Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Solgatan 27D

Kirseberg MALMÖ

1 095 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning - anmäl på hemsidan eller via mäklaren. Varmt välkomna!

Söndag 25/10 14.15-14.45

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Solgatan 27D

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 58,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 13
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 095 000 kr utgångspris
Avgift: 3 214 kr/mån ink. värme, VA och kabel-tv.
Andel i föreningen: 2,61215%
Andel av årsavgift: 2,61215%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1949
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 26 februari 2020
Energiklass: F
Primärenergital: 160 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Lågan 3
Välkomna tre trappor upp till denna genomgående tvåa med låg avgift, belägen i hjärtat av Kirsebergsstaden. Bostaden är välplanerad och erbjuder ett luftigt vardagsrum, kök med plats för matbord, fräscht helkaklat badrum samt ett stort sovrum med ypperlig förvaring. Bostaden ingår i en stabil och välskött föreningen som äger marken och som sköts av HSB.
Lägenheten disponeras enligt följande;

Hall
Här välkomnas du till ljus hall med vitmålade väggar och laminatgolv som följs in i vardagsrummet. Här finns plats för avhängning av ytterkläder samt praktisk förvaring i form av stor inbyggd garderob.

Kök
Direkt till vänster från hallen ligger bostadens kök. Här erbjuds ett gediget kök med gott om förvaring och arbetsytor och som ger plats för matbord. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. Skåpinredningen utgörs av en vit stomme och luckor i trä

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med trevligt ljusinsläpp, som ges plats för både soffmöblemang samt matbord om så önskas. Vardagsrummet vetter in mot innergården och skapar ett lugnt och insynsfritt läge med utsikt över Kirsebergs gatuhus. Väggarna är stilrent vitmålade och på golvet ligger laminat.

Sovrum
Rogivande sovrum med gott om förvaring i form av inbyggd garderob med glasskjutdörrar. Väggarna är såväl här vitmålade och golvet utgörs av laminat.

Badrum
I slutet av hallen ligger bostadens helkaklat badrum med vitt kakel och svart klinker på golvet. Badrummet är utrustat med wc, dusch, vask med kommod, spegelskåp samt förvaringsskåp.

Rymlig tvåa med låg avgift på central adress i Kirseberg!

Välkomna tre trappor upp till denna genomgående tvåa med låg avgift, belägen i hjärtat av Kirsebergsstaden. Bostaden är välplanerad och erbjuder ett luftigt vardagsrum, kök med gott om förvaring och plats för matbord, fräscht helkaklat badrum samt ett stort sovrum med ypperlig förvaring. Elen är omdragen i hela lägenheten och förberett för tvättmaskin i badrum om så önskas. Bostaden ingår i en stabil och välskött föreningen som äger marken och som sköts av HSB. Kirseberg är en lugn och härlig stadsdel på behagligt avstånd från stadens puls och ger en känsla av en stad i staden. Med flertal grönområde såsom Beijerspark som har ett myllrande sommarliv med ett flertal tillställningar och festivaler som hålls där. Parken har även ett mysigt café där man kan avnjuta livemusik. Vid östra sommarstaden med sitt grönskande koloniområde finns bevarad tågräls där man kan umgås och cykla dressin. Kirseberg har även ett stort utbud av matbutiker samt pubar och caféer.
Välkommen på visning!

Förening

Solgatan 27D

Förening

HSB BRF Lågan

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen HSB Brf Lågan är en äkta förening som bildades 1951. Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheten Lågan 3 byggt 1949 med sammanlagt 39 lägenheter. Föreningen har inga uthyrningslokaler. Föreningen äger marken och har låg belåningsgrad.
HUSETS SKICK:
2000: Fönsterna byttes.
2015: Fasaden sågs över och hängrännor byttes.
2011: Taket renoverades.
2019: Elen att bytas och moderniseras i de allmänna utrymmena. Nya elmätare installerades i varje lägenhet.

Planerade renoveringar
Ventilationen ses över, arbetet är påbörjat men genomförs 2021.
Föreningen ska byta avloppstammarna alternativt relinas, beslut tas i december.
Vattenstammarna ska troligtvis relinas, inget beslut taget i dagsläget.
Vid årsskiftet 20/21 kommer det införas gemensam el, lägenhetsinnehavare betalar bara då får den faktiska elförbrukningen.

EKONOMI
Föreningen har inga lån i dagsläget. Avgiften höjdes senast med 3 procent 1 april 2018. Avgiften planeras att höjas med 3% - 6% för att inte behöva ta några stora höjningar i samband vid eventuella renoveringar, inget beslut taget i dagsläget.


ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns två stycken tvättstugor i källaren. En större med två tvättmaskiner samt torktumlare och en mindre "drop in" tvättstuga. Torkrum finns även.
Till föreningens gård finns utemöbler och grill för medlemmarna att låna.

PARKERING:
Gratis parkering finns i området. Det finns även närliggande garage som man kan ansöka om plats i (ej föreningens garage).

TV OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till kabel-tv via Comhem och basutbudet ingår i avgiften. Bredband finns att köpa via comhem eller HSB Bolina. Förhandlingar om gemensamt bredband har påbörjats.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-10-08. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter