Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Järva Skjutbaneväg 33

Järvastaden SOLNA

2 130 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Välkommen!

Söndag 25/10 16.00-16.30

Budgivning pågår

Budgivare 1: 1 995 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Järva Skjutbaneväg 33

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 30,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0341-04-01-81202
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 130 000 kr Accepterat pris
Avgift: 2 197 kr/mån Mätare för individuell varmvattenmätning finns i varje lägenhet och debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Obligatorisk avgift om 220 kr / mån för Triple Play tillkommer i avgiften.
Andel i föreningen: 0,37%
Driftskostnad 3 149 kr/år
varav
El: 2 000 kr
Försäkring: 1 149 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde, dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018-19
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

ALLRUM

Stort rum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här erbjuds plats för större soffa med tillhörande möblemang och plats för sovdel.

BALKONG

Stor balkong med plats för större soffgrupper/lounge möbler efter eget smak och tycke mot föreningens trevliga innergård. Eftermiddag/kvällssol.

BADRUM

Klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med, vitt handfat med tillhörande kommod, spegel ovan handfat med belysning, WC, kombinerad tork/tvättmaskin med arbetsbänk ovan, badrumsskåp, spotlights i tak och duschhörna med glasvägg.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett källarförråd.

HALL

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning i garderober med skjutdörrar. Mörkt golv och vita väggar genomgår hela lägenheten vilket ger en modern känsla.

KÖK

Köket är utrustat med vackra vita skåpluckor som ger gott om förvaring, grå arbetsbänk med gott om arbetsyta, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll, fläkt och kombinerad kyl/frys. Öppet mot vardagsrummet.
-ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN 2 130 000kr// Gavelläge med generöst ljusinsläpp // Stor balkong som vetter mot innergården // Moderna materialval // Social och öppen planlösning// Gott om förvaringsmöjligheter // Garage i huset //

Perfekt första boende för dig som vill bo i populära järvastaden. Bostaden erbjuder öppna sociala ytor vilket gör det till en perfekt miljö att bjuda över vänner till för sociala sammanställningar. Vardagsrummet öppnar upp för önskad möblering med större soffa och tillhörande möbler samt sovplats. Modernt och stilrena materialval, ett snyggt badrum och en stor balkong som vetter mot den lugna innergården. I Järvastaden bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till kommunikationer, närservice och gym. För de moderna och medvetna finns här det som behövs för nutidens tempo och krav - möjlighet till garageplats i föreningen!

Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Möjligt med privatvisning vänligen kontaka ansvarig mäklare Daniel Aslan, 073-509 38 67 alternativt Daniel.aslan@mohv.se för mer information och visning.

Förening

Järva Skjutbaneväg 33

Förening

Brf Åkerbäret 1

Allmänt om föreningen

BRF ÅKERBÄRET 1
Föreningen består sammanlagt 167 lägenheter om 1-6 rok, fördelade på 4 huskroppar.

Överlåtelseavgift om 1138 kr faktureras säljaren samt pantsättningsavgift om 455 kr faktureras pantsättaren.

För mer information om föreningen se ekonomisk plan för Brf Åkerbäret 1.

EL
Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt elabonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning.

KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till bredband, TV och telefoni för 240 kr/mån (obligatorisk avgift).

VARMVATTEN
I månadsavgiften inkluderas ej varmvatten, debitering sker efter förbrukning

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I fastigheten kommer det att finnas utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, barnvagnsrum, städrum och fastighetsförråd. Föreningen har även en innergård med lekplats, grillplats med bänkar och förvaring av cyklar på gården.

PARKERING
Föreningen har 109 garageplatser varav 11 för EL-laddning, 29 stycken öppna parkeringsplatser och 6 garageplatser för MC. Avgifter för hyra av garage är 1000 kr/månad, hyra garage inkl. El-laddning 1 500 kr/månad, hyra garage MC-platser 500 kr/månad samt avgift för öppna p-platser 550 kr/månad. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 300kr/månad eller 750kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för att se mer information.

OMRÅDET
Järvastaden är ett perfekt område för dig som vill bo centralt, men ändå naturnära och barnvänligt. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Området kan bäst beskrivas som småstadskaraktär med attraktiva bostäder och grönområden för såväl rekreation som lek. Ca 100 meter från bostaden finns en Ica-butik. När väl Järvastaden är färdigbyggt kommer det att inrymma 12 000 invånare. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad.

Nyligen öppnades en ny skola i Järvastaden. 2017 stod denna klar och tar numera emot 500 barn från förskoleklass upp till årskurs sex. Adressen till den nya skolan blir Fridensborgsvägen 100, en kort promenad stenkast från huset.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de omkringliggande grönområdena. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern. Mulle Mecks lekpark är en del av Järvastaden som måste upplevas, det blir lätt barnens favorit.

Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

Från huset är det en kort promenad till Ulriksdals pendeltågstation varifrån du har ca 9 minuter till city. Busshållsplats finns precis vid Spegeldammsparken där du tar dig till blå linjen och Hallonbergens t-banestation på ca 7 minuter åt ena hållet och Röda linjen med Bergshamra på ca 15 minuters avstånd åt det andra. Den bilburne tar sig lätt ut på såväl E18:n som E4:an från området.

På cykelavstånd finns Kista Galleria och Solna Centrum, lägg därtill grönområden och fina promenadstråk runt hörnet i Igelbäckens naturreservat, Ulriksdals Slott och trädgårdar samt Hagaparken.

För mer information om området och dess utveckling går det bra att besöka www.jarvastaden.se.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Järvastaden är ett familjevänligt område i moderna Solna och Sundbyberg. Järvastaden erbjuder lugnet och grönska samtidigt som citypulsen och shoppingområden finns runt hörnet.

Närservice

Järvastaden har karaktären av egen småstad med ett brett serviceutbud med ett flertal restauranger, skönhetssalonger, kemtvätt, gym och en ICA-butik. En härlig promenad bort finner du Arenastaden med Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt du kan önska dig med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du båda kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister.

Kommunikation

Pendeltåg från Ulriksdals station tar dig till Arenastaden på 3 minuter och Stockholm City på 10 minuter. Buss 505 och 540 tar dig till Solna C respektive Ulriksdals station, och buss 157 går till Danderyds sjukhus. Med en kort promenad når du Hallonbergens tunnelbana på blåa linjen.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Raul Wallenbergskolan med verksamhet åk F-6, Skolan Vittra med åk F-9 och i Ulriksdal just intill finns Ullriksdalsskolan åk F-9. Flertalet förskolor finns i området. I anslutning till Järvastaden ligger Igelbäckens naturreservat med Igelbäcken rinnandes igenom. Området är perfekt för löprundan eller långpromenaden.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter