Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Forskningsringen 73B

Ursvik Sundbyberg

4 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Forskningsringen 73B

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 84,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 10
Ekonomi Pris: 4 995 000 kr som utgångsbud
Avgift: 4 650 kr/mån
Andel i föreningen: 8,86%
Driftskostnad 12 706 kr/år
varav
Värme: 8 506 kr
El: 4 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja
Allmänt Till bostaden hör ett förråd som nås från utsidan.

Byggnad

Byggnadstyp Parhus
Byggnadsår 2018
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp

HALL

Direkt i hallens möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla. I hallen finns praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar som rymmer gott om förvaring. Hallen har vitmålade väggar som kombineras med grått hexagon klinker med golvvärme.

VARDAGSRUM

Vardagsrum som bjuder på härlig rymd med skjutdörrar i glas som öppnar upp mot uteplatsen. Rummet har öppen planlösning mot köket vilket skapar sociala ytor. Här kan ni enkelt möblera med trivsam sällskapsdel. Vitmålade väggar samt stilren ekparkett som är genomgående för hela lägenheten.

KÖK

Välplanerat och exklusivt kök från Ballingslöv. Gott om förvaring bakom köksluckor i sobert grått. Köket har ett modernt formspråk och blandar de klassiska ljusgrå luckorna med ett trendigt industriellt kakel och stilren belysning. Generöst med arbetsytor i form av påkostad marmorskiva som ger köket det lilla extra. Full maskinell utrustning från Cylinda med integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggnads ugn, köksfläkt och induktionshäll. Mellan kök och vardagsrum skapas en naturlig plats för matbord.

UTEPLATS

Direktaccess från kök/vardagsrum till den härliga uteplatsen i fantastiskt syd/västläge. Uteplatsen har gott om plats för utemöbler, grill och solstol. Trädäcket är rillat och behandlat i en varm brun-guldig ton. Rillningen medför ett mjukt och behagligt golv som samtidigt blir väldigt lätt att sköta och rengöra. Uteplatsen är förberedd med vattenutkastare för smidig vattning av växter samt har ett eluttag.

BADRUM 1

Stort badrum med genomgående påkostande och moderna materialval. Här finner ni vitt kakel som kombineras med trendig hexagon klinker i grått. Badrummet är inrett med dusch med vikväggar, wc, handdukstork samt handfat med kommod och spegel ovan. Inbyggda hyllor som rymmer bra med förvaring. Tvättmaskin samt torktumlare vilket underlättar vardagen. Infällda spotlights i tak.

ÖVERVÅNING

SOVRUM 1

Sovrum med plats för bred säng samt förvaring i form av garderob. Genom altandörr i glas nås bostadens andra uteplats.

SOVRUM 2

Större sovrum som passar utmärkt som Master Bedroom eller sällskapsrum om så önskas. Två fönster som ger rummet ett generöst ljusinsläpp.

SOVRUM 3

Passar utmärkt som barnrum eller gästrum. Kan enkelt möbleras med säng, förvaring och skrivbord.

BADRUM 2

Badrum 2 har samma stilrena inredning som badrum 1. Badrummet är inrett med dusch, wc, samt handfat med kommod. Tak med infällda spotlights.

UTEPLATS 2

Från hallen på övervåningen når ni bostadens andra uteplats. Denna uteplats har ett ostört läge mot fastighets baksida och här kan ni enkelt möblera med loungemöbler samt matbord för stora middagar. Kring uteplatsen har ni gräsytor vilket passar perfekt för barnfamiljen.

Unikt parhus i populära Ursvik!


Varmt välkommen till detta unika boende i populära och barnvänliga Ursvik. Här finner ni ett välplanerat parhus med två uteplatser, gräsytor samt egen parkering. Boendet är i genomgående toppskick med moderna och stilrena materialval. Entréplan är perfekt utformat med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt med utgång till stor uteplats i syd/väst. Exklusivt kök från Ballingslöv med köksinredning i grått samt påkostade vitvaror. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk skjutdörrsgarderob i hall. På övre plan finner ni tre välplanerade sovrum samt ytterligare ett badrum. På fastighetens baksida har ni tillgång till ännu en uteplats samt gräsytor.
Ursviksvillorna är högt belägna i eftertraktat syd/väst läge och har fördelen av att varje bostad är en bostadsrätt. Som köpare slipper ni därför dyra extrakostnader för lagfart och pantbrev, och där bostadsrättsföreningen tar hand om det yttre underhållet av varje hus samt det gemensamma. JURIDISK PERSON accepteras som köpare!

Varmt välkommen på visning!

Förening

Forskningsringen 73B

Förening

Brf Ursviksvillorna

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Ursviksvillorna registrerades 2016-02-18. Bostadsrättsföreningen är lagfaren ägare till fastigheterna Fysikern 1, Fysikern 4, Kemisten, 1, Kemisten 2, Kemisten 3 samt Kemisten 4. Föreningen består av 12 bostadsrätter.

Brf Ursviksvillorna har ritats av Arkitektstudio Witte som noggrant planerat bostäderna utifrån de högt belägna tomterna och det soliga läget. Husen byggs i trästomme med puts och träpanel som fasad. Större delen av produktionsprocessen sker i inomhus. Moduler förtillverkas i en skyddad miljö, där varken väder eller vind påverkar produktionen. Denna typ av byggande gör byggprocessen snabbare, bättre och mer miljövänlig. Ett energieffektivt hus med hållbara lösningar för framtiden ger låga driftskostnader.

Bostadsrättsformen skapar trygghet och enkelhet i boendet och fördelar som vare sig lagfarts eller kostnader för pantbrev som vid förvärv av traditionella parhus eller radhus.

Parkering

Egen parkeringsplats utanför varje hus, utan extra kostnad.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

I Ursvik finns ett flertal förskolor. För grundskoleelever finns Kymlingeskolan, Älvkvarnsskolan samt Vittra Brotorp i området och närområdet. Grönområden I närheten ligger Igelbäckens naturreservat med trevliga promenadstråk längs vattenstråk.

Närservice

Ett flertal stora matbutiker finns i närområdet. I Järvastaden ligger en Icabutik och på andra sidan Enköpingsvägen ligger en välsorterad Coopbutik. I området finns också ett flertal restauranger samt service.

Kommunikation

Ursvik nås lättast med buss 504 från Sundbyberg Station, Hallonbergen T-bana eller Rissne T-bana. Precis utanför Ursvik går buss 540 till Bergshamra tunnelbana på röda linjen. I och med expanderingen av Sundbyberg utvecklas kommunikationerna därefter och år 2022 beräknas Tvärbanan var igång med två stationer vid Ursviks Torg samt Ursvik norra.

Övrigt

På Ladugårdsgatan i Ursvik ligger ett antal bikupor för egen honungsproduktion. Där har du chansen att få slunga din egen honung! Ursvik har också ett stort motionsområde med löp- och skidspår samt en motionsgård med utegym, bastu och café.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter