Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Wiboms Väg 11 ACCEPTERAT PRIS!

Huvudsta Solna

2 550 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Wiboms Väg 11 ACCEPTERAT PRIS!

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 47,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2642-4-376-9
Våning 1 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 550 000 kr Accepterat pris
Avgift: 2 505 kr/mån inkl. värme, VA, TV (analogt basutbud) & bredband (250 Mbit)
Andel i föreningen: 0,13614%
Andel av årsavgift: 0,13567%
Driftskostnad 3 390 kr/år
varav
El: 1 490 kr
Försäkring: 1 900 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnader baseras på uppgifter frän säljaren. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1967
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 20 december 2018
Energiklass: F
Primärenergital: 155 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

HALL

Ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Hallen är rymlig och här ryms även en garderob och övrigt möblemang om så önskas. Lägenheten har en säkerhetsdörr. Vitmålade väggar och vackert parkettgolv.

KÖK

Stilrent och rymligt kök med ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Vita skåp och lådor med gott om förvaringsmöjligheter. Det bryts snyggt av mot den svarta bänkskivan med bra arbetsytor. Matplats för upp till 4-6 personer. Köket består av kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll, fläkt och mikro.

VARDAGSRUM/SOVRUM

Rymligt allrum med plats för både soffmöblemang, TV och säng med tillhörande sängbord. Allrummet vetter mot den lugna innergården. Vitmålade väggar med parkettgolv även här.

BADRUM

Snyggt och rymligt badrum där du finner kaklade väggar i vit och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Utrustningen består av, dusch med glasvägg, handdukstork, handfat med kommod, WC och förvaringsskåp.

FÖRRÅD

Till lägenheten har du nyttjanderätt till ett mindre källarförråd och vindsförråd omkring 4kvm.

INNERGÅRD

En fantastisk innergård med en stor gräsmatta där du kan nyttja fritt fram. Perfekt för dig som gillar att sola eller umgås med nära och kära. Grillmöjligheter på innergården finns.
ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN! Kontakta mäklaren för visning. //Möjlig tvåa // Stambytt badrum från 2013-2016 // Insynsskyddad// Stabil förening // Nära kommunikationer och service

ÄNTLIGEN!! Nu saluförs denna otroligt väldisponerade 1:a på Wiboms väg 11 i populära Västra Skogen/Huvudsta! Planlösningen erbjuder ett fräscht kök med matplats och ett luftigt ljust vardagsrum med sovmöjligheter. Det rymliga badrummet är renoverat av föreningen. Det finns gott om förvaring med flera garderober. Inom promenadavstånd finns allt som önskas, Västra Skogens T-bana 2-5 minuters promenad samt coop och närservice. Runt hörnet finns även café, sushi och gym. Härifrån kan du ta en trevlig promenad eller cykeltur till Hornsbergs Strand eller Torsplan/Vasastan.

Förening

Wiboms Väg 11 ACCEPTERAT PRIS!

Förening

HSB Brf Bofinken i Solna

Allmänt om föreningen

HSB Brf Bofinken är en äkta förening som bildades 1967 och består av två långa flerfamiljshus (s.k. lamellhus) i 7 plan samt sex höghus (s.k. punkthus) i 11 plan. Föreningen har totalt 426 lägenheter (varav en hyreslägenhet) samt ett fåtal kommersiella lokaler. Man äger marken husen står på. För medlemskap i Brf Bofinken krävs medlemskap i HSB Stockholm.

Föreningen har inte fattat några beslut om avgiftsändringar dagsläget (2020-05-15).

Delat ägarskap bedöms från fall till fall. Föreningen har inga exakta regler angående antal delägare men vill inte ha ett utspritt ägande. Flera icke sammanboende ägare accepteras normalt ej.

EL
Gruppanslutning för hushållsel finns via föreningen. Elen debiteras kvartalsvis efter förbrukning på samma avi som månadsavgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Brf Bofinken har en snickarverkstad, två möblerade gästrum för övernattning som kan hyras av medlem för 200kr samt en föreningslokal som rymmer 75 personer. I varje entré finns cykelrum & barnvagnsrum.

TVÄTTSTUGA
Det finns två tvättstugor i varje punkthus samt 4 tvättstugor i respektive lamellhus. Dessutom finns en grovtvättstuga på Wiboms väg 11.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till Kabel-TV via Comhem där ett analogt grundutbud ingår i avgiften. Även bredband från Telenor (250/250Mbit/s) är inkluderat.

Parkering

Samtliga parkeringsplatser på Wiboms väg administreras av Solna Kommuns tekniska kontor. För att ställa sig i kö kontakta tekniska kontoret. I området gäller boendeparkering via Solna stad, avgift om 400kr/månad eller 1000kr/kvarta

Renoveringar - utförda och planerade

2013-2016 - Stambyte/renovering av badrum/WC I både punkt och lamellhus 5.
2014 - Byte av kulvertledningar i mark mellan punkthus samt lamellhus. Renovering belysning våningsplan LED.
2014-2015 - Byte av tappvattenledningar i både punkt- och lamellhus. Relining/byte av dagvattenledningar i både punkt- och lamellhus.
2015 - Ny VVC pump I både punkt- och lamellhus. Byte av termostater + ventiler till radiatorer i både punkt- och lamellhus.
2016 - Våningsplan samt fasad. Grillplats bakom Wv 7 enligt stämmobeslut. Nya antikorrosionssystem för värmesystemets radiatorkrets i både punkt och lamellhus.
2017 - Återställning av markytor. Målning av våningsplan och brandtrappa. Ny sophantering lamellhus.
2018 - Alla byggnader Takomläggning papp på lamellhus.
2019 - Papp + nya krönplåtar Fönsterrenovering Plan.

Inga beslutade större renoveringar men styrelsens teknikgrupp bereder tillsammans med ÅF ett beslutsunderlag rörande byte av fönster och åtgärder fasader och balkonger. Kostnaderna för dessa åtgärder kommer att påverka avgiften men det går för närvarande inte att bedöma kostnad och därmed inte heller avgiften till föreningen på sikt. Information inhämtad från styrelsen 2020-05-15.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Huvudsta är ett expansivt område med närhet till allt. Med fina promenadstråk att vandra runt, vacker grönska samt gångavstånd till Vasastan är Huvudsta ett perfekt val.

Närservice

Huvudsta Centrum med apotek, Hemköp, restauranger och närservice.

Kommunikation

Blå linje Huvudsta som snabbt tar dig till Fridhemsplan och T-centralen. Beslut taget om att Huvudsta också ska få en egen pendeltågsstation. Västra Skogens t-bana som har de båda blå linjerna som går in till stan.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: I området ligger grundskolorna Ängkärrsskolan och Tallbackaskolan. Gränsande till Huvudsta ligger Skytteholmsfältet och med en liten promenad når man Hagaparken, det stora gröna lugnet mitt i stan. Hagaparken är det perfekta stället för långpromenader och mysiga helgluncher, eller för en löprunda! Parken innehåller både större restauranger och enklare kaféer. Passa också på att besöka Fjärilshuset och Haga Ocean, med Nordens största hajakvarium. Övrigt i närheten: På promenadavstånd når man Huvudstabadet med utomhuspooler, Ulvsundasjön för mysiga promenader och Pampas Marina med mysiga restauranger.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter