Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Flygvillevägen 5

Hägernäs Strand Täby

2 595 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Varmt välkommen!

Söndag 1/11 12.00-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Flygvillevägen 5

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 61,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 362
Våning 4 av 6, hiss finns
Kommentar Nr 6 i hissen
Ekonomi Pris: 2 595 000 kr utgångspris
Avgift: 4 249 kr/mån inkl värme, vatten, digital-tv, bredband, förråd
Andel i föreningen: 1,16%
Driftskostnad 4 750 kr/år
varav
El: 2 800 kr
Försäkring: 1 950 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnad enligt schablon
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 19 mars 2009
Energiklass: -
Primärenergital: 90 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Hall:

Ljus och rymlig entré med gott om plats för avhängning. Genomgående ljusa parkettgolv behandlar med hårdvaxolja och vitmålade väggar. I hallen finns även en praktisk och delvis inredd klädkammare.

Badrum:

Stilrent och helkaklat badrum med tvättmaskin. Duschhörna med vikbara duschväggar i klarglas. Tvättmaskin med praktisk bänkskiva. Här finns plats och förberett för torktumlare om man så önskar.

Sovrum 1-2:

Stort sovrum som genomtänkt delats till två mindre sovrum med skjutdörrar. Går lätt att återställa till ett större sovrum om så önskas.

Kök:

Stilrent och ljust kök från Marbodal. Gott om arbetsytor och skåpförvaring. Här finns allt du behöver. Integrerad diskmaskin och kyl/frys. Spishäll med tillhörande ugn. Matplats för större sällskap.

Vardagsrum:

I direktanslutning till kök finns detta rymliga sällskapsrum med plats för soffmöbel. Här har med delat av med bostadens tredje sovrum. Med enkelhet går denna vägg att ta ner. Ljusa parkettgolv finns under vägg.

Balkong:

Inglasad balkong i östläge. Här har du sol på förmiddagen och sent på kvällen.

Optimalt planerat hem med möjlighet till ett, två eller tre sovrum

+ Tre sovrum
+ Inglasad balkong
+ Insynsskyddat boende

Ring för privat förhandsvisning. Varmt välkommen till Flygvillevägen 5. Havsnära och exklusiv bostad i populära Hägernäs Strand. Lägenheten har en perfekt planlösning för dig som söker en bostad med fler sovrum men där du slipper betala en högre avgift. Optimalt planerat och genomtänkt in i minsta detalj. Solen på balkongen har du under förmiddagen, runt lunch och igen sedan på kvällen då solen vandrar runt byggnaden. Parkering finns att hyra i föreningen. I samma hus finns tvättstuga, lägenhetsförråd och cykel/barnvagnsrum. Vintertid har du sjöglimt ned mot Hägernäsviken och restaurang Pont.

Hägernäs Strand är ett vackert område med nybyggda hus beläget precis invid Hägernäsviken. Här kan du promenera längst med den vackra strandpromenaden, bada från både stege/brygga och stranden. I Hägernäs Strand finns också hunddagis, förskolor, skolor, fotbollsplaner, tennishall, volleybollplan, grillplatser, ishall och flertalet trevliga restauranger och caféer.

Har du bil är du snabbt ute på E18 på bara någon minut och övrig kommunikation går med Roslagsbanan med närmsta hållplats Hägernäs, alternativt buss 629 mot Danderyds sjukhus. Direktbuss 604 till Täby centrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-5 55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information

Förening

Flygvillevägen 5

Förening

Brf Parkhusen i Täby

Allmänt om föreningen

Brf Parkhusen ligger i bostadsområdet Hägernäs Strand intill Stora Värtan. Hägernäs Strand var tidigare kronans mark och här låg då sjöflygflottiljen F2. Parkhusen är de tre husen som står på diagonalen bredvid parken på Flygvillevägen (nr 1, 3 och 5) och består av totalt 72 lägenheter i storlekarna 2-5 r.o.k.

Tv och bredband

TV, internet och ip-telefoni via ComHem för 300 kr/månad. Detta kommer utöver månadsavgiften. Koaxial.

Parkering

Skogs-P (ej motorvärmaruttag) 200 kr/mån, P-plats på gården 300 kr/mån (inkl motorvärmaruttag), Carport 400 kr/mån (inkl motorvärmaruttag). Det finns P-platser lediga men det är kö till de mest attraktiva.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

För närvarande planeras det inte/diskuteras det inte några avgiftshöjningar

Renoveringar - utförda och planerade

Inga stora renoveringar gjorda och inga större diskuteras.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Välkommen till Hägernäs Strand, Här är området för dig som vill bo med "på landet känsla" vid havet utan att behöva resa långt bort. Området ligger på den nedlagda sjöflygflottiljens F2:s område. Idag är sjöflygklubben aktiv i området. Mycket attraktivt beläget har Hägernäs strand blivit ett av norra StorStockholms exklusivaste och attraktivaste bostadsområden. Täby kommun är en välmående kommun nära Stockholms innerstad. I Hägernäs strand är det gott om natur, bad, sport och rekreationsmöjligheter. Trevlig belyst strandpromenad som börjar längst in i viken och mynnar ut i Näsby park. Flera badbryggor längs promenadvägarna och fin sandstrand och badbrygga vid Hägernäsbadet. Båtklubben hyr ut båtar till sina medlemmar. De ordnar också festligheter som Lyskvällen och bryggträff med grill och levande musik.Se www.hagernasstrandsbryggor.se Aktiva Hägernäs Strand ordnar diverse aktiviteter. t.ex boule, föreläsningar, vinprovning, vandringar i natur, studiebesök, familjeaktiviteter, samt onsdagsklubben på Umami Sushi Café. Gröna Hägern hyr ut kolonilotter för den odlingsintresserade. Det finns även fotbollsplaner, sporthall, ishall, vandringsleder och motionsspår. I området finns det populära restaurang Pont, Umami sushi, känd för sin goda sushi. Den italienska restaurangen Piatto Fresco är känd för sina stenugnsbakade pizzor och god italiensk mat som även erbjuder lunch. Självklart finns också Mc Donalds i Hägernäsrondellen. Focus gym och träning, hunddagis, flera frisörsalonger och skönhetssalonger, galleri och ramverkstad samt inredningsbutik samt kontor finns också i området.

Kommunikation

Från Hägernäs går Roslagsbanan mot Tekniska Högskolan alternativt Österskär. Här finns även bra kommunikationer med buss som tar dig direkt in till Danderyds sjukhus alternativt Täby Centrum.

Parkering

Gott om besöksparkeringar alternativt betalparkering på utmarkerade platser

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter