Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gamla Enköpingsvägen 174, vån 2

Ursvik Sundbyberg

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gamla Enköpingsvägen 174, vån 2

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 55,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 231092001-4020
Våning 2 av 6, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 758 kr/mån inkl värme, kallvatten och bredband.
Andel i föreningen: 0,59003%
Andel av årsavgift: 0,59004%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 22 mars 2017
Energiklass: D
Fastighetsbet. Sundbyberg Dansbanan 1
Kommande försäljning - kontakta mäklaren för mer information!

Förening

Gamla Enköpingsvägen 174, vån 2

Förening

Riksbyggen BRF Gläntan i Syd

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Dansbanan 1 i Sundbybergs kommun. På fastigheten finns 4 byggnader med 140 lägenheter uppförda. Byggnaderna är uppförda 2013-2014. Fastighetens adresser är Oxenstiernas Allé 11-17, Gamla Enköpingsvägen 168 och 174, Stallgatan 10-20 samt Skrivargatan 15-29. Föreningen har en lokal samt garage.

El och varmvatten debiteras månadsvis utöver avgiften.

För närvarande har föreningen inga planer vad gäller delat ägande mellan förälder och barn samt minimikrav på ägarandel.

Tv och bredband

Alla boenden skall ha fått en gratis Kalejdobox när de flyttade in, genom Sundbybergs stadsnät. Basutbud med kanaler är då SVT1, SVT2, SVT24, SVTB, SVTHD, Kunskapskanalen och TV4. http://www.sundbybergsstadsnat.se/pages/tv. Föreningens bredband ingår i månadsavgiften och sköts utav Sundbybergs stadsnät (250/100 MB/s), men det är självklart valfritt att ansluta sig till. Föreningen är igång med att förhandla fram TV-paket för samtliga boende som kommer ingå i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har 67 platser i garaget som går att hyra för 900 kr/mån. Just nu är kötiden ca. 4 mån. 3 utav dessa är laddningsplatser för el-bilar. Sundbybergs stads boendeparkeringen ute på gatan kostar 300 kr/månad.
http://ursvik.se/for-boende/parkering/

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar.

Övrigt

NÄROMRÅDE
Ursvik ligger vid Järvafältet med fördelaktigt läge med närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även strategisk placerat mellan E18 och E4:an. Arlanda nås på ungefär 20 minuters bilfärd. I området byggs förskolor och skolor, restauranger, caféer samt butiker planeras. Kring torget planeras även ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

Kommunikationerna idag är goda men kommer att bli ännu bättre i takt med att området byggs ut. Buss 504 går från Ursvik till Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs station. Buss 540 går från Enköpingsvägen till Bergshamra (T-banans röda linje) och Ulriksdal (pengeltåg). Det pågår även en förstudie för att förlänga tvärbana från Alvik via Rissne och Ursvik till Kista.

Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Vattendraget är det enda i Stockholms län där fisken Grönlingen finns

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Ursvik finns ett flertal förskolor. För grundskoleelever finns Kymlingeskolan, Älvkvarnsskolan samt Vittra Brotorp i området och närområdet. Grönområden I närheten ligger Igelbäckens naturreservat med trevliga promenadstråk längs vattenstråk.

Närservice

Ett flertal stora matbutiker finns i närområdet. I Järvastaden ligger en Icabutik och på andra sidan Enköpingsvägen ligger en välsorterad Coopbutik. I området finns också ett flertal restauranger samt service.

Kommunikation

Ursvik nås lättast med buss 504 från Sundbyberg Station, Hallonbergen T-bana eller Rissne T-bana. Precis utanför Ursvik går buss 540 till Bergshamra tunnelbana på röda linjen. I och med expanderingen av Sundbyberg utvecklas kommunikationerna därefter och år 2022 beräknas Tvärbanan var igång med två stationer vid Ursviks Torg samt Ursvik norra.

Övrigt

På Ladugårdsgatan i Ursvik ligger ett antal bikupor för egen honungsproduktion. Där har du chansen att få slunga din egen honung! Ursvik har också ett stort motionsområde med löp- och skidspår samt en motionsgård med utegym, bastu och café.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter