Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klöverhagen 6

Kyrkviken Vendelsö

4 295 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, välkomna!

Söndag 7/6 12.45-13.15

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Klöverhagen 6

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 143,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 6
Ekonomi Pris: 4 295 000 kr utgångspris
Avgift: 5 950 kr/mån inkl V/A, bredband (Bahnhof), p-plats och snöröjning
Andel i föreningen: 0,042%
Driftskostnad 22 234 kr/år
varav
El: 20 286 kr (11813 kWh)
Renhållning: 1 948 kr
Beräknat antal pers: 4
Pantsatt Nej
Allmänt Mycket gott om plats finns för 3-4 bilar på asfalterad uppfart i entrén. Förråd finns i entrén. På framsidan njuter du av förmiddagssol och på baksidan eftermiddags-/kvällssol. Baksidan är idag utbyggd med extra stor träaltan.

Möjlighet finns att sätta in braskamin.

OMRÅDET

Här bor du med rogivande natur utanför knuten och nära flera naturbad såsom Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan". Ett stenkast från naturreservatet Tyresta med milsvida möjligheter till promenader i skog och mark. Samtidigt har du närhet till Stockholm city, Haninge centrum och Östersjökusten. Vendelsö Gård - bygdegård - ligger i närområdet.

Förskolor och skolor
På bara ett par minuters gångväg når du skolan Vendelsö Hage och förskola intill samt ca 5 min bort når du förskola i Vendelsö allé. Flera andra kommunala förskolor och grundskolor finns också i närområdet och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.

Fritid
Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is. Tyresta Nationalpark med sina höga träd ligger inte långt bort och är ett äventyr för vuxna och barn. Likaså finns Östersjöns kust nära till hands.

Kommunikationer
Strax utanför området ca 5 min promenadväg bort går direktbussar som tar dig till Stockholm på 25 minuter. Buss till Gullmarsplan går nästan hela dygnet och även buss 840 till Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på ca 15 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en liten bit bort.

Service
Den kommersiella servicen är väl etablerad. Inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek. Vårdcentralen ligger ca 20 min promenad bort.

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans radhus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med kompletterande el-patron
Energideklaration
Utfärdad den 17 juni 2015
Energiklass: B
Energiprestanda: 40 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
STOR UTEPLATS I ABSOLUT BÄSTA SOLLÄGE

VÄLPLANERAT OCH HELA 3-4 SOVRUM

ÖPPEN PLANLÖSNING OCH GOTT OM FÖRVARING

HALL
Välkomnande entréhall med grå tapetserade väggar och klinkergolv direkt i entrén.

FÖRRÅD
Direkt till höger når du rymligt förråd (kan även inredas till extra sovrum).

TVÄTTSTUGA
Separat tvättstuga med våtrumsmatta och våtrumstapet. Tvättmaskin Siemens och torkskåp. Här finns även skåp, frånluftsvärmepumpen, vask samt gott om arbetsyta.

DUSCHRUM
Helkaklat lyxigt duschrum med mörkt klinkergolv och vitt kakel. Duschhörna med vikväggar, tvättställskommod, badrumsskåp med infälld belysning, spothlights i taket samt WC.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum i modern öppen planlösning mot köket med tapetserade väggar med diskret mönster och parkettgolv. Här finns mycket gott om plats för både stor soffgrupp och tv-möbel samt stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp! Från vardagsrummet når du den stora trädäckade uteplatsen på baksidan med sol från morgon till kväll. Infällda spothlights i fönstret.

KÖK
Köket är från Ballingslöv med vita skåpsluckor, gott om arbetsyta på svart laminatskiva med svart kakel ovanför. Spishäll, spisfläkt, diskmaskin och hel kyl/frys. Alla vitvaror är från Siemens. Infällda spothlights i fönster. Matplats för ca 6-10 personer vid fönster mot baksidan (kan dukas upp för ännu fler!). Den mysiga uteplatsen på baksidan nås även från köket.

ÖVRE PLAN:

ALLRUM/SOVRUM
Direkt till höger ovanför trappan når du det stora allrummet som kan enkelt delas av och bli ett extra sovrum. Grå tapetserade väggar och samma parkettgolv som på entréplanet. Här finns idag flera garderober som kan flyttas tillbaka till sovrummen om så önskas. Perfekt pyssel- eller tv-hörna för barnfamiljen!

SOVRUM 2
Stort sovrum 2 mot baksidan med ljusa tapetserade väggar och parkettgolv.

BADRUM
Helkaklat stilrent badrum med svart klinkergolv och vitt kakel. Tvättställskommod, badrumsskåp med infälld belysning, badkar, spothlights i taket och WC.

SOVRUM 3
Rosa tapetserade väggar med fint mönster, parkettgolv och en garderob.

SOVRUM 4
Tapetserade väggar med läckert mönster, parkettgolv och en garderob.

Mycket fint gavelradhus i populära Vendelsö Hage!

Välkommen till mycket trevligt och välplanerat gavelradhus om hela 143 kvm i Vendelsö Hage! Huset rymmer stilrent vitt kök med öppen planlösning mot det stora vardagsrummet, 3 sovrum, allrum (kan enkelt bli extra sovrum) samt 2 helkaklade badrum. Separat tvättstuga och stor biluppställningsplats. Utbyggd altan på baksidan i bästa solläge med sol från tidig morgon till sen kväll! Huset har genomgående parkettgolv och fin ljus färgsättning. I populära Vendelsö Hage bor du på bara några minuters gångavstånd till skola, flera förskolor, bad, natur, affär, buss m.m.

Vi bryr oss om våra kunder och våra anställda och har därför infört nya rutiner kring våra visningar. Från och med nu har vi i största möjliga mån endast bokade visningar på våra bostäder. Skulle visningstillfällena bli fullbokade så löser vi givetvis visning en annan tid! Vi hoppas att du har förståelse för detta. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Sofia Branting 070-555 38 69 vid ytterligare frågor och information!

Förening

Klöverhagen 6

Förening

Brf Klöverhagen

Allmänt om föreningen

Föreningen förvärvade fastigheten Vendelsö 3:1486 i Haninge kommun 2013. Byggnationen stod klar 2014 och den totala boytan uppgår till 3449kvm fördelat på 24 stycken 5-rums lägenheter.

UNDERHÅLL
En 10-årig plan om underhåll gjordes 2015.

VÄRME
Värmeförsörjningen sker med en frånluftsvärmepump som tar hand om värmen från frånluften och överför den till uppvärmnings- och varmvattensystemet. Vid de tillfällen då värmeåtervinningen inte räcker till finns en el-patron som kompletterar uppvärmningen. Hela bottenvåningen har vattenburen golvvärme och övervåningen värms genom lågtemperaturradiatorer med termostatventiler. Förrådet/extrarummet på bottenvåningen kompletteras med radiator.

VENTILATION
Mekanisk frånluft genom frånluftsvärmepump, utsug i WC/D, klädvård, bad, förråd och kök. Separat köksfläkt. Tilluften tas via don i yttervägg. Värmeåtervinning sker av husets frånluft undantaget luft från köksfläkt som går i separat imkanal.

TEKNISK FÖRVALTNING
Den tekniska förvaltningen sköts av Effekt Konsult & Fastighetsförvaltning AB

EKONOMI
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Berg & Larsson Ekonomisk Förvaltning AB.

TV & BREDBAND
Radhusen är anslutna till Banhof bredband. Multimediauttag finns i alla boningsrum (även förrådsrummet) och i bostadens IT-skåp kan du själv välja vilket uttag som ska betjänas med data, tele eller TV. För den som önskar beställa kanalutbud kan detta göras utav Sappa.

PARKERING
Radhusen är byggda för att medge plats till två-fyra bilar på respektive radhusinfart. Jordat utvändigt uttag finns i anslutning. Carport över en del av infarten erbjöds som tillval. I början av kvartersgatan finns dessutom sex parkeringsplatser för gäster eller egen uthyrning inom föreningen.

STORLEK OCH RUMSHÖJD
Samtliga radhus är ca 143-144 kvm stora. Rumshöjden är ca 2,5 m utom i klädvårdsrummet där taket är sänkt för att dölja installationer

SOPHANTERING
Varje radhus har sitt egna sopkärl på hjul för hantering av hushållssopor. Källsortering utför den boende själv i sin bostad, kärl för källsortering finns i diskbänkskåpet. För källsortering i övrigt hänvisas till kommunens återvinningsstationer.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter