Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Finnboda Kajväg 10, 8 tr

Finnboda Hamn Nacka

12 500 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen!

Söndag 25/10 12.00-12.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Finnboda Kajväg 10, 8 tr

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 98,50 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1801
Våning 8 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 12 500 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 6 554 kr/mån inkl. värme och kallvatten.
Andel i föreningen: 1,48426%
Andel av årsavgift: 1,49752%
Driftskostnad 8 500 kr/år
varav
El: 4 500 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 210 kr/mån tillkommer för bredband och TV. Varmvatten och hushållsel debiteras efter faktisk förbrukning. Hemförsäkring tillkommer. Driftskostnader är individuella och baserar sig på livsstil och förbrukning.
Terrass om 106 kvm
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2017
Energideklaration Finns för närvarande inte

• Trädgårdsterrass om 106 kvm i samma plan som lägenheten
• Trädgårdsbelysning runt hela lägenheten
• Arkitektritad trädgård ingår i köpet med bl a tallar, idegranar och silverpäronträd
• Morgon-, dags- och kvällssol
• Plats för mer än 20 sittande matgäster utomhus
• Uteplats året om med tak
• Working-space inne som ute
• Njutbar pendling med SL-båt till Nybroplan på 20 min
• Cykelväg till city via Djurgården

Terrassen, som är den största i huset, stoltserar med en arkitektritad trädgård med stämningsfull kvällsbelysning. Här kan du njuta av mysiga grillkvällar och vackra solnedgångar. Du hör rofyllt ljudet av vågorna och känner havsdoften från vattnet precis utanför. Terrassen är i samma plan som lägenheten. Terrassen löper runt hela lägenheten och erbjuder sol från tidig morgon till sen kväll. Här får du avkoppling och umgänge utan insyn. Den vackra trädgården ramar in lägenheten och gör att du kan njuta av grön upplevelse året om tack vare de noggrant utvalda växterna. Bostaden genomsyras av en trivsam öppen planlösning med härliga sällskaps- och arbetsytor, spännande vinklar och stora fönsterpartier med underbar utsikt mot vattnet eller trädgård. Välkommen på visning!
Populära Finnboda Hamn är en stadsnära oas med en hänförande utsikt över Djurgården med Biskopsudden och Restaurang Aira, Campus Manilla och Täcka Udden. Här kan du ta SL-båten in till Nybroplan eller över till Djurgården samt turen vidare till Lidingö. Södermalm med populära Nytorget har du på bekvämt promenadavstånd och längs vattnet finns vackra strandpromenader till Saltsjöqvarn med Elite Hotel och Sturebadets Spa samt välbesökta uteserveringar. Närheten till vatten, båtmarinor och naturområden samt ett pulserande stadsliv endast ett stenkast bort kombinerar det bästa av två världar. Nu finns chansen att förvärva denna unika drömlägenhet med bästa läget i Stockholm/Nacka. En bostad du inte får missa!

Lägenheten disponeras enligt följande:
HALL
Klinkergolv och ljusa väggar. Gott om förvaring med inbyggda gardrobsväggar med skjutdörrar. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Stort ljust vardagsrum med spännande vinklar och stora fönsterpartier i tre väderstreck. Genomgående golv i ljust vitpigmenterad ekparkett och vita väggar. Gott om plats för soffgrupp och matplats. Lagom öppen planlösning mot köket. Utgång till terrassen. På kvällstid njuter man extra av den upplysta vackra trädgården från vardagsrummet.

KÖK
Stilrent kök från Vedum med gott om förvaring bakom vita luckor. Full maskinell utrustning med integrerade vitvaror. Fullstor kyl och frys. Induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, micro, diskmaskin och fläkt. Rymlig matplats.

TERRASS
Unik terrass om 106 kvm med utgång från samtliga rum. Här finns en arkitektritad trädgård med vackra träd och fin belysning. Delar av terrassen är under tak vilket ger skydd både mot sol och regn. Här har du en egen liten oas med himlen som närmsta granne och gott om plats för flera soffgrupper, grill, matbord och solstolar. Gott om privat yta utan insyn. Strålande utsikt mot vattnet med bryggor, passerande båtar, Djurgården och Stockholm med inlopp.

SOVRUM 1
Master bedroom med ljust trägolv och vita väggar. Stor garderobsvägg med skjutdörrar. Gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Stora fönsterpartier samt utgång till terrassen.

SOVRUM 2
Sovrum även det med ljust trägolv och vita väggar. Stora fönsterpartier med rak utsikt mot vattnet samt utgång till terrassen.

BADRUM 1
Stort helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Badkar, fönster, WC, tvättkommod, spegelskåp med belysning samt tvättmaskin och torktumlare med förvaring över. Två handduksvärmare.

BADRUM 2
Helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Duschplats, WC, tvättkommod, spegelskåp med belysning. Två handduksvärmare.

FÖRRÅD
Källarförråd på gatuplan.

ÖVERNATTNINGSLÄGENHET/FÖRENINGSLOKAL
I huset finns en övernattningslägenhet som kan hyras för en billig avgift.

BÅTPLATS
Möjlighet till båtplats finns i närområdet genom Hästholmens båtsällskap, Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

BIL OCH PARKERING
Föreningen har parkeringsplatser på Finnboda Kajväg. Garage finns under gården med kötid.
Två olika bilpooler finns i kvarteret.

OM FINNBODA HAMN
Man bor toppmodernt i ett område som andas varvshistoria. Vilket syns på byggnader i området men också i form av lämningar från varvstiden.

KOMMUNIKATIONER
Finnboda Hamn ligger endast en kort bilväg från Stockholm city. På den nyanlagda strandpromenaden får du en härlig promenad eller cykeltur in till Stockholm city via Saltsjöqvarn eller till Nacka Strand och Restaurant J. Med 3 minuters båtfärd är du på Djurgården vilket ger möjlighet till en underbar cykeltur intill Stockholm city. Ett antal busslinjer går med regelbunden trafik till och från Finnboda Hamn. Även Saltsjöbanan ligger inom nära avstånd. Du kan också resa med kollektivtrafik (SL-kort) på vattnet via SjöVägen, en förbindelse som smidigt tar dig mellan Finnboda Hamn, Nybroplan, Djurgården och Lidingö. Båten in till Nybroplan tar 20 min. Buss till Slussen tar 8 min.

Endast ett stenkast från bostaden ligger restauranger, caféer, gym, mataffärer (ICA, Coop) och hållplatser för pendelbåtar och bussar. I närområdet finns också förskolor och skolor.

Unik våning med 106 kvm terrass och utsikt över Djurgården & Stockholms inlopp

Med ett fantastiskt läge precis intill vattnet ligger denna unika bostad med en egen terrass om 106 kvm och svårslagen utsikt över exklusivaste delen av Djurgården och Stockholms inlopp. Här kan du njuta av mysiga grillkvällar och vackra solnedgångar. Tack vare att terrassen löper runt hela lägenheten har du sol från tidig morgon till sen kväll. Bostaden genomsyras av en trivsam öppen planlösning med härliga sällskapsytor, spännande vinklar och stora fönsterpartier med underbar utsikt. SL-båtarna tar dig snabbt till Djurgården eller Nybroplan. Närheten till vatten, naturområden samt ett pulserande stadsliv endast ett stenkast bort kombinerar det bästa av två världar. Välkommen på visning!

Förening

Finnboda Kajväg 10, 8 tr

Förening

HSB:s Brf Finnboda Terrass

Allmänt om föreningen

FINNBODA TERRASS
HSB Brf Finnboda Terrass ligger i ett härligt läge intill vattnet i Stockholms inlopp mitt emot Djurgården. Föreningen består av 93 lägenheter och stod klara under hösten 2017. Föreningen består av 3 byggnader med en bostadsarea på 8005 kvm.
Fastigheten innehas med äganderätt och är en äkta brf.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
1 Tvättstuga avsedd för grovtvätt.
1 Föreningslokal.
7 Kombinerade rullstols- och barnvagnsförråd.
1 Cykelrum.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet finns ett förråd belägna på entréplan.

TV & BREDBAND
Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gruppavtal med Comhem för TV/Bredband/IP-telefoni. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter. Kostnaden är 205 kr per månad och lägenhet.

PARKERING
Föreningen har 39 garageplatser hos grannföreningen Finnboda Udde. En garageplats kostar 1291 kr/mån. För närvarande kö. Corepark har hand om uthyrningen. info@corepark.se eller tel. 08-650 02 15.

Föreningen har tillgång till 42 platser utomhusplatser på gatan, här är det inga fasta platser. Uteplatserna 650 kr/mån. Det är ingen kö till parkeringsplatserna, kan lånas av grannföreningen till 2020-10-01.

FÖRENINGENS HEMSIDA
www.hsb.se/stockholm/brf/FinnbodaTerrass

MEDLEMSKAP I HSB
Köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Medlemsavgiften i HSB kostar 500 kr/person och årsavgiften är 300 kr/hushåll (halvårsavgift 150 kr/hushåll). Ansökan om medlemskap görs på: www.hsb.se/stockholm

Utöver medlemsavgiften i HSB tar föreningen ut en överlåtelseavgift om ca 1 656 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 710 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

RENOVERINGAR
Huset uppfördes 2017. Garantiarbeten av stammarna pågår. Hus 8 är klart och i nuläget pågår arbeten i hus 6. Hus 10 kommer att ske under hösten.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Finnboda finns Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information.

Närservice

I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. Alldeles intill butiken finns restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Bredvidn finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls & Träning en anläggning alldeles intill restaurangen. Sickla Köpkvarter nås via promenadvägen längs Svindersvik eller bil. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotel Marina.

Kommunikation

Buss med 402:an når Slussen på ca 10 minuter. Denna går även vidare ut till Nacka Forum. 53:an går via Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser vid Nybrokajen (ca 20 min) respektive Lidingö/Frihamnen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter