Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skeppargatan 3B

Teg UMEÅ

3 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Skeppargatan 3B

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 71,60 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr A101
Våning 10 av 12, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 795 000 kr utgångspris
Avgift: 3 661 kr/mån inkl. värme, kallvatten, internet och tv (varmvatten och el enligt schablon)
Andel i föreningen: 0,9936%
varav
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Varmvatten och hushållsel debiteras efter faktisk förbrukning, avräkning sker 1 gång/år.
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Solfylld takterass i solfyllt västerläge med enastående utsikt.
Till lägenheten hör både ett förråd på entréplan och ett i föreningens garage.
Tillhörande garageplats överlåts till ny ägare.
Möjlighet att köpa till båtplats i båthamnen nedanför.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2002
Ventilation FTX system
Energideklaration
Utfärdad den 24 juli 2019
Energiklass: D
Primärenergital: 101 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Bryggaren 3
Högt upp i huset, på tionde våning med oslagbar utsikt över älven och Umeå stad erbjuds snart denna enastående bostad. Lägenheten har varsamt renoverats från topp till tå och har försetts med påkostade materialval, exklusiva finesser och fina funktioner. Solfylld terrass med privat läge i underbart västerläge sätter guldkant på boendet. Möjlighet att köpa till båtplats i båthamnen nedan, garanterad garageplats till ny ägare och två förråd medföljer. Välskött, mycket populär och stabil förening.

Här bor ni i det bästa av två världar, på lugnt område med rogivande utsikt över älven och ett stenkast till centrum med dess kompletta utbud av affärer och restauranger. En lägenhet utöver det vanliga som måste upplevas på plats.

HALL
Välkomnande hall som fördelar lägenhetens sovrum, badrum och generösa allrum och kök. Här ges fint utrymme för avhängning av ytterkläder. Stilsäkert marmorgolv i vitt och vitmålade väggar klär ytskikten.

KÖK OCH VARDAGSRUM
I blickfånget från hallen nås lägenhetens sociala ytor. Stora fönsterpartier i två väderstreck släpper in underbart ljusinsläpp till rummet och den rogivande utsikten över älven och stan är något utöver det vanliga.

Köket är mycket modernt inrett och platsbyggt med snygga finesser och detaljer. Skåpluckor i ljust trä med stilrena handtag och arbetsbänk i silestone ger köket en tidlös karaktär. Kökets maskinella utrustning är från Siemens och består av integrerad och fullstor kyl och frys, generös induktionshäll med integrerad kolfilterfläkt, diskmaskin och dubbla varmluftsugnar varav en med microfunktion. Social arbetsyta mot vardagsrummet med plats för barstolar och mycket god förvaring i skåp och utdragbara lådor.

Vardagsrumsdelen är lätt att möblera med variation och har utrymme för soffgrupp, tv-möbler, möblemang och stor matgrupp om så önskas. Vitmålade väggar, stilfullt enstavigt ekparkettgolv och matchande elementskydd i samma träslag ramar fint in det gästvänliga rummet.

Från vardagsrummet, genom vackra dubbeldörrar nås lägenhetens pärla, den solfyllda och privata terrassen i underbart västerläge med plats för både utemöbler och solsängar. Här avnjuts den värmande kvällssolen tills den går ner över horisonten.

BADRUM
Lägenhetens badrum håller samma höga klass och stil som övriga lägenheten. Stora moderna granitkeramikplattor i en trendig gråbeige kulör klär väggar och golv och i taket ger inbyggda spotlights perfekt belysning. Badrummet komfortabla inredning består av wc, handfat med kommod, rund spegel med belysning och dusch med glasvägg. Tvättmaskin, torktumlare, bänk för klädvård och skåp till förvaring underlättar vardagen. Fönster släpper in härligt dagsljus.

SOVRUM
Mysigt sovrum med utrymme för dubbelsäng och enklare möblemang. Stor platsbyggd garderobsvägg ger fin förvaring. Samma vackra enstaviga parkettgolv, matchande elementskydd och vitmålade väggar klär ytskikten.

Enastående lägenhet på 10e våning!

Högt upp i huset, på tionde våning med oslagbar utsikt över älven och Umeå stad erbjuds snart denna enastående bostad. Lägenheten har varsamt renoverats från topp till tå och har försetts med påkostade materialval, exklusiva finesser och fina funktioner. Solfylld terrass med privat läge i underbart västerläge sätter guldkant på boendet. Möjlighet att köpa till båtplats i båthamnen nedan, garanterad garageplats till ny ägare och två förråd medföljer. Välskött, mycket populär och stabil förening.

Här bor ni i det bästa av två världar, på lugnt område med rogivande utsikt över älven och ett stenkast till centrum med dess kompletta utbud av affärer och restauranger. En lägenhet utöver det vanliga som måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Förening

Skeppargatan 3B

Förening

Brf Bryggaren 1 i Umeå

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen är en privat bostadsrättsförening. Föreningen förfogar över 87 st lägenheter belägna på fastigheten Bryggaren 3. Byggnadsår 2002. Adress Bryggargatan 3 A-C. Föreningen är, tillsammans med BRF Bryggaren 2, även delägare i en gemensamhetsanläggning. I avgiften ingår värme, tvättstuga, kabel-TV och bredband. El och varmvatten ingår ej. El och varmvatten debiteras efter vilken förbrukning man hade föregående år. Avstämning sker varje år för både varmvatten och el. Har man förbrukat mer än det som har betalts så får man betala överstigande del och har man förbrukat mindre får man tillbaka. Föreningen förvaltas ekonomiskt av NABO och tekniskt av Riksbyggen fastighetsservice. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. I dagsläget finns inga planer på att ändra avgifterna, ordförande 2021-05-05.

HUSETS SKICK
Husen är nya och därför i gott skick.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Underhållsplan finns och den efterföljs. Ina större investeringar har skett under 2019. Byte av mätare för el och vatten ska göras framöver (görs under hösten 2021 / när pandemiläget tillåter).

GÅRDEN
Består av gräsmatta och asfalt. Finns boulebana och schackrutor.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV levereras via ComHem och de levererar det analoga grundutbudet (inklusive några kanaler digitalt och det ingår i månadsavgiften.
Bredband levereras via A3 och ingår i månadsavgiften. Notera att bredbandet levereras via IP-uttaget i lägenheten, dvs inte via Tripple-play-uttaget där TV ansluts. I föreningen tillämpas dynamisk IP-tilldelning (så kallad DHCP).

TVÄTTSTUGA
Finns på entréplan på adressen Skeppargatan 3A. Utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, tvättbänk och mangel. Bokningstavla med nyckelbokning.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen är, tillsammans med BRF Bryggaren 2, även delägare i en gemensamhetsanläggning.

PARKERING
I garaget under husen finns plats för 87 bilar (lika många platser som lägenheter i föreningen). Först och främst hyrs dessa ut till boende i vår förening och i andra hand till boende i vår grannförening BRF Bryggaren 2. Det är möjligt att hyra mer än en plats i garaget om platser finns. Garageporten är automatisk och sköts antingen via portkod eller med hjälp av fjärrkontroll, som fås då plats hyrs. Kostnad för en garageplats är 495kr/månad (inomhus). Om du önskar hyra en garageplats tillfälligt är du välkommen att kontakta styrelsen. Om lägenheten har en garageplats redan så får köparen ta över den, annars kö för garageplats (2021-05-05) enligt ordförande.
Fastigheten är utrustad med ett fåtal motorvärmarplatser för uthyrning. Dessa platser är belägna ner mot älven. Platserna kostar 350:- (utomhus) och hyrs ut av styrelsen. Det finns lediga mv-platser (2021-05-05) enl ordförande. Fastigheten är också försedd med ett tiotal gästparkeringsplatser. Dessa platser är till för besökande och får endast utnyttjas tillfälligt av medlemmar i föreningen.

Föreningen har under 2021 investerat i 14 laddplatser i garaget.

ÖVRIGT
Förråd finns i garaget och ingår i hyran. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Hemförsäkring och bostadsrättsförsäkring bör tecknas av bostadsrättsinnehavaren.
Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Juridisk person tillåts inte köpa bostadsrätt av styrelsen. Styrelsen accepterar köpare med olika andelstal ax 10%-90% och dom accepterar även släkt/föräldrar/barnägande.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-05-05.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närservice

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter