Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Epistelvägen 7

Västra Skogen/Ingenting SOLNA

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Epistelvägen 7

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 58,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2304-1-79-2
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 059 kr/mån Inkl. värme , kallvatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 160kr/mån tillkommer för TV/bredband
Andel i föreningen: 0,69364%
Andel av årsavgift: 0,7501%
Driftskostnad 5 256 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 1 256 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna är baserade på ett schablonbelopp. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
HALL
Praktisk hall med plats för av hängning samt bra förvaring i garderober samt hatthylla.

VARDAGSRUM
Rymligt och ljust vardagsrum beläget i gaveln på huset. I vardagsrummet finns plats för soffa, mediamöbel samt ytterligare förvaring. Vardagsrummet är sammankopplat med köket vilket skapar ett trevligt och socialt rum.

KÖK
Modernt och stilrent kök från Marbodal som är fullutrustat med rostfria vitvaror. Här erbjuds goda arbetsytor och förvaring. I köket finns diskmaskin, diskho, induktionshäll, integrerad fläkt, inbyggnadsugn i arbetshöjd, inbyggnadsmikro samt separat kyl och frys. Kaklad vägg över diskbänk och arbetsytor. Invid köket finns naturlig plats för matbord för ca 6 - 8 personer.

SOVRUM
Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Gott om förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Stort badrum med klinker på golv och kakel på vägg. I badrummet finns dusch med glasväggar, WC, tvättställ med kommod, spegel på vägg, handdukstork samt tvättmaskin med praktisk arbetsbänk och överskåp. Badrummet har komfortvärme i golv.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett förråd.

Fantastisk hörn-2:a med 3 meter till tak!

- 3 meter till tak
- Öppen & social planlösning
- Gavellägenhet
- Citynära läge
- Garage i huset

Perfekt planerad hörn-tvåa med ca 3m till tak i ett attraktivt läge nära grönområden, vatten och kommunikationer. Lägenheten flödar i naturligt ljus och ligger attraktivt beläget med gångavstånd till tunnelbana som tar dig till City på några minuter. Planlösningen erbjuder praktisk hall, tilltaget sovrum med god förvaring, toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare, socialt vardagsrum och kök. Det är verkligen lätt att trivas i detta nybyggda hus med mysig innergård och promenadavstånd till Kungsholmen och Hornsbergsstrand.

Detta är en kommande försäljning - Vänligen kontakta ansvarig mäklare Andreé Lundmark, 070-320 51 50 alt. Andree.Lundmark@MOHV.se för mer information!

Förening

Epistelvägen 7

Förening

HSB BRF Ektorget i Solna

Allmänt om föreningen

HSB Brf Ektorget i Solna består av 117st bostadsrätter samt 1st lokal med hyresrätt.

Föreningen godkänner delat ägandeskap under förutsättning att den som bosätter sig i lägenheten äger minst 33 %.

I dagsläget (2019-09-10) finns inga beslut om ändring av avgiften.

HUSHÅLLSEL/VARMVATTEN
Hushållsel och varmvatten debiteras löpande på månadsavierna efter förbrukning och avläsning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett styrelserum med pentry i hus 2, trapphus 5 som även går att hyra som övernattningslägenhet. Det finns 4 st barnvagns-/rullstolsrum samt 9 st cykelrum samt cykelställ på gården. Det finns även WC-utrymme i anslutning till grovtvättstuga och styrelserummet i hus 2, trapphus 5. Till föreningen hör även en innergård med gemensam uteplats, lekyta och cykelparkering.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga finns på bottenvåningen på Epistelvägen 7, nåbar via gården. Denna är utrustad med en tvättmaskin en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och årsavgiften är ca 300 kr/hushåll. (Halvårsavgift ca 150 kr/hushåll). Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se/stockholm.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till fibernät för överföring av kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Com Hem. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 160 kr/månad för TV/bredband och IP-telefoni via Com Hem.

Parkering

Föreningen har 38 stycken nattgarageplatser i gemensamhetsanläggning, samt 77 stycken garageplatser, varav 2 stycken är reserverade för bilpoolsbilar och 4 stycken är handikapplatser. I garaget finns 5 st laddplatser för elbil samt 5 st till är förberedda för installation. I dagsläget finns det lediga platser. Garaget är uthyrt av Brf Ektorget till CorePark som administrerar uthyrningen av platser. Garageplats kan hyras för 1 343 kr/månad. Platserna hyrs ut oreserverade vilket innebär att den som hyr parkeringsplats och innehar tillstånd parkerar på ledig plats. Det finns även möjlighet att hyra MC-plats, i dagsläget finns det lediga platser för MC. Föreningen erbjuds även ca 1 års fritt medlemskap i Sunfleets Bilpool. Föreningen kommer även att ha tillgång till p-platser i ett intilliggande garage som beräknas stå färdigt 2018.
I övrigt råder boendeparkering via Solna kommun i området. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information, https://www.hsb.se/stockholm/brf/ektorget/

Renoveringar - utförda och planerade

Då husen är byggda 2014-2016 finns för närvarande (2019-09-10) inga utförda eller planerade renoveringar.

Överlåtelseavgift

1 628 kr

Pantsättningsavgift

698 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Västra skogen/Ingenting är ett härligt område där du kommer att trivas. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. mataffär, restauranger, Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice. I Ingenting-området växer ett nytt område fram som består av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Närservice

Vid centrum ligger Coop Västra Skogen samt två restaurangen och Pressbyrån med postombud. Inom gångavstånd ligger Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis.

Kommunikation

Västra Skogen har sin egen tunnelbanestation med linjer mot Fridhemsplan och T-centralen. Resan till T-centralen tar ca 7 min minuter. Från Armegatan går buss 507 mot Odenplan.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor - Granbackaskolan, Nya Ängkärrskolan, Västra Skogen förskola Grönområden - Ulvsundasjön ligger ett stenkast bort och har trevliga promenadstråk.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter