Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Regnbågsgatan 22

Tyresö

2 395 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Regnbågsgatan 22

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 44,00 kvm
förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4302
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 395 000 kr
Avgift: 2 750 kr/mån inkl. Värme & kallvatten. El & Varmvatten aviseras månadsvis. Obligatoriskt tillägg om 229 sek för Telia vilket inkluderar, Tv paket Lagom, Bredband 100/100 (fiber) samt iptelefoni.
Andel i föreningen: 1,3282%
Andel av årsavgift: 1,32817%
Driftskostnad 1 972 kr/år
varav
El: 1 972 kr (1600 kWh)
Beräknat antal pers: 2
Kommentar El: Inviduell mätning. Försäkring: Bostadstillägg är tecknat via bostadsrättsföreningen.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår 2017-2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system mekanisk till-/frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Lägenheten har ej separat förråd utan en större klädkammare i anslutning till sovrummet.
Bostaden är enligt mäklarbilden 1 rok men disponeras idag som 2 rok.

ENTRÉHALL
Välkomnande entréhall med plats för klädavhänging direkt till vänster, ytterligare förvaring erbjuds i garderober. Väggar är målade i vitt och på golvet ligger klinker följt av parkett.

KÖK
Välkomnande barkök från Vedum med mörk bänkskiva i laminat, skåpinredning i vitt och vitvaror från Siemens. Det finns gott om arbetsyta och förvaring, perfekt för den som älskar att stå i köket. Det ryms även en matgrupp för ca 6 personer. Mattlackad ekparkett från Kährs på golvet och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet rymmer en mindre soffgrupp samt tv möbel. Fönsterpartier i två väderstreck ger både kök och vardagsrum ett härligt ljusflöde. Dimmers är installerade som tillval i både vardagsrum och sovrum. På golvet ligger mattlackad ekparkett från Kährs och väggar är vitmålade. Från vardagsrummet når vi bostadens balkong.

BADRUM
Det helkaklade badrummet nås från entréhallen. Vitt kakel på väggarna och klinker på golvet. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat med kommod, spegel, tvättmaskin och handdukstork.

SOVRUM
Rymligt och ljust sovrum med plats för dubbelsäng. De breda fönsterpartierna Mattlackad ekparkett från Kährs på golvet och vitmålade väggar. Från sovrummet når vi bostadens klädkammare/förråd.

Underbar 2:a i absolut toppskick med balkong och hiss!

Varmt välkommen till Regnbågsgatan och denna fräsha 2:a fyra trappor upp. Inflyttning skedde så sent som 2019 därav att bostaden är i nyskick. Vi möts av moderna vitvaror och tidlöst material kombinerat med stora fönsterpartier för ett härligt ljusflöde. Balkongen är möblerbar och belägen i ett högt insynsskyddat läge. Denna lägenhet är något för den kräsne som bara vill flytta in!

Bostaden är enligt mäklarbilden ett rum och kök men disponeras idag som en tvåa.

Förening

Regnbågsgatan 22

Förening

brf steget

Allmänt om föreningen

Brf Steget registrerades hos bolagsverket 2016-09-29 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden. Föreningen ska i sin verksamhet främja de kooperativa principerna såsom de kommer i uttryck i stadgarna och verka för en socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar utveckling. Stadgarna registrerades 2016-09-29.

Fastigheten Regnbågen 1 har adresserna Regnbågsgatan 20-24, Rimfrostgränd 5-7 och Vårflodsgatan 15-23 i Tyresö.
Första spadtaget togs i maj 2017 och inflyttningen skedde första halvåret av 2019. Brf Steget i består av 72 lägenheter varav 3 bolokaler samt 3 lokaler. De såkallade "bolokalerna" upplåts som bostadsrätter men med möjlighet att bedriva verksamhet i.

En av styrelsens viktigaste uppgifter är att underhålla fastigheterna för att långsiktigt få en god boendeekonomi, kvalitet i boendet och trivsel i området. Föreningen har även ett "fjärilshotell" på de gemensamma takterrassen, dvs. odlings lådor och pergolor där växter trivs och insekter pollinerar.

Tv och bredband

Föreningen har anslutits till Telia fiber för bredband 100/100 Mbit, digital-tv (kanalpaket "Lagom") och ip-telefoni mot en obligatorisk kostnad för varje medlem.

Parkering

Brf Steget och Brf Grönskan delar garaget och fördelas 28 st platser initialt. Kostnad för garageplats: 1250 kr/mån.

2019 tecknades avtal för bilpool med två bilar från Our Green Cars står parkerade i föreningens garage. Dessa är tillgängliga för samtliga medlemmar och bokning sker via Our Green Cars egna bokningssytem. Samtliga medlemmar ansluts vid första inflyttning (1 st anslutning/hushåll). Anslutningen varar fr o m första inflyttning och varar i 5 år. Kostnaden står Riksbyggen för i 5 års tid, därefter tecknar medlemmar eget abonnemang.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar. Då byggnaden är nyproducerad föreligger inget planerat underhåll år 1-16.

Renoveringar - utförda och planerade

Byggnaden är nyproducerad varför inga renoveringar finns planerade.

Övrigt

Gemensamma utrymmen:
1 st soprum
1 st gemensamhetslokal
5 st cyckelrum
5 st barnvagnsrum/rullstolsrum
2 st takterasser

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I närområdet finns gott om skolor, närmst ligger: Förskola Båten, gunghästen, Sagan, Tärningen och Förskolan loket. Grundskolor i närheten är Stimmets skola, Montessoriskolan Vintergatan, Internationella Engelska Skolan, Tyresö och Nyboda skola. Utöver den kommersiella servicen i Tyresö Centrum har området gott om mataffärer som Willys, Lidl, ICA och Coop. I kommunen finns även flera populära utflyktsmål som bland annat Alby Friluftsgård, Tyresta Nationalpark och Tyresö Slott.

Närservice

I Tyresö centrum, en stenkast bort, finner vi cirka 70 butiker. Allt från kaféer, restauranger, biograf, simhall, golfbana, ishall och inomhushallar. Här finns också matvarubutiker, systembolag till vårdcentral och bibliotek.

Kommunikation

Ett stort antal busslinjer trafikerar Tyresö. Bussturen från Tyresö C till Gullmarsplan tar drygt 15 minuter och direktbussen in till Stockholm C tar 30 minuter. Bussförbinndelser finns även till Nacka, Älta och Haninge.

Parkering

Kostnad för garage 1000kr/mån och ansökan görs via https://mitt.riksbyggen.se/

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter