Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bollmoravägen 114

Centrala Tyresö TYRESÖ

2 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bollmoravägen 114

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 78,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2167-2-51-8
Våning 1 av 1, hiss finns ej
Kommentar Lägenheten är belägen på en trappa
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr utgångspris
Avgift: 4 498 kr/mån Inkl. värme, VA, vatten, El och kabel TV.
Andel i föreningen: 0,4896%
Andel av årsavgift: 0,4896%
Driftskostnad 2 976 kr/år
varav
Försäkring: 2 976 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnader kan variera beroende på antal personer i hushållet samt tecknade avtal
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Centralvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 29 augusti 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Förråd om ca 10 kvm finns i huset vid garagelängan I Brf Pluto finns förutom lägenheterna ett antal servicehus innehållande soprum, tvättstugor, snickerilokal, bastu, lägenhetsförråd, gemensamhetslokal, styrelserum och förråd där man kan ställa in sin cykel.
HALL
Ljus och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Direkt till höger finns gott om plats för att hänga kläder, vidare in finner man garderober samt en praktisk och rymlig klädkammare som sväljer mycket förvaring.

KÖK
Stilrent kök från 2015 i neutrala toner. Här finner vi skåpinredning i vitt, ljust kakel med några rader i mörkgrå ton samt mörka bänkskivor som bryter av fint mot det ljusa. Inbyggd ugn, fläkt, spishäll, kyl och frys i rostfritt. Plats för stort matbord. Här är det öppet mot vardagsrummet och ett härligt ljusinsläpp flödar från fönstren som finns längs ena väggen.

VARDAGSRUM
Underbart vardagsrum med frans balkong och fantastiska trägolv som skapar en härlig känsla. Gott om plats för soffa, tv-möbel och annat. Här har man även platsbyggt hyllor längs ena väggen som skänker ett modernt intryck samt ger plats för fina dekorationer och gott om förvaring med dess skåp. Härlig rymd tack vare den öppna planlösningen mot matdelen.

SOVRUM 1
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Här finns utgång till stor balkong mot grönska där man lätt får plats med en utegrupp och kan njuta av en kopp kaffe i lugn miljö. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en slitstark linoleummatta i ljus ton.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med vita väggar och fin fondtapet med stjärnor i ljus ton. Här finns gott om plats för säng, skrivbord och annat om så önskas.

EXTRA RUM
Från köket når man det mindre sovrummet som är perfekt för den som är i behov av ett extra rum eller arbetsrum. Vill man ha ännu större plats för sociala ytor går det utmärkt att öppna upp här. Vita väggar och samma ljusa matta som i stora sovrummet.

BADRUM
Stort och stilrent badrum som i samband med stambyte renoverades 2015. Väggarna är vita och fint skeppsgolv som även sträcker sig upp på ena väggen. Svart handdukstork och kommod samt spegelskåp med belysning bryter av snyggt mot det ljusa. I övrigt finns här tvättmaskin, torktumlare, badkar och wc.

Stilren lägenhet, balkong i lummigt läge, fransk balkong, Allt ingår!

Varmt välkommen till denna ljusa och stilrena lägenhet belägen i populära Brf Pluto. Här finner vi 78 väldisponerade kvadratmeter fördelade på tre sovrum, stort badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning mot matdelen samt en stor klädkammare och en praktisk hall. Här bor man i ett lugnt och mysigt område och i en stabil förening där allt ingår i avgiften.

Tyresö centrum med dess stora utbud av butiker, cafeér och restauranger ligger på promenadavstånd. Goda kommunikationer finns i direkt anslutning till bostaden som tar dig till city på under 30 minuter. I närområdet finns skolor, förskolor och härlig natur.

Varmt välkommen till ett hem och område att trivas i.

Förening

Bollmoravägen 114

Förening

BRF Pluto

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Pluto i Tyresö (fastighetsbeteckning Kumla 3:1296 - Kumla 3:1302) bildades 16 september 1968. Husen byggdes under åren 1970-1971, och de första inflyttningarna skedde sommaren 1971.
Totalt finns i området 14 bostadshus med sammanlagt 208 lägenheter. De charmiga tvåvåningshusen ligger i Lindalen på adresserna:
• Bollmoravägen 90-176.
• Herkulesvägen 20-34.
Området har förändrats över tiden. Garage har byggts i flera omgångar. Ett större renoveringsprojekt blev klart 1994. Då tillkom de röda plåttaken, som ersatte de tidigare av svart tjärpapp. Fasaderna var ursprungligen gröna på varannan gård och gula på varannan. Husen tilläggsisolerades och fasaderna täcktes med Marmoroc-stenar i rött och vitt respektive gult och vitt. År 2005 färdigställdes nya servicehus med soprum för källsortering, cykelförråd samt en ny och större festlokal.
Föreningen har en god ekonomi. Avgifterna sänktes 1994, och har därefter varit oförändrade.

Tv och bredband

I Brf Pluto finns ett kabel-tv-nät som levereras av Com Hem.
Mer information om Com Hem och deras utbud kan du finna på företagets hemsida; www.comhem.se.
I varje lägenhet finns ett datauttag (Ethernet).
För att aktivera tjänsterna tar du kontakt med Bredbandsbolaget: www.bredband.com.
Bredbandet och basutbud-tv ingår i avgiften.

Parkering

141 st. parkeringsplatser, varav 23 besöksplatser.
123 st. garageplatser.

Till parkeringsplatserna är det en separat kö. Kontakta styrelsen för att boka plats.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Överlåtelseavgift betalas av säljaren enligt föreningen, motsvarande 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift betalas av köparen med 1% av prisbasbeloppet. HSB Stockholm ställer som krav på köparen att man deponerar en medlemsavgift per köpare på kr 500. Årsavgift betalas av köparen kr 250.

Renoveringar - utförda och planerade

Under 2006 förbättrades ventilationen; fläktar i krypgrunderna under husen sattes in och luftventiler ovanför fönstren sattes in. Under senare åren har bland annat uppförts ny garagelänga, cykelhus, och miljöhus.

Mellan husen finns lekplatser och härliga grönområden. Tvättstugor finns med gott om maskiner. Dessutom finns bastu, föreningslokal med möjlighet att hyra för festligheter, och snickerilokal. Kabeltv via ComHem. Bredband via Bredbandsbolaget/ComHem.

Hushållsel ingår i månadsavgiften.

Övrigt

Det är förvaltaren HSB som handhar överlåtelser och pantskrivningar. Enligt föreningens stadgar debiteras säljaren respektive pantförskrivaren de administrativa kostnaderna.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Tyresö är en härlig skärgårdskommun där aldrig havet är långt borta. Här har man alltid nära till en skogspromenad eller ett dopp i en mysig sjö. Samtidigt tar det bara 20 minuter till Stockholm City där det myllrar av restauranger, cafeér, butiker och sevärdheter. Här finns även golfbana, gym, simhall, rackethall, ishall och fotbollsplaner. Vill man fiska, rida eller paddla kanot finns även det i närheten. Även närhet till Alby friluftsområde finns där man kan njuta av ett stort grönområde med bad och elljusspår, grillplatser eller varför inte en kaffe på det mysiga cafeét!

Närservice

Tyresö centrum har 75 butiker och restauranger med ett brett utbud för dina vardagliga ärenden. Butikerna andas service och personlighet och centrumet erbjuder en lugn och trivsam shoppingupplevelse där du kan handla, äta en god lunch, eller umgås med vänner och familj över en fika.

Kommunikation

Från hållplatsen i centrum går tät busstrafik till Gullmarsplan och tar ca 20 minuter. I rusningstrafik går även direktbuss till Vattugatan med en restid på cirka 30 minuter. Det finns även buss via Fornudden till Haninge. Från busshållplats Masten går tät trafik och det tar därifrån bara 15 minuter till Gullmarsplan.

Parkering

Både p-plats och garage finns att hyra via föreningen.

Övrigt

Tyresö gymnasium Bergfotens skola, skolår F-6 Fårdala skola, skolår F-6 Njupkärrs skola, skolår F-6 Nyboda skola, skolår 6-9, samt särskola Stimmets skola, skolår F-6, samt särskola Tyresö Montessoriskola (friskola), skolår F-6 Engelska skolan (friskola), skolår 4-9 Förskolan Speldosan Förskolan Teddybjörnen Förskolan Pusslet Förskolan Gunghästen Förskolan Farmarstugan, Förskolan Kardemumman Förskolan Båten Förskolan Sagan Förskolan Stimmet Förskolan Solskenet

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter