Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Signalgatan 17

Västra Hamnen Malmö

2 695 000 kr

Se alla bilder


Visning

Föranmälan krävs, ring eller maila!

Söndag 16/8 14.15-14.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Signalgatan 17

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 65,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 112
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr eller enl överenskommelse
Avgift: 4 094 kr/mån inkl. värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer för kabel-TV/bredband om 220 kr/månad.
Andel i föreningen: 1,289%
Andel av årsavgift: 1,283%
Kommentar Utöver månadsavgift tillkommer kostnad för el och hemförsäkring.
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget över ett källarförråd.

Månadsavgiften om 4 314 kr fördelas enligt följande:
Avgift bostad: 4 094 kr
Obligatoriska tillägg: 220 kr
De obligatoriska tilläggen avser kostnad för kabel-TV/bredband.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2006-2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Energideklaration
Utfärdad den 4 april 2011
Energiklass: E
Primärenergital: 142 kWh/m² och år

Ett gott liv för alla

I underbara och unika Västra Hamnen finns möjlighet till både god hälsa, utbildning och arbete. Det finns tillgång till service och rekreation, en attraktiv stadsmiljö och ett levande stadsrum. Denna fantastiska stadsdel passar alla oavsett ålder, kön eller etnicitet. I Västra Hamnen finns allt ifrån bra badmöjligheter, grönområden, restauranger, god kommunikation, träningsanläggningar samt nära till mataffärer, apotek och systembolag.

HALL

Vi välkomnas in i bostaden genom hallen där avhängningsmöjligheter finns. Bambugolv och vita väggar (målade 2020).

KÖK

Funktionellt kök med goda förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Vita luckor, bänkskiva i fin granit med belysning ovan samt stänkskydd i glas. Matplats finns i anslutning till köket med plats för cirka 4-6 personer. Köket är utrustat med fullhöjd kyl samt frys (Gram), ugn,spishäll (Siemens), fläkt (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens), inbyggd ugn och inbyggd mikrovågsugn (Siemens). Bambugolv och vita väggar.

VARDAGSRUM

Luftigt och ljust vardagsrum med plats för soffmöblemang, förvaring, matplats och annat som önskas. Stora fönsterpartier ut mot uteplatsen som också nås via vardagsrummet. På uteplatsen finns uttag. Bambugolv och vita samt grå väggar.

SOVRUM

Rymligt rum med plats för antingen dubbelsäng eller enkelsäng och förvaring. Inbyggda garderober för praktisk förvaring. Bambugolv och ljusa väggar (målade 2020).

HALVA

Mycket funktionell utbyggd klädkammare som idag disponeras som ett sovrum. Detta rum kan användas som walk-in-closet, barnkammare, gästrum, kontor eller annat enligt behov och önskemål - bara fantasin sätter gränserna! Ljust laminatgolv och ljusa väggar.

BADRUM

Generöst helkaklat badrum utrustat med dusch med vikbara duschväggar, WC, handfat med kommod, tvättmaskin (2016), badrumsskåp och spegel. Vitkaklade väggar och mörkt klinker på golv.

En oas bland de första gatorna mot havet med en fantastisk uteplats!

Med havet och Scaniabadet som närmsta granne presenterar vi nu denna alldeles underbara marklägenhet med en fantastisk uteplats om ca 40 m²! Inte nog med det - vi finner även magiska fönsterpartier som löper från golv till tak med skyddad utsikt mot uteplatsen. I denna havsnära pärla njuter vi av lyx som genomgående stilrena material, slitstarkt bambugolv med vattenburen golvvärme, helt skyddad uteplats med mur runt om med innergårdsläge, svalt sovrum samt en halva för extra sovrum, gästrum, walk-in-closet, kontor eller annat som önskas! På varma sommardagar finner vi havet runt hörnet där ett skönt svalkande dopp väntar. I Västra Hamnen finns allt som behövs i vardagen; matbutiker, gym, stränder, mysiga fik och caféer, glassbar och mycket mer! Bussen finns utanför dörren och vi tar oss enkelt till Malmö Citys stadspuls via en kortare cykeltur. Hjärtligt välkomna hem!

Förening

Signalgatan 17

Förening

Brf Vindöga

Allmänt om föreningen

Brf Vindöga bildades 2006 och byggnaderna uppfördes under åren 2006-2009. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och föreningen består av 4 hus med adresserna Vimpelgatan 17-21 samt Signalgatan 15. Totalt finns 66 lägenheter i föreningen, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Örehus Fastighetsförvaltning.

HUSETS SKICK

2020 - byttes alla belysningsarmaturer.
2018 - spolades avloppsstammar och kamera installerades i garaget.
2015 - utfördes balkongrenovering.

I dagsläget finns inga större renoveringar planerade (2020-04-16).

EKONOMI
Föreningen ser positivt på dess ekonomi och tack vare ett starkt kassaflöde har föreningen kunnat göra en extra amortering på 800 000 kr. Tack vare föreningens goda ekonomi har en avgiftssänkning kunnat ske på ca 10% under 2017. Senaste avgiftsjusteringen i föreningen var 2017 då avgifterna alltså sänktes med 10%. I dagsläget finns inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar (2020-04-16)

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

TOMTRÄTT
Brf Vindöga innehar marken med tomträtt. 2017-01-01 trädde det nya tomträttsavtalet i kraft som löper på en period om 10 år. Den årliga tomträttsavgälden sänktes med ca 200 000 kr från föregående period (från ca 900 000 kr till ca 700 000 kr). Friköp av marken kan ske under avtalsperioden om föreningen önskar och parterna är överens om pris. Föreningen har haft diskussion uppe gällande friköp, men det är ej aktuellt i dagsläget.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till ett mediapaket via Telia. I kanalpaketet Lagom ingår bredband (100/10 Mbit) via fiber samt IP-telefoni.
Ett obligatoriskt tillägg om ca 220 kr/månad tillkommer utöver avgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningens källare finns förråd, garage samt utrymme för cyklar och barnvagnar. I källaren finns även en oinredd gemensamhetslokal.

Brf Vindögas mysiga innergård är ritad av Heidi Palmgren som är en av Sveriges mest erkända Trädgårdsarkitekter.

I föreningen finns ett miljöhus.

Ingen tvättstuga finns. Varje lägenhet har egen tvättmaskin.

PARKERING
Föreningen har ca 50 garageplatser i källaren som kostar ca 850 kr/mån. Åtkomst via hissen och separat kösystem tillämpas. I området råder boendeparkering.

ÖVRIGT
Föreningen har ett trädgårdsutskott och en gång om året samlas frivilliga för städning av gården. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Flagghusen. Samfälligheten förvaltar gemensamma delar av området.

Mer information finns på föreningens hemsida: https://brfvindoga.wordpress.com

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2020-04-16) samt säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Området

Övrigt

Brf Vindöga ligger precis där Malmö möter Öresund, längst ut vid havet. Utanför dörren hittar vi både härliga badmöjligheter, restauranger, butiker samt stora grönområdet och stränder. Det är lätt att ta sig till Vindöga, antingen med bussen som stannar precis utanför eller med cykel.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter