråd, sophantering. Obligatorisk tillägg om 84kr för bredband tillkommer.
Andel i föreningen: 0,71654%
Andel av årsavgift: 0,71805%
Reparationsfond: 5 000 kr
Driftskostnad 8 232 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 4 632 kr
Beräknat antal pers: 5
Kommentar Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer och tecknde avtal.
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår 1972
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Energideklaration
Utfärdad den 17 november 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 130 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Vendelsö 3:2132
Övriga byggnader I huset finns cykelförråd på markplan. Barnvagnsförråd på samma plan som lägenheten. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

ENTRÉHALL

Välkomnande entréhall med klädavhängning direkt till vänster. Ytterligare förvaring erbjuds i bostadens klädkammare till höger. Den rymliga hallen är något alldeles extra, använd som vardagsrum, sovalkov alternativt förvaringsutrymme, endast fantasin sätter gränser!

SOVRUM 1

I anslutning till köket och hall nås det första sovrummet. Här finns plats för dubbelsäng samt ytterligare möbel. Stilfullt målade väggar i vitt med fondvägg i beige nyans och på golv ligger parkett.

SOVRUM 2

Det andra sovrummet kan användas som rymligt barnrum alternativt inredas med en större säng samt ytterligare möbel. Väggar i vitt och delvis tapetserat i ljus tapet, på golv ligger parkett.

Kök

Här erbjuds både gott om både förvaring och arbetsyta, perfekt för den som älskar att stå i köket. Köket renoverades 2013 med nya vitvaror, skåp och el. Skåpinredning och vitvaror i vitt med bänkskiva i ek. På golvet ligger parkett och väggar är målade i vitt samt tapet. Köket är utrustat med Kyl/Frys, Ugn/spis, integrerad mikro, diskmaskin och fläkt.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med utrymme för en större soffgrupp samt tillhörande möbel. Här finns fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusflöde i rummet. Från vardagsrummet når vi balkongen där det finns plats för möblemang. Väggar är nyligen målade i vitt och på golvet ligger parkett.

BADRUM

I badrummet finns ett fönster som ger ett härligt ljus. Kakel på väggar och på golv ligger matta i blå nyans. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handfat, spegel, torktumlare och tvättmaskin från 2014.

Välplanerad 3:a en trappa upp med balkong och Hiss!

Varmt välkommen till Vendelsös charmigaste 3:a! Här erbjuds en ytterst välplanerad bostad med nyrenoverade ytskikt och insynsskyddad balkong där kvällssolen avnjuts bäst! Fönstren är belägna i tre väderstreck vilket ger ett härligt genomgående ljusflöde i lägenheten och ytskikten renoverades så sent som sensommaren 2020. Den rymliga hallen går att använda som vardagsrum, sovalkov alternativt förvaringsutrymme, endast fantasin sätter gränser! Bostaden är belägen en trappa upp och hiss finns att tillgå från markplan!

Här erbjuds ett boende i ett lugnt familjevänligt område med närhet till natur, badplatser och närhet till stadens puls. Promenadavstånd till både affärer och kommunala förbindelser.

Varmt välkommen på visning!
Fastighetsmäklare: Victoria Sjöberg: 070-553 47 75

Förening

Vendelsö skolväg 21

Förening

Brf Folkparken

Allmänt om föreningen

Brf Folkparken bildades 2010 i syfte att förvärva fastigheten Vendelsö 3:2132 i Haninge kommun av Fastighetsbolaget Sågen KB. Inom föreningen finns 208 st bostäder varav 168 st är upplåtna med bostadsrätt och 40 är upplåtna med hyresrätt.

Tv och bredband

Kabel-TV tecknas själv av bostadsrättsinnehavaren via ComHem eller Sappa. Bredband via Bahnhof (obligatorisk kostnad om 84 kr/mån).

Parkering

Kösystemet till parkeringsplatserna sköts av HSB. För information ber vi er kontakta HSB servicecenter på telefon 010-442 11 00.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Under April 2020 gjordes en avgiftshöjningen med 2%. Föreningen planerar en årlig höjning med 2%.

Renoveringar - utförda och planerade

Planerade:
Renovering av hissar 2020
Stamspolning till hösten 2020.
2019 - Renovering av tvättstuga
2017 - Godkänd OVK
2016 - Radonmätning genomförd med godkänt resultat.
2016 - Stamspolning
2011 - Stamspolning, ventilationsrengöring, renovering av tvättstuga, byte av låssystem allmänna utrymmen.
2012/2013 - Renovering av fastigheternas samtliga fönster.
Se årsredovisning samt föreningens hemsida för detaljerad information.

Övrigt

Enhetsmätning av el via föreningen och kommer via månadsavin.
Tvättstuga finns i separat byggnad på gården mellan Vendelsö skolväg 5 - 13.

Bostadsrättsföreningen förvaltas av HSB enligt särskilt avtal. Förvaltaren svarar även för fastighetsskötsel och felanmälan.
Telefon: 010-442 11 00

Läs mer på föreningens hemsida: https://www.brffolkparken.se

Överlåtelseavgift

1 655 kr

Pantsättningsavgift

946 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stockholms city, shopping och rogivande natur! Här har du nära till flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan".

Närservice

Ett stenkast från bostaden finns Sågen centrum med mataffär, restaurang och kiosk. På fem minuters avstånd med bil finns restaurang, Lidl, Ica Maxi, Starbucks och systembolaget. På nära avstånd finns även Port73 och Haninge centrum med ett stort utbud av restauranger, caféer, frisörer och butiker.

Kommunikation

I direkt anslutning till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Närmsta pendeltågen stannar i Handen eller Vega. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden!

Övrigt

Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Vendelsö Hage ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter