Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Milstensvägen 27

Ursvik Sundbyberg

3 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Milstensvägen 27

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 106,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0711
Våning 0 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 995 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 5 268 kr/mån inkl kallvatten, bredband (50 Mbit/s), TV (basutbud) samt telefoni från ComHem. Värme och varmvatten debiteras separat (i efterhand) från Storholmen.
Andel i föreningen: 2,38425%
Driftskostnad 9 328 kr/år
varav
El: 1 200 kr
Försäkring: 1 828 kr
Övrigt: 6 300 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnader baseras på säljarens uppgifter. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning. Under övrigt presenteras säljarens driftkostnad för värme och varmvatten.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2012
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 6 oktober 2014
Energiklass: D
Primärenergital: 98 kWh/m² och år

HALL

Välkomnande hall med parkettgolv och vita väggar. Plats för avhängning och hatthylla in till höger, förvaring genom garderober med skjutdörrar samt ingång till rymlig klädkammare.

BADRUM 1

Stilrent badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Inrett med förvaringsskåp, arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare undertill, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, WC samt duschhörna med glasdörrar.

KÖK

Trevligt kök med vita skåpluckor och ljust kakel ovanför den grå bänkskivan. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, spishäll, ugn, fläkt, inbyggd micro samt diskmaskin.

VARDAGSRUM

Ljust och välplanerat vardagsrum med parkettgolv och vita väggar. Fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Gott om plats för matbord, soffa, mediamöbler och läshörna.

SOVRUM 1

Rymligt sovrum med parkettgolv och vita väggar. Förvaring genom garderob med skjutdörr. Plats för säng och skrivbord. Utgång till bostadens uteplats.

SOVRUM 2

Trivsamt sovrum med parkettgolv och vita väggar samt en tapetserad vägg. Plats för säng, sängbord och förvaring.

BADRUM 2

Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vita väggar. Inrett med handfat med kommod, spegel, WC, handdukstork, duschhörna med glasdörr samt förvaringsskåp.

SOVRUM 3

Ljust sovrum med parkettgolv och vita väggar. Plats för säng, sängbord och förvaring.

SOVRUM 4

Bostadens största sovrum med parkettgolv och vita väggar samt en tapetserad vägg. Förvaring genom fyra garderober. Plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Utgång till bostadens uteplats.

UTEPLATS

Underbar uteplats som sträcker sig längs ena långsidan och har utsikt mot den lugna innergården. Gott om plats för grill, utemöbler och egna planteringar. Perfekt läge med sol från eftermiddagen fram till kvällen.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd placerat på innergården.

Välplanerad 5:a med en underbar uteplats!

- Underbar och solig uteplats
- Välplanerad bostad
- Två badrum med dusch
- Gott om förvaring
- Barnvänligt område

I populära och familjevänliga Ursvik finns denna ljusa och välplanerade lägenhet. Underbar uteplats med sol från eftermiddag fram till kvällen och gott om plats för utemöbler, grill och planteringar. Ljust vardagsrum med stora sociala ytor och ett trevligt kök med all tänkbar utrustning. Fyra välplanerade sovrum och två helkaklade badrum med dusch och det större badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Rymlig klädkammare i anslutning till hallen samt tillgång till förråd på innergården. Perfekt läge med närhet till förskolor, restaurang, kommunikationer och vackra grönområden.

Förening

Milstensvägen 27

Förening

Brf Ursvikshöjden

Allmänt om föreningen

Brf Ursvikshöjden är en äkta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten Sundbyberg Grönlingen 2 under 2012. I föreningen finns 67 bostadsrätter samt 3 lokaler upplåtna med hyresrätt. Lokalerna är i dagsläget uthyrda till en restaurang, en frisersalong samt verksamhet inom fotografering.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till bredband och TV via ComHem. Ett basutbud (TV, bredband, IP-telefoni) ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har 48 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad av 400 kr/mån för plats utan tak samt 600 kr/mån för plats med tak. I övrigt råder boendeparkering via Sundbyberg stad som kostar 600 kr/mån, Den 11 mars infördes en ansökningsavgift på 150 kronor per tillstånd och år. Avgiften betalas samtidigt som man betalar den första månadsavgiften på parkeringstillståndet i boendeparkeringstjänsten.

Övrigt

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr (2,5% av basbeloppet) debiteras säljaren. Pantsättningsavgift debiteras om 473 kr (1% av basbelopp) debiteras pantsättaren.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Ursvik finns ett flertal förskolor. För grundskoleelever finns Kymlingeskolan, Älvkvarnsskolan samt Vittra Brotorp i området och närområdet. Grönområden I närheten ligger Igelbäckens naturreservat med trevliga promenadstråk längs vattenstråk.

Närservice

Ett flertal stora matbutiker finns i närområdet. I Järvastaden ligger en Icabutik och på andra sidan Enköpingsvägen ligger en välsorterad Coopbutik. I området finns också ett flertal restauranger samt service.

Kommunikation

Ursvik nås lättast med buss 504 från Sundbyberg Station, Hallonbergen T-bana eller Rissne T-bana. Precis utanför Ursvik går buss 540 till Bergshamra tunnelbana på röda linjen. I och med expanderingen av Sundbyberg utvecklas kommunikationerna därefter och år 2022 beräknas Tvärbanan var igång med två stationer vid Ursviks Torg samt Ursvik norra.

Övrigt

På Ladugårdsgatan i Ursvik ligger ett antal bikupor för egen honungsproduktion. Där har du chansen att få slunga din egen honung! Ursvik har också ett stort motionsområde med löp- och skidspår samt en motionsgård med utegym, bastu och café.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter