Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Attundagränd 10, Vån 3 - Balkong

Täby Centrum Täby

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Attundagränd 10, Vån 3 - Balkong

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 50,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 31203
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 883 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kallvatten, förråd. Utöver avgfiten tillkommer en kostand för bredband (220kr/mån), El (79kr/mån) samt varmvatten (36kr/mån). Totala månadsavgiften blir 3 218 kr / mån.
Andel i föreningen: 1,057%
Andel av årsavgift: 1,057%
Driftskostnad 2 448 kr/år
varav
El: 948 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Hall
Stor och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter inbyggda i väggen med skjutdörrar.

Vardagsrum
luftigt och smart planerat vardagsrum för flertalet möblemangslösningar. ljusa väggar och parkettgolv. Egen köksdel i anslutning till vardagsrummet samt direkt utgång till balkong.

Kök
Modernt kök i egen del med öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är utrustat med ugn, mikro, diskmaskin, kyl/frys, diskho samt förvaring i skåp och luckor.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för stor säng. Här finner du garderober inne i vägg för att maximera ytan i sovrummet.

Badrum
Ett modernt badrum med moderna val på kakel och klinker. Badrummet är utrustat med wc, dusch, kommod, tvättmaskin samt handdukstork.

Förråd
Till lägenheten hör även ett förråd.

Stor öppen 2:a med balkong från vardagsrummet!

+ Mitt på Täby torg
+ 16 minuter in till Stockholm östra
+ 2 min gång till Täby centrum
+ Gott om förvaring

Detta är en kommande bostad. För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt Anton.zellman@mohv.se

Varmt välkommen till denna stora välplanerade 2:a mitt i Täbys hjärta. Här bor du så centralt det går med endast 2 minuters gång från ett av nordens största shoppingcenter. Du har även goda kommunikationer då busscentralen och roslagsbanan går ifrån Täby centrum. Lägenheten är väldigt bra planerad med en öppen planlösning med med egen köksdel som avgränsar kök från vardagsrum samtidigt som du kan ta del av det sociala när du lagar mat. Från detta social rum kommer du även ut på balkongen som bjuder på eftermiddagssol. Modernt badrum med egen tvättmaskin och gott om förvaring. Stort sovrum med plats för stor säng och inbyggd förvaring i vägg.

Brf Kavaljeren består totalt av 66 st lägenheter och har under huset tillsammans med BRF Täby Colourfront en gemensamhetsanläggning / varmgarage
Byggnaden har uppförts av JM AB som en totalentreprenad. Arkitekt är Per Glembrandt från Gert Wingårdh Arkitektkontor. Innergården är utformad av landskapsarkitekt från Landskapslaget. Byggkonstruktör för byggnaden är Byggteknik AB. Elkonstruktör är J & H Elteknik AB. VVS-konstruktör är PO Andersson AB.
Nu har Brf Kavaljeren en egen Facebook grupp för de som bor i föreningen! Sök på Brf Kavaljeren och ansök om att få gå med!

Förening

Attundagränd 10, Vån 3 - Balkong

Förening

Brf Kavaljeren i Täby

Allmänt om föreningen

Brf Kavaljeren
Brf Kavaljeren är en stabil lågt belånad förening från 2013 som består av 66 lägenheter färdigställda i början av 2015 av JM. Föreningen äger även marken och man är helt befriad från fastighetsavgift t o m 2031. Gemensamma utrymmen: källsortering av sopor, cykel- och barnvagnsrum, fastighets- och rullstolsförråd samt en gästlägenhet. Föreningen har en lugn innergård med bekväma sittplatser och gräsytor. Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Mätdata samlas ihop centralt och debiteringen sker efter faktisk förbrukning i efterskott genom den ekonomiska förvaltaren. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal. Läs mer på föreningens hemsida www.brfkavaljeren.se

Tv och bredband

Brf Kavaljeren har avtal med Telia om installation av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digital-tv, telefon och internetanslutning. Följande ingår: En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen och levereras till lägenheten före inflyttning). Observera att digitalboxen är knuten till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer. Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund.

Parkering

Garage finns i källarplan till en kostnad av 1200 kr i månaden, det finns 56 platser. Separat kö, se föreningens hemsida.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Från 2018-01-01 så sänktes månadsavgifterna med 5% samt att parkeringsavgifterna sänktes.

Överlåtelseavgift

1 150 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är en av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närservice

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter