Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Solnavägen 106, 3tr

Gamla Råsunda Solna

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Solnavägen 106, 3tr

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 55,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 32
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 951 kr/mån Inkl värme, VA, kabel-TV & bredband
Andel i föreningen: 3,084%
Driftskostnad 5 256 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 1 256 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1911/1912
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 9 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 87 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Ryttaren 7
- Anno 1911/1912
- Generös takhöjd
- Balkong i sydväst

Varmt välkomna till denna fantastiska sekelskiftestvåa högt upp i huset med hiss. Bostaden erbjuder bevarade detaljer från byggåret tillsammans med en generös takhöjd. Här kan även erbjudas fräscha ytskikt, helkaklat och stambytt badrum, kök med matplats åt 4 personer samt härlig balkong i soliga sydväst. På Solnavägen bor ni på bästa adress i Gamla Råsunda med närhet till restauranger, mataffär och kommunikationer. Här kan man inte annat än trivas!

HALL
Ljus och rymlig hall med vackert trägolv och målade väggar i en ljusgrå nyans. Här finns en naturlig plats för avhängning av ytterkläder.

VARDAGSRUM
Ljust och öppet vardagsrum med ekparkett och målade väggar i ljusgrått. Här finns utrymme för soffa, mediamöbler samt förvaringsmöjligheter. Stort ljusinsläpp och balkong i anslutning till vardagsrummet.

BALKONG
Underbar balkong i högt sydvästläge med utsikt mot Råsunda. Här finns utrymme för balkongmöblemang.

SOVRUM
Trivsamt, stort sovrum med rikligt ljusinsläpp från stort fönster. Här finns plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter, ytskikten består av vackert trägolv och målade väggar i dov pastell. Till sovrummet finns en anslutande klädkammare med fönster.

KÖK
Smakfullt kök med stilrena vita köksluckor, vitt kakel och utrymme för matplats för 4 personer. Här finns gott om arbetsytor samt förvaring, den maskinella utrustningen består av rostfria vitvaror i form av kyl/frys, fläkt, fristående spis med glaskeramikhäll och ugn samt köksfläkt. Väggarna är målade i vitt och golvet består av svart/vitt linoleum.

BADRUM
Fräscht, helkaklat badrum med dusch. Badrummet är utrustat med wc, kommod med bänkskiva i ek samt spegelskåp. Väggarna pryds av vitt kakel och på golvet ligger grått klinker med golvvärme.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

ANDEL AV ÅRSAVGIFT
Andel av årsavgift har efterfrågats men ej kunnat erhållas.
Detta är en kommande försäljning - Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information & visning.

- Anno 1911/1912
- Generös takhöjd
- Balkong i sydväst

Varmt välkomna till denna fantastiska sekelskiftestvåa högt upp i huset med hiss. Bostaden erbjuder bevarade detaljer från byggåret tillsammans med en generös takhöjd. Här kan även erbjudas fräscha ytskikt, helkaklat och stambytt badrum, kök med matplats åt 4 personer samt härlig balkong i soliga sydväst. På Solnavägen bor ni på bästa adress i Gamla Råsunda med närhet till restauranger, mataffär och kommunikationer. Här kan man inte annat än trivas!

Förening

Solnavägen 106, 3tr

Förening

Brf Ryttaren 7

Allmänt om föreningen

Brf Ryttaren 7 bildades 1992 och består av 21 lägenheter upplåtna med bostadsrätt på adresserna Idrottsgatan 6 och Solnavägen 106. Byggnaden uppfördes 1911 av Byggnadsfirma G Herrström. Föreningen är en sk äkta bostadsrättsförening.
Delat ägarskap godkänns med krav att ägarna skall använda bostaden permanent.

I dagsläget (190513) finns inga beslutade avgiftsändringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källaren finns tvättstuga, bastu samt cykelrum. På innergården finns en grillplats med möblemang, cykelställ samt barnvagnsförråd.

OMRÅDET
Brf Ryttaren 7 ligger centralt och i Solnas mest välbevarade delar, i stadsdelen Gamla Råsunda. Här bor du centralt och bekvämt mitt i Gamla Råsunda. Förutom ett flertal caféer och restauranger i området finns även småbutiker, frisörer och bagerier. Suveränt läge med vackra Solparken och Gamla Råsundas villakvarter som granne. Välförsörjt område med mycket bra kommunikationer, bl.a. närhet till T-bana Näckrosen, T-bana Solna Centrum, bussar, pendeltåg samt tvärbanan. I närheten ligger även Råstasjön och Lötsjön nära för härliga promenader och naturupplevelser. Bekvämt cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

Dessutom når du Arenastaden en kort promenad bort med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger, träningsmöjligheter och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

KOMMUNIKATIONER
På kort gångavstånd finns t-banestation Solna Centrum (blå linje) med 9 minuter från T-centralen. Här har du även ett stort utbud med bussar samt tvärbanan som tar dig till bl.a. Alvik. Med ca en minuts promenadavstånd på Råsundavägen finns bl a buss 515 som går till Odenplan men också tar dig till Solna station, (pendeltåg till Märsta och Södertälje/Gnesta), och till Sundbybergs station, (pendeltåg till Bålsta och Nynäshamn samt fjärrtåg västerut).

Det är bara 3 km till Bromma flygplats, (10 min med bil). Från Bromma når man nästan alla inrikesmål i Sverige och flera utrikes. Arlanda ligger förstås också tidsmässigt nära med flyg-bussarna från Centralen eller Haga Norra, 40 minuter. Med bil tar det ca 40 minuter.

Tv och bredband

Kabel-tv levereras via ComHem där ett grundutbud ingår i avgiften. Bredband 100mbit levereras också via ComHem och ingår i månadsavgiften.

Parkering

Boendeparkering råder i området via Solna stad, avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Renoveringar - utförda och planerade

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2011 - Renovering av tvättstuga, nytt golv, ommålning, förbättring av ventilation samt 3 nya maskiner.
2011 - Renovering av bastu, duschrum och omklädningsrum.
2012-2013 - Målning av yttertak.
2012 - Renovering av hissavsatser.
2014 - nytt torkskåp i tvättstugan.
2014 - Fönsterunderhåll av samtliga fönster.
2016 - Omputsning av gatufasader.
2016 - Blästring och målning av balkongbalkar.
2016 - Målning av balkongräcken.

KOMMANDE RENOVERINGAR
I dagsläget (190513) finns inga beslutade renoveringar.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter