Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Torsplan 10

Vasastan STOCKHOLM

9 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen! Föranmäl gärna innan.

Torsdag 5/8 18.15-19.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Torsplan 10

Antal rum 3 rum
Boarea 92,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2005
Våning 10 av 35, hiss finns
Ekonomi Pris: 9 995 000 kr
Avgift: 5 241 kr/mån /mån ink värme,vatten – tillkommer 260kr / mån för TV, bredband, & telefoni
Driftskostnad 5 500 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 2 500 kr
Kommentar Driftskostnader är individuella och baserar sig på avtal och förbrukning. Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang där avsiering av din förbrukning sker på avin. Som ägare behöver du inte teckna eget elavtal.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2020
Energideklaration Finns för närvarande inte

Norra Tornen - ett unikt konceptboende med livskvalitet på en ny nivå. Föreningen har gästlägenhet, biorum, gym, relaxavdelning, direktaccess till garage, Audi bilpool och festvåning. Du har även tillgång till en takterrass som medlem i föreningen på vån 34, som verkligen är häpnadsväckande. Sveriges finaste utsikt. Den går enkelt att abonnera för boende i huset!

Lägenheten ligger på våning 10 med en hänförande utsikt. Smakfullt inredd lägenhet med väggar i ljusa färger och ljuspigmenterade, mattlackade trägolv. Vidare är det vattenburen golvvärme i hela bostaden samt komfortvärme i badrum. Följande planlösning presenteras:


HALL
Ljus trevlig hall med god plats för avhängning och förvaring. Utgång till terrass som har räcken i glas. Terrassen nås via stora skjutdörrar.

KÖK
Exklusivt kök från Tibro med släta luckor i grått och bänkskiva i ljus natursten. Maskinell utrustning med diskmaskin, varmluftsugn, samt induktionshäll med ovansittande fläkt. Helintegrerad kylfrys. Köksblandaren och downlights i kopparfinish är speciellt framtagna för projektet. I diskhon finns en praktisk avfallskvarn för matavfall. Utgång till terrass som har räcken i glas. Terrassen nås via stora skjutdörrar.

SOVRUM 1
Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och fantastisk vy över hela Stockholm från sängen, tack vare sovrummets stora panoramafönster.


SOVRUM 2
Ljusa väggar, fantastisk vy över Stockholm.

BADRUM
Exklusivt badrum i natursten, specialdesignad förvaringslösning och stämningsfull ljussättning. Tvättställ och vägghängd wc.


TERASS
Två terasser finns. Utgång till terrass genom hall samt från kök.


FÖRRÅD
Källarförråd.

NORRA TORNEN
Norra Tornen kommer att bli innerstadens högsta bostadshus. Föreningen kommer också att erbjuda exklusiva faciliteter som gym med relaxavdelning, biorum, festvåning, gästlägenhet och direktaccess till garage.


DRIFTSKOSTANDER
Obligatorisk kostnad för TV/Bredband och telefoni tillkommer.
Egen förbrukning av hushållsel tillkommer. Bostadsrättsinnehavaren behöver inte teckna eget elavtal.

EFTERTRAKTAD 3:A OM 92 KVM

***UNIK CHANS, EN AV DE STÖRSTA 3:ORNA I HUSET***

***VÄLPLANERAD***

***TVÅ TERASSER****

***BÄSTA SOLTIMMARNA, EFTERMIDDAG/KVÄLLSSOL****

En av Stockholms mest brutala 3:a!

Välkommen till en av de mest eftertraktade 3:or i Norra Tornen! Det som gör dess unika karaktär att du möter stora välplanerade ytor kombinerat med de bästa soltimmarna på dygnet.

Varför inte sitta i en av de största 3:orna i huset och avnjuta en god drink till solnedgången?
Det unika med denna planlösning är bl a den sociala delen mellan Köket & Vardagsrum, som passar för större tillställningar. Du har även stor Kyl & Frys (Side by Side) samt Micro integrerat.

Nu har du chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad med lyxiga faciliteter såsom gemensam takterrass på vån 34 med häpnadsväckande utsikt som även går att boka för boende, bio-rum, gym, relaxavdelning med bastu samt övernattningslägenhet.Du har även garage i huset och ett förråd tillhörande lägenheten. Varmt välkomna.

Förening

Torsplan 10

Förening

Brf Helix

Allmänt om föreningen

Brf Helix består av 137 bostadslägenheter och tre kommersiella lokaler och utgör en av två fastigheter i Oscar Properties prestigeprojekt Norra Tornen. Den totala bostadsytan i Brf Helix är 12 086 kvm och lokalytan 690 kvm. Föreningen äger marken som har en areal om 856 kvm.

Att bo i Norra Tornen ger livskvalité på en ny nivå. Det blir en också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som kommer att bli den nya innerstadsdelen. Exempel på inbyggda faciliteter är gemensam takterrass på våning 34, gym, biosalong gästlägenhet, vinbar samt direktaccess till garage.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:

www.norratornen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

Parkering

Föreningen har ett avtal med Stockholm Stad Parkering som innebärande att medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra 69 p-platser. Om medlem tackar nej till plats har Stockholm Stad Parkerings rätt att hyra ut platsen till annan. Föreningen kan såldes inte garantera att 69 platser alltid är tillgängliga för föreningens medlemmar. Medlemmar har dock förtur vid vakans avseende de 69 p-platserna.

Renoveringar - utförda och planerade


Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade underhåll.

Övrigt

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Fastigheten har ett stort utbud av faciliteter avsedda för föreningens medlemmar. Alla lägenheter förses med avfallskvarnar för matavfall. Plast och restavfall hanteras genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras i återvinningskärl. I fastigheten kommer det även att finnas cykel- och barnvagnsrum.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

OMRÅDET/ VASASTAN GENERELLT Vasastan tillhör en av de populära stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan eller Rörstrandsgatan ett bra alternativ. Utmärkta kommunikationer med buss och T-bana. Ett stenkast bort finner du vackra Hagaparken som lockar picknickande soldyrkare på sommaren eller skridskoåkare på vintern. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar. VASASTAN/NORRA DELEN OMRÅDET Vasastan tillhör en av de populäraste stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan ett bra alternativ. I de närmaste kvarteren finns lummiga Eknehusparken, nyrenoverade Vanadisbadet, välsorterade livsmedelsbutiker samt populära skolor och förskolor. Utmärkta kommunikationer med buss och T-bana. Under 2017 kommer dessutom Citybanans uppgång "Vanadis" att finnas i kvarteren. Ett stenkast bort finner du vackra Hagaparken som lockar picknickande soldyrkare på sommaren eller skridskoåkare på vintern. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter