Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Södervärnsgatan 3C

Möllevången/Folkets Park Malmö

1 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Södervärnsgatan 3C

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 61,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 179
Våning 8 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 3 454 kr/mån Inklusive: värme, V/A, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen har gemensamt el-avtal, där medlemmen debiteras efter faktiskt förbrukning.
Andel i föreningen: 0,19953%
Andel av årsavgift: 0,19953%
Tillträde Enligt överenskommelse.
Pantsatt Ja
Allmänt - Säljaren disponerar över ett vindsförråd.

- Säljaren informerar om att en spanjolett på balkongen är defekt. Föreningen är informerad om detta.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1964
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 31 maj 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 122 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 150 kWh/m² och år

Hall

Rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i de praktiska platsbyggda garderoberna. Träfärgat laminatgolv och vita väggar.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Via vardagsrummet når du bostadens härliga balkong med enastående utsikt. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum

Stavparkett och ljusa väggar. Här får du med enkelhet plats med en större säng och tillhörande sängbord. Platsbyggda garderober som sväljer det mesta i förvaringsväg.

Kök

Kök i vit inredning, med gott om förvaring och utrustat med diskmaskin, kyl/fris, ugn, mikro, spisshäll och fläkt. Träfärgat laminatgolv och ljusa väggar.

Badrum

Helklaklat badrum med vita väggar och turkos klinker på golv. Badrummet är utrustat med dusch, handfat med skåp undertill, badrumsskåp, handdukstork med spegel samt WC.

Trevlig tvårummare med enastående utsikt!

Nu finns möjligheten att förvärva denna härliga tvårummare högt upp i huset. Här bor du med en bra planlösning och ett stort vardagsrum som förlängs tack vare den stora inglasade balkongen, som dessutom bjuder på magnifik utsikt över takåsarna. Här erbjuds du även ett stort sovrum, flertalet förvaringsmöjligheter och ett inbjudande kök i ljus interiör och med full maskinpark.
I en bra och engagerad förening finner vi denna trevliga bostad invid Möllan. Med sitt kulinariska utbud, pittoreska barer och dess unika torghandel - Ett område du bara kan förälska dig i! Här bor du med gångavstånd till Triangelns city-tunnel, med bra buss- och tågkommunikation. Varmt välkommen på visning!

Förening

Södervärnsgatan 3C

Förening

HSB Brf Stenbocken

Allmänt om föreningen

Föreningen HSB Brf Stenbocken är en certifierad, äkta bostadsrättsförening som bildades år 1964 och består av 410 st. lägenheter och 5 st. lokaler. Föreningen äger marken och den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. Mer information om föreningen finns på: www.hsb.se/malmo/stenbocken/

HUSETS SKICK
1990-talet och 2003 - Taket delvis renoverade
2003-2004 - Fönster delvis renoverade
2003-2004 - Balkonger inglasade
OVK-beiktning är utförd 2016 i samtliga lägenheter och tvättstugan har setts över och i samband med det har maskiner bytts ut.

2019 - Renovering av gården samt garagetak
2020 - Färdigställande av utemiljö med trädgård, gångar, miljöhus, cykelhus mm

KOMMANDE RENOVERINGAR (PROGNOS)
2021 - Relining
2022 - Tvättstugor och takplåt
2023 - Källare och gemensamma utrymmen, fasader (dörrar, stuprör, hängrännor mm)
2024 - Ledningar för kall- och varmvatten, elsystem

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv: via ComHem.
Internet: Bredband finns att tillgå från Bredband 2, hastighet 100/10 Mbit. Föreningen är gruppansluten och kostnaden ingår i månadsavgiften.

EKONOMI
Föreningen har budgeterat med en höjning av avgifterna om 2 % varje år fram till 2024. Detta med anledning av att undvika stora höjningar framöver.

EL-KOSTNAD
Föreningen har gemensam-el. Kostnaden för el tillkommer separat på avgiftsavin och baseras på individuell elförbrukning.

PARKERING
Det finns 243 garageplatser till en kostnad av ca 300 kr/mån och 126 parkeringsplatser till en kostnad av ca 150 kr/mån, till dessa är det separat kö. Efter renovering av garaget har sex elbilplatser förberetts.
Det finns två upp- och nergångar till garagen, dessa är placerade vid Södervärnsgatan 3 och Bangatan 4.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns fyra gemensamma välutrustade tvättstugor. I källaren finns även cykelrum. På Ahlmansgatan 20 C finns en motionslokal och bastu. Årskort säljs på vicevärdskontoret. Även hobbyrum (Bangatan 4 D) och studielokal/bibliotek (Sofielundsvägen 23 D) finns att tillgå för föreningens medlemmar. Två sopsorteringsrum, varav ett för grovsopor, finns på innergården.

VAKTMÄSTARE & FASTIGHETSKONTOR
Vaktmästeriet ligger med ingång i garagenedfarten på Södervärnsgatan 3 och är öppet måndag - fredag 9.30 - 10.00. Fastighetskontoret ligger på Ahlmansgatan 20 b och är bemannat, onsdagar 17.30 - 19.00.

DRIFT
Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för exempelvis el och hemförsäkring. Denna kostnad är individuell för den boende. Fråga fastighetsmäklare för mer information.

ÖVRIGT
Föreningen har ett fullserviceavtal med Hiss i Skåne från 1/1 2020. Bredablick har anlitats till att ha hand om förvaltning och städning.

Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter