Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kungsgatan 37

Centrum Umeå

1 680 000 kr

Se alla bilder

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kungsgatan 37

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 52,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1102
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 680 000 kr Utgångspris
Avgift: 2 708 kr/mån Inklusive värme, vatten, kabel-tv, br-tillägg
Andel i föreningen: 4,8705%
Driftskostnad 3 264 kr/år
varav
El: 3 264 kr (868 kWh)
Beräknat antal pers: 2
Kommentar 16A säkring
Tillträde Enl. överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör två generösa förråd. Föreningen har även extra förråd till uthyrning.
Två franska balkonger i söderläge släpper in härligt dagsljus.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1963
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 22 maj 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 167 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Leoparden 1
Perfekt citylägenhet på lugn gata väst på stan! Lägenheten har en unik planlösning, genomgående fina ytskikt och fönsterbrädor i marmor. Två härliga franska balkonger bidrar med generöst ljusinsläpp från solens strålar i söder.

Den tilltalande tvåan disponerar renoverat kök, rymligt badrum, inbjudande vardagsrum, sovrum med stor skjutdörrsgarderob som rymmer gott om förvaring.

Här bor du på optimalt läge med gym i samma hus och närhet till centrums kompletta utbud av restauranger, affärer och uteliv runt knuten och nära underbara älvspromenaden. Bushållsplats med god kommunikation till Universitet och sjukhus finns på gatan bredvid.

Varmt välkommen att boka din visning!

- GÅNGAVSTÅND TILL CITY OCH ÄLVSPROMENADEN

- LÅG AVGIFT

- UNIK PLANLÖSNING

- TVÅ FRANSKA BALKONGER

- GOD FÖRVARING

HALL
Välkomnande hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder. Två platsbyggda garderober ger ytterligare förvaring. Mörkgrått linoleumgolv och målade väggar i grå nyans.

KÖK
Funktionellt arbetskök med fantastiskt ljusinsläpp från stort fönster. Här sker matbestyren med utsikt mot hustaken. Vita stilrena skåpluckor, vitt kakel och generös arbetsbänk i ek ger köket en modern och tidlös karaktär. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis med häll och ugn, fläkt samt komfortabel diskmaskin. De smart planerade kvadratmetrarna erbjuder även praktiskt vitrinskåp och fin förvaring i flertalet lådor och skåp.

VARDAGSRUM
Rymligt och gästvänligt vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel och matgrupp. Stort fönster och fransk balkong släpper in härligt dagsljus från söder. Vitmålade väggar och vackert parkettgolv ramar fint in det sociala rummet.

SOVRUM
Välkomnande sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Stor och djup skjutdörrsgarderob som ger gott om förvaring. Fönster och fransk balkong i söder låter solens strålar lysa in och ge karaktär åt det fina parkettgolvet.

BADRUM
Från hallen nås det komfortabla och rymliga badrummet. Ytskikten är klädda i ljus våtrumsmatta. Badrummets inredning består av wc, handfat, spegelskåp samt rymligt 8uyduschutrymme.

BRA ATT VETA
- Lägenhetens spännande planlösning med badrum och kök i mitten lämpar sig även perfekt för två studenter.
- All inredning i skjutdörrsgarderoben medföljer i köpet.
- Till lägenheten hör två stora förråd och fler finns att hyra.
- Möjlighet till p-plats och garage med separat kö.

RENOVERINGAR GJORDA PÅ LÄGENHETEN
2019 - Ny diskmaskin i kök. Dimbara strömbytare i sovrum samt vardagsrum.
2018 - Totalrenoverad hall med mörkgrått linoleumgolv, målat tak och väggar, ny golvsockel samt dimbar strömbrytare.
2015 - Köksrenovering, ny el samt elcentral utbytt, målning av innerdörrar.
2013 - Skjutdörrsgarderob, nya golvlister, målning väggar och tak.
2012 - Golvslipning.

Fin citytvåa väst på stan med unik planlösning och generöst ljusinsläpp!

Perfekt citylägenhet på lugn gata väst på stan! Lägenheten har en unik planlösning, genomgående fina ytskikt och fönsterbrädor i marmor. Två härliga franska balkonger bidrar med generöst ljusinsläpp från solens strålar i söder.

Här bor du på optimalt läge med gym i samma hus. Den tilltalande tvåan disponerar renoverat kök, rymligt badrum, inbjudande vardagsrum, sovrum med stor skjutdörrsgarderob som rymmer gott om förvaring.

Här bor du med centrums kompletta utbud av restauranger, affärer och uteliv runt knuten och nära underbara älvspromenaden. Busshållsplats med god kommunikation till Universitet och sjukhus finns på gatan bredvid. Plats för bil kan ordnas.

Varmt välkommen att boka din visning!

Förening

Kungsgatan 37

Förening

Leoparden 1

Allmänt om föreningen

Brf Leoparden 1 är en äkta bostadsrättsförening belägen i centrala Umeå. Föreningen äger fastigheten Leoparden 1 med adressen Kungsgatan 37. Föreningen förfogar över 7 st lägenheter och en lokal som är upplåten med bostadsrätt som f.n ägs av Umeå kommun. Föreningen förvaltas ekonomiskt av styrelsen och tekniskt av HSB.

HUSETS SKICK
Fastigheten är i fint skick och föreningen åtgärdar de underhåll som behövs löpande. Relining av avloppsstammar har genomförts under 2019. Fastighetsbesiktning genomfördes i maj 2018. Bland annat är ny fasadbelysning monterad ute och nya lågenergilampor installerade invändigt. Fönsterbyte samt trapphusmålning är utfört runt 2011.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Inom en 5-års period kommer en renovering av yttertak att göras.

PARKERING
Föreningen har 7 st parkeringsplatser med motorvärmarstolpe för 250 kr/mån och 8 st varmgarageplatser för 500 kr/mån. Föreningen hyr ut platser externt, men ambitionen är att bostadsrättsinnehavare har förtur till parkering.

INTERNET OCH TV
Kabel-tv via Comhem finns via antenn och ingår i månadsavgiften. Fiber finns i fastigheten via Telenor. Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget abonnemang.

TVÄTTSTUGA
Föreningens tvättstuga finns i källarplan och är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, mangel samt torkrum.

GÅRD
På föreningens gård finns fina gräsytor, buskar och träd. Här finns utrymme för utegrupp och möjlighet till grillning. Föreningen investerade 2019 i en grill som nyttjas av medlemmarna.

ÖVRIGT
Fastigheten är försäkrad i Länsförsäkringar och i försäkringen ingår bostadsrättstillägg för bostadsrättsinnehavaren. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Trevlig förening med möjlighet att engagera sig och påverka beslut och framtida arbeten. Soprum för hushålls- och matavfall samt trädgårdsförråd finns beläget på föreningens gård.

Två förråd till varje lägenhet (1 på vinden och 1 i källaren). Det finns möjlighet att hyra ytterligare förråd att hyra på vind. Föreningen hyr ut en källarlokal till Tenton-gym som genererar hyresintäkter. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-05-07. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Umeå, Norrlands knutpunkt är en utvecklande stad på många olika plan. Medelåldern är låg, flera år lägre än riksgenomsnittet och här finns Umeå universitet, med design- konst- och handelshögskolorna som erbjuder utbildningar inom alla områden för sina studenter. Här finns även Sveriges Lantbruksuniversitet. Även näringslivet i Umeå har många växande företag inom framförallt medicin, bioteknik och miljö och energi. Umeå har ett starkt friluftsliv och här har man nära till hav, älv och skog. Normala vintrar brukar vara snörika och här finns det många skidspår och somrarna är soliga och varma. Det finns mycket att göra i Umeå, besök Bildmuseumet, gå på Umeås stora jazzfestival eller Norrlandsoperan med Symfoniorkestern.

Närservice

I närheten finns allt som man behöver i form av butiker, restauranger, apotek, bibliotek, biografer osv.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer till alla stadsdelar runt Umeå från centrums mittpunkt som kallas Vasaplan.

Parkering

Det är lätt parkera runt centrum både i parkeringshus och på gatan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter