Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ursviksvägen 8, Takvåning

Centrala Sundbyberg SUNDBYBERG

3 695 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Välkommen!

Söndag 25/10 13.00-13.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ursviksvägen 8, Takvåning

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 60,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2446-1-5037-4
Våning 6 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 695 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 3 140 kr/mån Inkl värme, VA, Comhem kabel-tv grundutbud och Fiber 100 mbt/. Individuell mätning och debitering av el tillkommer efter förbrukning.
Andel i föreningen: 0,75031%
Andel av årsavgift: 0,7183%
Driftskostnad 5 256 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 1 256 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde, dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Takterass på 25kvm med sol från tidig morgon till sen eftermiddag
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1970 / 2012 Påbyggnad av 28 nya lägenheter klar 2012
Energideklaration
Utfärdad den 17 juni 2019
Energiklass: -
Primärenergital: 135 kWh/m² och år
Detta är en kommande försäljning, vänligen kontakta ansvarig mäklare Daniel Aslan, 073 509 38 67, alt. Daniel.aslan@MOHV.se för mer information!

TAKTERASS

Takterass på 25 kvm med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Generösa ytor ges för soffgrupp, matplats och grill - perfekt att bjuda över vänner till umgänge.

HALL

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i platsbyggda garderober med belysning.

VARDAGSRUM

Mellan vardagsrum och kök erbjuds en öppen planlösning med gott om plats för familj och vänner att umgås. Platsbyggda snickerier i form av bokhylla/tv bänk. Snedtak med en höjd på 3 meter som skapar en rymd. Utrymme finns för såväl stor matgrupp som rejäl soffgrupp. Rummet känns socialt och välkomnande och bjuder in till trevligt umgänge, en naturlig samlingsplats!

KÖK

Stilrent och modernt kök som erbjuder generöst med såväl förvaringsmöjligheter som arbetsyta. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin och ugn.

SOVRUM

Generöst sovrum med otroliga 4 meter i takhöjd och goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Hörnläge och fönster i två väderstreck ger ett fantastisk ljusinsläpp utan att man behöver kompromissa med insynen.

BADRUM

Stort och stilrent badrum med mörkt klinkergolv som möter väggarnas vita kakel. Badrummet är utrustat med golvvärme och består av badkar, WC, tvättmaskin, torktumlare och ett handfat med kommod för förvaring, spegelskåp och handdukstork.

FÖRRÅD

Till bostaden hör nyttjanderätt till ett källarförråd om ca 4 kvm (säljarens uppgift)
// Takterass på 25 kvm! // Takhöjd upp till 4 meter! // Bra med förvaring i platsbyggda garderober // Garage i huset //

Fantastisk takvåning med hörnläge och fönster i två väderstreck och en takterass på 25 kvm vilket skapar ett otroligt ljusinsläpp i lägenheten. Välkomnande hall med förvaring i platsbyggda garderober. Trevligt kök med öppen planlösning mot det sociala och välkomnande vardagsrummet gör denna lägenheten perfekt att bjuda över vänner till umgänge. Från vardagsrummet nås bostadens härliga terrass- en given plats för kräftskivan eller nyårsfirande. Generösa ytor ges för soffgrupp, matplats och grill. Tänk att kunna ha sin egen oas mitt i staden, tänd upp grillen och skörda egenodlade örter till maten. Vidare finner ni ett stilrent, helkaklat badrum. Generöst sovrum med otrolig rymd och enastående takhöjd på 4 meter och förvaringsmöjligheter i form av garderober.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Vänligen kontaka ansvarig mäklare Daniel Aslan, 073-509 38 67 alternativt Daniel.aslan@mohv.se för mer information och visning.

Förening

Ursviksvägen 8, Takvåning

Förening

BRF Stataren 12 i Sundbyberg

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsförening Stataren 12 är en äkta förening som bildades 2006 och fastigheten byggdes 1970. I föreningen finns 138 lägenheter, varav 11 är hyresrätter, samt 5 lokaler som upplåts med hyresrätt. Av dessa hyrs två lokaler och två förråd på Ursviksvägen 8 av förskolan Karusellen, Sundbybergs kommun och lokalen vid gaveln Vegagatan 21 hyrs av Arneflod Måleri AB. Förrådet på Vegagatan 23 nyttjas för närvarande av föreningen.

I dagsläget (2018-06-04) finns inga beslutade avgiftsförändringar. Under hösten kommer man att installera elmätare i varje lägenhet och elen kommer inte ingå i månadsavgiften utan debiteras individuellt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns barnvagnsförråd och cykelförråd. Föreningen har två tvättstugor med tillhörande torkrum samt mangelrum. Dessa ligger på Ursviksvägen 8, våning -1 och kan bokas alla dagar, kostnadsfritt. Det finns även en trevlig innergård där det bl a finns en lekplats med en sandlåda samt flera sittgrupper med grillmöjligheter.

Tv och bredband

Comhem som leverantör av kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Bredband finns via Sundbybergs stadsnät. Just nu har föreningen ett gruppabonnemang på bredband från leverantören ObeNetwork fiber 100 mbt/s som ingår i avgiften i 3 år (2019 - 2022).

Föreningens hemsida : https://www.hemsidan.com/stataren12isundbyberg/allmant/maklarinformation/

Parkering

Parkering och laddning av elbilar
Föreningen har 104 garageplatser som hyrs ut mot betalning, 11 av dessa är för MC. HSB har hand om kölistan, kontakta dem på servicetelefon 010-442 11 00. Kostnad 550 kr i månaden. Det finns annars ganska gott om lediga parkeringsplatser på gatan runt föreningen.

I garaget finns laddstationer för elbil vid varje parkeringsplats. Debitering görs till den som äger garageplatsen via en mobilapp som man kan ladda ner.

Renoveringar - utförda och planerade

2008: Renovering av tak (målning) samt spolning av stammar.
2010-2011: Renovering av tak, nya balkonger, ny ventilation, nya hissar samt ny fasad. Påbyggnad av två våningar med 28 nya lägenheter.
2013: Förstärkning av garaget.
2015: Stamrenovering i den äldre delen av huset, nya maskiner i tvättstugan samt plantering av nya buskar i rabatterna utmed Vegagatan.
2016: Renovering av hyresrätterna, målning av entréer samt uppsättning av ny armatur.
2020: Installation av mätare för individuell varmvattenmätning förbrukning.

Framtida renoveringar:
I dagsläget finns inget planerat, men inom några år kommer garaget att renoveras.

Överlåtelseavgift

1 138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Sundbyberg bor ni nära kommunikationer och med ett varierat utbud av cafeér, butiker och restauranger. Här når ni också Signalfabriken och Tuletorget som bland annat erbjuder gym Balance och SATS, restaurangen KÄK m.m på promenadavstånd. I Sundbyberg finns det härlig parkmiljö att ta del av - Sundbyberg erbjuder någonting för alla.

Närservice

Sundbybergs Centrum kryllar med matbutiker, restauranger och cafeer. Där finns också gym, bageri, bank och shopping.

Kommunikation

Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Går regelbundet mot Odenplan och T-centralen. Tvärbanan trafikerar mot Solna Station norrut och Alvik samt Sickla Udde söderut.

Övrigt

Barnomsorg: I Sundbybergs Centrum ligger Ängskolan med grundskola från F-9. I närområdet ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6. Grönområden: Ett par minuters promenad från Sundbybergs Centrum ligger Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan. Övrigt i närheten: För den motionerande finns Sundybergs simhall med fem simbassänger

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter