Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fyrverkarbacken 23

Kungsholmen/Marieberg STOCKHOLM

2 695 000 kr

Se alla bilder

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 2 695 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fyrverkarbacken 23

Antal rum 1,5 rum + Arbetskök
Boarea 43,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 34
Våning 2 av 16, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr som utgångsbud
Avgift: 2 218 kr/mån Inga kända avgiftsförändringar I avgiften ingår kabelTV, källarförråd, trappstädning, tillgång till gym, mm
Andel i föreningen: 0,34793%
Andel av årsavgift: 0,34793%
Driftskostnad 3 600 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Beräknat antal pers: 2
Fransk Balkong
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1962
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft) med återvinni
Energideklaration
Utfärdad den 21 september 2019
Energiklass: D
Primärenergital: 106 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Lysbomben 1
Övriga byggnader Det finns en gästlägenhet samt en lokal att hyra. Tvättstugor 4 st + 2 st mangelrum (Bokas elektroniskt) Samlingslokal, Cykelförråd och barnvagnsrum (vid resp. port), Hobbyrum för enklare snickerier. Utomhus finns trädgårdsmöbler och boulebana.

Badrum

Halvkaklat badrum med klinkerlagt golv. På golvet ligger trätrall En duschkabin står i ena hörnet, handfat samt wc. Föreningen har spolat stammarna regelbundet och relinat där de sett att detta behövts.

Hall

Fint laminatgolv och tapetserad fondvägg. Övrig vägg är målad eller har vävtapet. Plats för hatthylla och skoställ. Längre in i hallen kan man med fördel placera ett arbetsbord som nuvarande ägare gjort och på så sätt få en bra arbetshörna. Ingång till klädkammare.

Vardagsrum

Ombonat vardagsrum med öppet in till köksdelen. Fönster och fransk balkong i västerläge. Parkett på golvet.

Sovalkov

Bakom köket finner du sovalkoven som rymmer en mindre dubbelsäng(160cm). Snygga fönsterdetaljer i trä som ger fint ljusinsläpp. Samma golv som i vardagsrummet.

Kök

Trivsamt arbetskök i vitt, rött och trä. Kaxigt röd mosaik pryder köket över arbetsbänken i laminat.
Välkommen till en mysig etta med sovalkov i det kända Erlanderhuset, eller Dragspelshuset som det också kallas, i kvarteret Lysbomben. En härlig känsla infinner sig direkt då man öppnar dörren. Känn dig välkommen!
Välkommen till en mysig etta med solvalkov i det kända Erlanderhuset, eller Dragspelshuset som det också kallas, i kvarteret Lysbomben. En härlig känsla infinner sig direkt då man öppnar dörren. Väldigt välplanerade kvadratmetrar ger både ett generöst vardagsrum med fransk balkong och ett arbetskök med tillbyggt barbord.
Här finns även en sovalkov med fint ljusinsläpp från vardagsrummet som gott och väl rymmer en 160 cm bred säng. Helkaklat badrum med duschkabin samt handfat och toalett. En klädkammare i anslutning till hallen samt möjlighet att göra en arbetshörna i hallen där även du kan hänga av dig ytterkläder i en nisch. Kodlås på ytterdörr.
Till lägenheten hör förråd(källare)

Får du långväga gäster kan du med gott samvete hyra övernattningslägenheten högst upp(16 våningar) i samma port till en kostnad av 400kr/natt. I källaren finns motionslokalen som är utrustad med motionsredskap.

Förening

Fyrverkarbacken 23

Förening

BRF Lysbomben

Allmänt om föreningen

BRF LYSBOMBEN
Föreningen är en äkta förening som förvärvade byggnaden med tomträtt år 1995. Byggnadsåret är 1962. Föreningen är välskött har tidigare vunnit priset för årets bästa förening. Brf Lysbomben disponeras över 210st lägenheter samt 13st lokaler.

Mer information om brf lysbomben hittas på deras hemsida: www.lysbomben.se

Medlemsavgiften höjdes för första gången på 12 år. Detta för att täcka köpet av tomten. Avgiften höjdes 2017-01-01 med 25% och innebär en årsavgift på 497 kr/kvm.


TVÄTTSTUGA
I porten finns 2st tvättstugor med självdoserande tvättmaskiner (du som tvättar behöver ej ha med dig eget tvättmedel). Till dessa tvättstugor finns även torkrum.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
Alla i föreningen har tillgång till pingisrum, välutrustat gym senast renoverat 2014 med öppet dygnet runt, gemensam innergård med trevlig utsikt över vatten och grönska samt med boulebana, grillplats, odlingslådor. Medlemmarna kan även av föreningen hyra gästlägenhet (400kr/natt) samt stor festlokal (300kr/tillfälle). I varje port finns även kombinerat cykel- och barnvagnsrum.

Tv och bredband

KABEL-TV/BREDBAND
TV & Bredbandsleverantör är ComHem 100/100 Mbit/s överföringshastighet till varje hushåll som ingår i avgiften, finns möjlighet att uppgradera överföringshastigheten till 500-1000/500-1000 Mbit/s för 199 kr. I avgiften ingår även ett analogt utbud om 16 kanaler via Canal Digital.

Parkering

PARKERING
Gott om parkeringsplatser bredvid huset, annars finns det också parkeringsplatser att hyra från grannföreningen. Utomhusparkering kostar 975kr/mån och garage kostar 1800kr/mån.

Renoveringar - utförda och planerade

RENOVERINGAR
1997 - Avloppsstammar spolades
2002 - Nytt grovsoprum
2002-2003 - Tilläggsisolering av fasaden
2004 - Uppfräschning av entréer och trädgård
2004 - Radonmätning
2005-2006 - Översyn av fönster och balkongdörrar
2008 - Energideklaration
2009 - OVK. Stamspolning
2010 - Renovering av samtliga trappuppgångar
2016 - Ny tätskiktsmatta & ny underlagstäckning till tak. Återvinningsaggregat för energiåtervinning av frånluften från lägenheterna är utbytta. Solcellsanläggning på 125 kvadratmeter.

I dagsläget (2017-08-11) finns inga beslut om större renoveringar

Övrigt

NÄROMRÅDE
Fyrverkarbacken är ett utmärkt område med närhet till det mesta, t.ex. fina promenadstråk, grönområden såsom Rålambshovsparken och Mariebergsparken. Kommunikationer via flertalet bussar såsom 1, 49 och 62 med busshållplatser i direkt närhet eller varför inte ta en kort promenad till Fridhemsplans tunnelbana som tar dig till Stockholms alla hörn och kanter.

Här finns också mataffärer, apotek, systembolag och bank.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Här bor du nära både puls som natur. Nedanför finns Smedsuddsbadet och längs vattnet tar du dig runt västra delen av Kungsholmen och Fredhäll. Väljer man vägen åt andra hållet längs Norr Mälarstrand är du snart inne i city.

Närservice

bussar såsom 1, 49, 62 samt tunnelbana från Thorildsplan, busshållplats finns i stort sett utanför porten. Här finns också mataffär, systembolag, apotek och bank

Kommunikation

bussar såsom 1, 49, 62 samt tunnelbana från Thorildsplan, busshållplats finns i stort sett utanför porten. Här finns också mataffär, systembolag, apotek och bank

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter