Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Norra dragspelsgatan 22

Västra Frölunda VÄSTRA FRÖLUNDA

2 750 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Norra dragspelsgatan 22

Antal rum 2 rum
Boarea 65,00 kvm
Info från bostadsrättsförening

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 009
Våning 2 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 750 000 kr
Avgift: 3 066 kr/mån
Andel i föreningen: 1,41023%
Andel av årsavgift: 1,41034%
Driftskostnad 3 600 kr/år
varav
El: 1 800 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnaderna är schablonberäknade och kan variera beroende på avtal, väderlek, familjesammanställning, m.m.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2012
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 12 maj 2015
Energiklass: D
Primärenergital: 81 kWh/m² och år
Övriga byggnader Föreningen förfogar över en gästlägenhet som går att hyra för 300 kr /dygn Takterasser: En i varje hus Cykelrum: Ett i varje hus och två i "längan" Mangelrum Snickarverkstad

Välkommen in!

Lägenheten har stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt, underbart ljusinsläpp från flera fönster och genomgående trägolv i vacker nyans. En ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning av kläder samt förvaring.

Kök/vardagsrum/balkong

Kök och vardagsrum i öppen och luftig planlösning. Från vardagsrum med fin vy mot natur har man utgång till en inglasad balkong. Ett stilsäkert kök med gott om förvaring och avlastningsytor och kvalitetsinredning. Här ges inspiration till kreativ matlagning. Mot vardagsrummet finns en naturlig plats för stort matbord. Ett stort rofyllt sovrum med gott om förvaring i garderober.

Badrum

Helkaklat badrum med dusch och skön golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, god förvaring i överskåp och en mycket praktisk bänk att vika tvätt på, toalett och ett handfat med tvättställsskåp.

Är detta Din nya drömbostad?

Kontakta mäklaren redan idag för möjlighet till förhandsvisning!
Yteffektiv 2:a med härlig citykänsla!

Lägenheten har stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt, underbart ljusinsläpp från flera fönster och genomgående trägolv i vacker nyans. En ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning av kläder samt förvaring. Helkaklat badrum med dusch och skön golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, god förvaring i överskåp och en mycket praktisk bänk att vika tvätt på, toalett och ett handfat med tvättställsskåp. Kök och vardagsrum i öppen och luftig planlösning. Från vardagsrum med fin vy mot natur har man utgång till en inglasad balkong. Balkongen känns som ett extra rum och förlänger de ljuvliga sommarkvällarna. Ett stilsäkert kök med gott om förvaring och avlastningsytor och kvalitetsinredning. Här ges inspiration till kreativ matlagning. Mot vardagsrummet finns en naturlig plats för stort matbord. Ett stort rofyllt sovrum med gott om förvaring i garderober.

Extra plus är föreningens stora takterrass som kan som skänker en underbar utsikt. Perfekt för grillkvällar eller solning en fin sommardag.

I närområdet finns allt Du kan tänka Dig av affärer, restauranger, matbutiker, bibliotek, närservice, skola-omsorg samt kultur och nöjen och det är även kort avstånd till havet! Omtyckt förening med stabil ekonomi, gemensam takterrass, gästlägenhet och varmgarage. Från takterrassen har man fantastisk vy över västra Göteborg och utsikt mot havet som skymtar i fjärran.

Idealiskt läge i ett härligt område nära Frölunda torg, med mycket goda kommunikationer och nära till bl.a naturområdet Ruddalen med sport och motion för hela familjen och fina löpslingor och ett välutrustat idrottscentrum.

Kan detta bekväma boende med hög standard vara Din nya drömbostad? Kontakta mäklaren för möjlighet till förhandsvisning!

Välkommen till en hemtrevlig upplevelse i optimalt läge mellan stad och hav!

Förening

Norra dragspelsgatan 22

Förening

Brf Prisma

Allmänt om föreningen

Brf Prisma äger fastigheten Järnbrott 133:12 med därpå uppförda 2 byggnader med 65 lägenheter med bostadsrätt. (1 st lokal med hyresrätt) Båda husbyggnader stod klara 2013.
Omtyckt förening med stabil ekonomi. Varje år amorterar föreningen 400 000:-. Senaste året har de även gjort en extraamortering på ytterligare 400 000:-. Dvs totalt 800 000:- Några nyckeltal: Lån/m² bostadsrättsyta: 4 945 kr ( En belåning/kvm under 5000 kr anses vara bra) Skuldkvot ca 7,6. (Skuldkvoten kan ge dig en riktlinje för hur belånad föreningen är. En skuldkvot under och runt 5 är bra, ligger den på mellan 10 till 15 är det dåligt och över 15 visar på att bostadsrättsföreningens ekonomiska situation är ohållbar) Se senaste årsredovisning för mer information. Den finns klickbar under fliken bostadsfakta i objektbeskrivningen.

Tv och bredband

Byte av tv- och bredbandsleverantör från ComHem till AB Sappa. Detta att genomföras den 1 november 2021.

Parkering

Parkering finns genom varmgarage som nås med hiss direkt till bottenplan och kostar ca 650 kr/månad. Separat kö. Parkering utomhus genom bostadsbolaget finns för ca 440 kr/mån.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2014 och sträcker sig fram till 2044. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. Från 1/12-21 kommer det att ske en avgiftshöjning på 100:-. Detta för att delvis täcka kostnaden för tv och bredband.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Idealiskt läge i ett härligt område nära Frölunda torg, med mycket goda kommunikationer och nära till bl.a naturområdet Ruddalen med sport och motion för hela familjen och fina löpslingor och ett välutrustat idrottscentrum. I närområdet finns allt Du kan tänka Dig av affärer, restauranger, matbutiker, bibliotek, närservice, skola-omsorg samt kultur och nöjen och det är även kort avstånd till havet!

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter