Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Häradsgränd 2

Täby torg Täby

3 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Häradsgränd 2

Antal rum 2 rum
Boarea 53,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 12-1404
Våning 5 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 295 000 kr
Avgift: 2 920 kr/mån I avgiften ingår: värme, vatten. Utöver angiven månadsavgift tillkommer ett obligatoriskt tillägg för Tv och telefoni om 260 kr per månad. Total månadskostnad blir 3 180,77 kr.
Andel i föreningen: 1,411%
Andel av årsavgift: 1,41%
Driftskostnad 3 200 kr/år
varav
El: 1 500 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnaderna är utifrån en schablon
Solig balkong i söderläge
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Hall:
Stor och rymlig hall med flertalet garderober med skjutdörrar. Även plats för avhängning av ytterkläder och skor.

Sovrum:
Stort och ljust sovrum med plats för en 180 säng. Ljusa väggar och parkettgolv.

Allrum:
Modernt utformat allrum där du har plats för socialt umgänge antingen vid matbordet eller i soffan. Utgång till balkongen.

Kök:
Öppen planlösning med köket som är utformat efter samhällets preferenser om vad som är mest eftertraktat. Utrustningen i köket består av häll, ugn, mikro, kyl och frys, diskho, diskmaskin samt förvaring i form av skåp.

Badrum:
Stilrent badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns handfat med kommod, spegelskåp med belysning, duschväggar i klarglas, arbetsbänk i vit laminat med tvättmaskin och torktumlare nedanför.

Balkong:
Fantastisk balkong i soligt läge. Rymmer soffgrupp eller mindre bordsgrupp.

Stor tvåa ett stenkast från Täby centrum, högt upp med balkong!

Vill du bo i en modern lägenhet med närhet till allt du behöver? Vill du ha ett av nordens största köpcentrum, Täby centrum som din närmsta granne? Vill du ha detta samtidigt som du inte vill ha långt ifrån kommunikationerna eller grönområden? Då är du varmt välkommen till visning av denna tvåa som ligger precis rätt. Lägenheten ligger på våning 5 och har en stor balkong i sydostläge med plats för matgrupp eller soffgrupp. Perfekt boende för en eller två personer som vill bo centralt i Täby och samtidigt ha nära till alla kommunikationer som tar dig in till Stockholms stad på ca 15 minuter.

I närheten hittar du ett stort utbud av butiker, restauranger, bar, mataffärer och underhållning i form av minigolf inomhus samt bio. Du har även skolor som Byängsskolan, Tibble gymnasium, Åva gymnasium och flertalet förskolor. Inom några minuters gång finns även elljusspår, hockeyhall, fotbollsplaner, bowling, skateboardpark, friidrottsarena samt flertalet gym.

Brf Origo byggdes 2017 och är en förening om 68 st bostadsrätter. Föreningen har 36 garageplatser varav 5 med elstolpe. Stabil förening med en engagerad styrelse.

Förening

Häradsgränd 2

Förening

Brf Origo i Täby

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Origo består av ett flerbostadshus med två trapphus om sex våningsplan med totalt 68 lägenheter och innergård samt underliggande garage.
Brf Origos fastighet Täby Kaninen 3 kommer tillsammans med fastigheten Kaninen 1 och 2 bli delägare i gemensamhetsanläggningar med ändamål att förvalta innergård och garage i kvarteret. Förvaltning kommer att ske via en samfällighetsförening.
Brf Origo kommer erbjuda kvadratsmarta och yteffektiva lägenheter om 1-5 rok. Omsorg om arkitektur som skapar platser och möjligheter att mötas och utvecklas har präglat projektet. Bostäderna är anpassade för framtiden ur flera perspektiv. Utöver de sociala planlösningarna är hemmen designade för en hållbar framtid. Det innebär att föreningen får lite lägre kostnader för uppvärmning och boende kan njuta av ett friskare inomhusklimat eftersom huset byggs med omsorgsfullt utvalda material.

Tv och bredband

Obligatoriskt tillägg om 260 kr/mån för tv/bredband/telefoni. Föreningen är ansluten till fibernät och bredband och en hastighet om 1000/1000 Mbit, samt IP-TV med många kanaler ingår i avgiften (260 kr per månad och hushåll). Föreningen har Ownit Bredband som leverantör.

Parkering

Föreningen har ett varmgarage med 39 parkeringsplatser. För att ställa sig i kön kontaktar man Bonea enligt uppgifterna ovan. En garageplats kräver godkänt medlemskap i föreningen.

Kostnaden för garage är 1000 kr per månad och garageporten öppnas med din passerbricka eller fjärrkontroll. För närvarande är det ingen kö till parkeringsgaraget.

I området runt Täby Torg är parkering i regel tillåten på anvisade platser. Täby centrum har även gratis parkering i 2 timmar.
Garaget har parkering med laddplats för elbilar. Den boende skaffar själv den laddkabel som behövs mellan laddare och fordon. Styrelsen förbehåller sig rätten att byta plats på hyresgäster i garaget, så att den med behov av laddare ska kunna få en sådan plats.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen har inga planerade renoveringar.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby torg ligger precis intill Täby centrum.

Närservice

All typ av närservice som du kan tänkas att behöva. Täby centrum är ett av nordens största och mest välfyllda köpcentrum.

Kommunikation

Kommunikation i form av bussar och tåg som går regelbundet från stationerna runt om Täby centrum.

Parkering

Parkering finns med p-skiva precis utanför porten samt möjlighet att hyra en garageplats av föreningen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter