Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grindtorps skolgränd 14

Täby Centrum Täby

3 200 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grindtorps skolgränd 14

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 63,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11002
Våning 0 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 200 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 603 kr/mån inkl vatten, bredband, kabel-tv och förråd
Andel i föreningen: 0,6818%
Driftskostnad 8 800 kr/år
varav
El: 3 000 kr
VA: 3 500 kr
Försäkring: 2 300 kr
Beräknat antal pers: 4
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Hall

Välkommen till Grindtorps skolgränd 14 med egen entré. Här möts du av ett stilrent klinkergolv och praktiskt förvaring i form av garderober med skjutdörrar med spegelglas.

Badrum

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Rymligt våtutrymme med egen tvättdel. Tvättmaskin och Torktumlare med praktisk skötbänk samt överskåp. Utöver detta finns handduksställning, duschhörna med klarglasvägg, wc samt handfat med underhängd kommod.

Vardagsrum

Ljust och social sällskapsrum i direktanslutning till kök. Genomgående parkettgolv med vitmålade väggar. Stora fönsterpartier och utgång till balkong. Möjlighet att sätta upp vägg. Se den alternativa planlösningen som är JM's förslag och tillval från början.

Balkong

Generös inglasad balkong i söderläge.

Kök

Intill vardagsrummet ligger ett extern kök som har allt som du behöver. Modernt Marboldalkök med vita släta köksluckor. Gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Integrerade vitvaror; diskmaskin, kyl/frys, häll med tillhörande ugn. Matplats för upp till 8 personer.

Sovrum

Stort sovrum med egen garderobsvägg med skjutbara spegeldörrar.

Generös tvårummare intill Täby Centrum

Accepterat pris: 3 200 000 kr

+ Möjlig trerummare
+ Öppen planlösning
+ Inglasad balkong
+ Garage i huset

Varmt välkommen till Grindtorps Skolgränd 14, ett boende utöver det vanliga. Modern och social planlösning på hela 63 kvm med generös balkong. Här finns alla bekvämligheter runt hörnet i ett av Täbys mest centrala lägen. Här bor du i en fastighet med byggår 2016 där allt känns som nytt.

Här är livskvalité på högsta nivå och du tar hissen direkt ned till varmgaraget. Här erbjuds medlemmarna ett lägenhetsförråd.

Tänk att du går till Täby Centrum på två minuter, avnjuta en fantastisk måltid och samtidigt komma hem till lugnet och stillheten. Alternativt promenerar du ner till Roslagsbanan på en minut som även tar dig in till Tekniska högskolan på 20 minuter.

Här bor du i direkt närhet till Täby Centrum men samtidigt slipper du trafiken, byggnaderna och stressen. Perfekt kombination för dig som vill komma närmre kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-5 55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information

Förening

Grindtorps skolgränd 14

Förening

Brf Orion

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 123 ljusa och yteffektiva lägenheter i en byggnad om åtta våningar inklusive terrassvåning.
Till varje lägenhet hör ett separat förråd vars storlek är anpassad till lägenhetsstorlek. De flesta förråden är placerade i källarplanet.
I entréplanet finns förutom lägenheter utrymme för källsortering av sopor, styrelserum och gästlägenhet med övernattningsrum för långväga släkt och vänner.
Lägenheterna i det hästskoformade huset är fördelade på fyra trapphus och under huset finns källare och garage.
Garageplatserna nås bekvämt via hiss från bostadsplanet vilket gör att man får en bilfri boendemiljö på gården.
Gården är rik på växtlighet. Lekplatser med gungor, sandlådor och lekskulpturer gör parken välkomnande för barn.
Nära till centrum och med gångavstånd till det mesta. Här hittar du ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden.

Pendla bekvämt till Stockholm City på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Gästlägenhet
Det finns en gemensam gästlägenhet som är tillgänglig för uthyrning till föreningarnas medlemmar och deras gäster.

Gästparkering
Det finns en gemensam gästparkering med fem platser vilka delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby.

Varmvatten
Kostnad för varmvatten ingår inte utan debiteras enligt kollektivt avtal baserat på egen förbrukning. Individuell mätare för varje lägenhet. Den faktiska varmvattenförbrukningen faktureras i efterskott tillsammans med månadsavgiften.

Mer info finns på:
ww.brforionitaby.se

Tv och bredband

Bredband är lagd på avgiften om 220kr och i detta ingår i Telia Triple Play. En Wifi-router till varje lägenhet ingår och hastigheten är 100/100 Mbit/s. Ingår i Telia Triple Play. En digitalbox per lägenhet. Grundutbud Lagom ingår. Övriga tillägg beställs till självkostnad genom Telia.

Parkering

Varmgarage med 94 platser för personbilar och tre platser för motorcyklar finns i fastighetens källarplan. Garageplatserna disponeras enbart av föreningens medlemmar som kan hyra garageplats för bil för 1 000 kronor/månad och för motorcykel för 300 kronor/månad. För närvarande är sex av platserna anpassade för elbilar. Ett fast påslag, 700 kronor/månad, för dessa platser tillkommer.

Garaget med totalt 263 platser för personbilar och sju platser för motorcyklar delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby. En samfällighetsförening kommer att bildas.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar

Övrigt

Cyckelförråd finns i fastighetens garage.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter