Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Slottsvägen 5

Näsby Park Täby

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 2 600 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Slottsvägen 5

Antal rum 2 rum
Boarea 57,10 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 10003
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 344 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten. Det tillkommer 76 kr per månad som ett obligatoriskt tillägg avseende kabel-tv. Det till kommer 200 kr per månad som ett obligatoriskt tillägg avseende bredband. Total summa per månad 3 620 kr per månad.
Andel i föreningen: 1,70133%
Andel av årsavgift: 1,74177%
Driftskostnad 4 200 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1951
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Hall

Välkommen hem till denna underbara 2rok där allting har en perfekt kombination att kännas modernt och också charmigt. I hallen ligger ett slittåligt grått klinkergolv, perfekt för blöta skor och ytterkläder. Väggarna i bostaden är genomgående klassiskt vitmålade. I hallen finns det gott om förvaring i dubbelgarderober med spegelglas.

Kök

Köket renoverades år 2016 och har idag vit stilren inredning med snygga gråa handtag. I köket finns flera skåp och lådor vilket tar mycket förvaring för kockens alla redskap. I köket finns en lång arbetsbänk i ljus laminat som därmed alltid kommer att hålla sig snygg. Här finns också integrerad micro, ugn, spishäll, kolfilterfläkt, en bred diskho, helintegrerad diskmaskin. Kyl/frys. Här ryms ett bord för cirka 4 sittande gäster med trevlig utsikt mot den grönskande och lugna innergården. Om önskemål/behov finns finns det gott om sittplats i vardagsrummet. I köket ligger ett ljuslaserat parkettgolv som också finns i det intilliggande sovrummet.

Sovrum

I detta rum ryms en stor dubbelsäng och arbetsplats om så önskas. Här finns också tre garderober som tar mycket klädförvaring.

Vardagsrum & balkong

Stort vardagsrum med vacker fiskbensparkett. Här ryms en stor soffgrupp samt matplats om så önskas. Fönsterpartiet skänker extremt mycket ljus och har en underbar bred fönsterbräda som också kan fungera som sittplats. Vardagsrummet har utgång till balkong i västerläge, här finns också en markis.

Badrum

Badrum i svartvita moderna färger och bekväm golvvärme. Här finns en duschplats, en toppmatad tvättmaskin, WC, spegelskåp samt ytterligare ett skåp till förvaring.

Förråd

Till lägenhet finns ett källarförråd samt ett matförråd.

DRÖMBOSTADEN I SLOTTSMILJÖ

+ Stabil Brf med låg avgift
+ Kort gångavstånd till kommunikationer
+ Charmig bostad i lugnt område
+ Närhet till service
+ Gångavstånd till natur och bad

Välkommen hem till denna underbara och charmiga bostad. Detta hem är en perfekt kombination mellan att vara modern och samtidigt upplevas charmig. Väggarna är genomgående vitmålade, ljuslaserat parkettgolv samt slittåligt mörkt klinker. I vardagsrummet finns en vacker fiskbensparkett och utgång till en balkong i västerläge. Här är det bara att flytta rakt in och trivas. I bostaden finns goda möjligheter till förvaring i form av garderober och köksskåp samt två externa förråd tillhör.

Brf har en mycket charmig innergård med blandad bebyggelse av radhus och lågt flerfamiljshus. På innergården finns det möjlighet att grilla och ha sköna sommarkvällar tillsammans med vänner.

Det är mycket kort gångavstånd till vattnet med badplats Näsaängsbadet med både badmöjligheter i havet från klippor och strand. Närmsta busshållplats är mycket nära (hållplats Slottsvägen) samt gångavstånd också till Roslagsbanan (hållplats Näsby allé). I närheten av Slottsvägen finns en vacker Slottsmiljö, Näsby Slott med både möjlighet till lunch/middag, afternoon tea samt aw. Här finns också gymmet Friskis och Svettis. I närområdet finns också en grönskande villaomgivning ICA-butik, shopping samt Näsby Parks inomhuscentrum med fullt serviceutbud. Centralparken är en vacker motionsrunda precis i närheten med utomhuspooler och hundrastgård.

Vill du veta mer om försäljningen vänligen kontakta ansvarig mäklare Johanna Peltomäki på johanna.peltomaki@mohv.se eller på 072 555 09 47.

Förening

Slottsvägen 5

Förening

Sjökadetten

Allmänt om föreningen

Brf Sjökadetten registrerades 1951 och omfattar idag 42 st bostadsrättslägenheter (16 radhus och 26 lägenheter) samt fem lokaler. Bostadsrätterna innefattar storlek om 1rok-5rok. Fastigheterna omfattar även en lagerlokal och 15 förråd. Trevlig grönskande innergård med lekplats och trädäckad uteplats med grillmöjligheter. I flerfamiljshusen finns cykelrum/barnvagnsrum. I föreningen finns också 2 st tvättstugor samt 3 st torkrum.

Tv och bredband

Det tillkommer 200 kr per månad avseende bredband från Ownit (100mbs) samt 76 kr per månad avseende TV med leverantör Bredbandsbolaget/Telenor. Baspaket.

Parkering

Bostadsrättsföreningen har 30 parkeringsplatser (elstople) med kort kö. 175 kr per månad.
7 garageplatser för 500 kr per månad. Längre kö.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Brf har tidigare höjt medlemsavgift med 5 2018 enligt tidigare satt budget. Brf planerar inte att höja avgifterna det närmsta året. Beslut tas årligen.

Renoveringar - utförda och planerade

Brf har en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2019-2078. Större underhåll kommer de närmsta åren. För ytterligare information se årsredovisning 2019.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter