Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tulegatan 20 E

Ramlösa

2 330 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tulegatan 20 E

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 160,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 330 000 kr utgångspris
Avgift: 7 417 kr/mån inkl. värme, vatten, parkeringsplats
Driftskostnad 10 000 kr/år
varav
El: 10 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1958
Uppvärmning Fjärrvärme + direkt el
Ventilation Frånluftventilation
Energideklaration
Utfärdad den 24 oktober 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 115 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Boktryckaren 6
Bostaden disponeras enligt följande:

Det första ni möts av är en fin liten stensatt entré som inramas av en vacker häck.

ENTRÈ
Vidare in i lägenheten möts ni av en funktionell hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Vitmålade väggar och i entrén ligger en slitstark grå klinker som övergår i ett vackert parkettgolv.

SOVRUM
Från hallen når ni ett av bostadens sovrum med stort fönster mot insynsskyddad trädgård. Rummet är ljust och här finns plats för såväl säng som arbetsplats. Väggarna är vitmålade och på golvet fortsätter parketten.

BADRUM
I anslutning till hallen finner ni ett rymligt helkaklat badrum med toalett, bidé, bubbelbadkar, handduksstork samt badrumsmöbel med spegel ovan. Väggarna är vitkaklade med bårder i mörkt, och på golvet ligger en mörk klinker. Här finns även gott om förvaring i två badrumsskåp. Ett fräscht badrum i harmonisk stilren smak. Badrummet är även utrustat med en torktumlare.

Från badrummet kan ni nå ett duschrum. Här finns dusch, tvättmaskin samt dörr in till lägenhetens stora förråd.

SOVRUM 2
Mitt över badrummet ligger ytterligare ett sovrum som i dag används som kontor. Här finns gott om plats för såväl säng som arbetsplats. Väggarna är vitmålade med en fondvägg i beige. Rummets stora fönster skänker ett fantastiskt ljus.

MASTER BEDROOM
Vägg i vägg ligger lägenhetens master bedroom. Ett stort sovrum med plats för såväl stor dubbelsäng som arbetsplats. Ett stort fönster mot trädgården gör rummet ljust och trivsamma. Väggarna är vitmålade och på golvet fortsätter den vackra parketten.

KÖK
I anslutning till hallen och belägen i öppen planlösning mot bostadens vardagsrum ligger lägenhetens fräscha kök. Ett stilrent kök med köksinredning i ek med vitt kakel ovan bänkskiva i vacker granit. Köket är fullutrustat med ny kyl och frys (Samsung), spishäll (Siemens 2005), varmluftsugn (Siemens 2005), fläkt, diskmaskin (Siemens 2005) samt en generös vinkyl. Här är det lätt att umgås tack vare kökets stora matplats som blir en central punkt i detta vackra kök. På golvet fortsätter parketten och väggarna är vitmålade. Köket med dess ljusa matplats skapar ett härligt rum, här är det lätt att umgås och trivas.

VARDAGSRUM
Från köket når ni husets väl tilltagna sällskapsrum med plats för en större soffgrupp samt matplats. Här är det öppet upp i nock, vilket ger rummet rymd och en luftig känsla. På golvet ligger vacker parkett och väggarna är vitmålade. Här finns gott om plats för socialt umgänge, de stora fönsterpartierna mot uteplatsen ger er ett vackert ljusinsläpp och skapar ett härligt rum att vistas i.

UTERUM
I anslutning till vardagsrummet finner ni bostadens ljusa allrum (tidigare uterum). Här är det lätt att förlänga säsongen och njuta av sena sommarkvällar. Allrummet är försett med många fönster och badar i ljus. Här finns gott om plats till ett stort matbord. Härifrån finns utgång till lägenhetens stora trädäck i härligt sydvästligt läge samt till en mindre grästäppa på husets framsida.
På golvet ligger en vacker parkett och väggarna är vitmålade. Detta rummet värms upp med hjälp av en luft/luftvärmepump.

TRÄDGÅRD
Från uterummet når ni även lägenhetens insynsskyddade trädgård med stor härlig terrass. En lättskött trädgård i utmärkt hörnläge med en hög insynsskyddade häck.
Unik chans att förvärva denna trevliga lägenhet i markplan med stor fantastisk uteplats. Lägenheten är belägen i lugnt område med utmärkt hörnläge och insynsskyddad trädgård. En välplanerad och modern bostad med stort fräscht kök, tre sovrum, rymligt badrum, stort vardagsrum och ljust allrum med utgång till bostadens insynsskyddade terrass, i soligt sydvästligt läge. Här bor ni i familjära Ramlösa med gångavstånd till vackra grönområden, förskola och med goda kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

Förening

Tulegatan 20 E

Förening

BRF Boktryckaren 6

Allmänt om föreningen

Brf Boktryckaren 6 i Helsingborg är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2005. Föreningen förfogar över 8 st lägenheter, 7 st är upplåtna med bostadsrätt och 1 st med hyresrätt. Fastigheten är belägen i Ramlösa på adressen Tulegatan 20 A-H. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av HSB. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

FASTIGHETENS SKICK
Huset byggdes ca 1958 och genomgick en totalrenovering 2006 och fastigheten blev klar för inflyttning i början av 2006. Den totala ytan för de 8 lägenheter är 795 kvm. Dessutom har föreningen ett annex om 180 kvm som tyvärr måste större delen av annexet rivas.

Planket mot grannen i norr är bytt. Föreningen har även dragit in fiber i alla lägenheterna. Takfönsterna i lägenheten 7 är utbytta.
En besiktning utfördes av styrelsemedlem Arild Johansen, 2018-10-24. Vid besiktningen konstaterades bl.a. följande: -
Fasadputs är i stort i gott skick, men det finns vissa mindre skador som kommer åtgärdas.
Föreningen har investerat i ett nytt yttertak 2010.
Föreningens underhållsplan är reviderad 2019 och sträcker sig fram till 2035.

EKONOMI
Inga planerade avgiftsförändringar för tillfället.
Avgiften höjdes senast 1 januari 2019.

TV/BREDBAND
Föreningen har dragit in fiber och alla kan välja sin egen tv/bredbands leverantör.

PARKERING
Parkeringsplats för en bil ingår i avgiften. I övrigt finns parkering längs gatan.

TVÄTTSTUGA
Alla lägenheter är utrustade med egen tvättmöjlighet.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Kallförrådsplats finns i annexet. Här finns plats för cyklar, däck, m.m.


Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Aktuell årsredovisning, stadgar samt köpinformation om budgivning finns tillgängliga på www.mohv.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter