Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Arvid Tydéns allé 22, 3tr

Västra Skogen/Ingenting SOLNA

3 295 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 2 950 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Arvid Tydéns allé 22, 3tr

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 45,50 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2901-1-61-1
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 295 000 kr Accepterat pris
Avgift: 2 381 kr/mån Inklusive värme & kallvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och kabel-tv tillkommer om 208 kr/mån.
Andel i föreningen: 0,63982%
Andel av årsavgift: 0,62806%
Driftskostnad 3 149 kr/år
varav
El: 2 000 kr
Försäkring: 1 149 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde, dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX med värmeåtervinning.
Energideklaration
Utfärdad den 6 april 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 71 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Solna Konstnären 1

HALL

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i form av hatthylla samt direkt anslutning till lägenheten stora klädkammare.

VARDAGSRUM

Öppen och social planlösning mot köket. Mycket naturligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i sydväst samt plats för matbord.

SOVALKOV

Vilsamt sovrum med plats för dubbelsängen.

KÖK

Ett härligt matlagningskök med alla bekvämligheter. Utrustat med kyl/frys, inbyggd micro, ugn, induktionsspis och diskmaskin. Generösa arbetsytor samt förvaring i skåp ovan.

BADRUM

Riktigt fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med kombimaskin, generösa arbetsytor med förvaringsmöjligheter ovanför, badkar, dusch, WC, handfat med kommod och spegelskåp ovanför. Naturlig plats för matbord bredvid fönster.

ÖVRIGT

Lägenheten är idag registrerad som en 1a men disponeras för tillfället som en 1.5:a.

FÖRRÅD/KLÄDDKAMMARE

Rymlihy förråd/klädkammare med gott om plats för förvaring.

KÄLLARFÖRRÅD

Till lägenheten tillhör nyttjanderätt för ett källarförråd 4-6kvm (säljarens information).

BALKONG

Stor balkong i bästa solläge med fri utsikt.

Optimalt planerad 1,5:a med stor balkong i bästa sydvästläge!

// Stor balkong i Sydvästläge med fri utsikt // Stora, sociala ytor // Stor och solig innergård // Garage i huset // Nära till Kungsholmen och kommunikationer // Nyproducerat område med närhet till restauranger och närservice //
OBS endast bokade visningar vänligen kontakta ansvarig mäklare Daniel Aslan, 073-509 38 67 alt. Daniel.aslan@mohv.se!
Underbar 1,5:a i toppklass med härlig balkong i bästa sydväst läge! - livsstilen blir här fulländad för er som söker citynära, sociala, toppfräscha och bekväma attribut. Hiss finns. Varmt välkommen på visning!

För de moderna och medvetna finns här det som behövs för nutidens tempo och krav - möjlighet till garageplats i föreningen, cykelavstånd till city, promenadavstånd till T-Bana, nära till Puls & Träning samt Nonni Sushi och Pixels pizzera. ICA ligger någon minut bort. Ett koncept för vardagen, för fest, för Dig, för paret.
Bostaden är riktigt trevlig med social öppen planlösning mellan kök med matplats och vardagsrum - härifrån nås också bostadens härliga balkong i sydväst läge. Avskild sovalkov med plats för stor dubbelsäng. Badrum med alla bekvämligheter. Bostaden erbjuder gott om förvaring i förråd/klädkammare - ett källarförråd ingår också.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats - Möjligt med privatvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare Daniel Aslan, 073-509 38 67 alt. Daniel.aslan@mohv.se!
Varmt välkommen!

Förening

Arvid Tydéns allé 22, 3tr

Förening

HSB Brf Diktaren

Allmänt om föreningen

HSB Brf Diktaren är en äkta förening och består av 120st bostadsrättslägenheter fördelade i allt från 1 till 5 rum med kök.

Huset är byggt under 2017 och är ett lamellhus i ett halvöppet kvarter med en fantastisk innergård för medlemmarna i föreningen. Föreningen har sju ingångar och har ett garage i två våningar under huset. I föreningens hus finns en förskola på två våningar för de mindre barnen.

Fastigheten är belägen i Ingenting området i Solna nästintill Västra skogen. Området är anslutet till fjärrvärme. Ventilationssystemet är utrustat med mekanisk till- och frånluftssystem med värmeåtervinning.

I dagsläget (2020-03-25) finns inga beslut om ändring av avgiften.

HUSHÅLLSEL/VARMVATTEN
Förbrukningen av kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter med debiteras individuellt efter förbrukning. El debiteras efter individuell förbrukning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningslokal med pentry, vilket kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd, utrymme för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Finns även en tvättstuga.

För mer information se: https://www.hsb.se/nvg/sok-boende/projekt/?projektlan=stockholm&projektkommun=solna&projektnamn=diktaren&

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och årsavgiften är ca 300 kr/hushåll. (Halvårsavgift ca 150 kr/hushåll). Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se/stockholm.

Tv och bredband

Föreningen har tecknat ett gruppabonnemang med ComHem för grundutbud av tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter. Kostnaden ingår ej i månadsavgiften utan debiteras med 208 kr/månad.

Parkering

I garaget finns 41 platser för de boende i föreningen och kostnaden är 1385 kr/månad, 117 st allmänna parkeringsplatser för korttidsparkering som kostar 1230 kr/månad samt 27 st MC platser för 400 kr/månad. Garaget kommer omfattas av en gemensamhetsanläggning och kommer även nyttjas av grannfastigheterna.

Renoveringar - utförda och planerade

Nybyggt.

I dagsläget (2020-03-25) finns inga beslut om kommande renoveringar.

Överlåtelseavgift

1 656 kr

Pantsättningsavgift

710 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Västra skogen/Ingenting är ett härligt område där du kommer att trivas. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. mataffär, restauranger, Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice. I Ingenting-området växer ett nytt område fram som består av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Närservice

Vid centrum ligger Coop Västra Skogen samt två restaurangen och Pressbyrån med postombud. Inom gångavstånd ligger Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis.

Kommunikation

Västra Skogen har sin egen tunnelbanestation med linjer mot Fridhemsplan och T-centralen. Resan till T-centralen tar ca 7 min minuter. Från Armegatan går buss 507 mot Odenplan.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor - Granbackaskolan, Nya Ängkärrskolan, Västra Skogen förskola Grönområden - Ulvsundasjön ligger ett stenkast bort och har trevliga promenadstråk.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter