Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Per Albin Hanssons väg 51B

Mobilia MALMÖ

2 295 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning! Ring eller maila in din föranmälan!

Söndag 5/7 13.15-13.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Per Albin Hanssons väg 51B

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 94,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 10514
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr
Avgift: 5 139 kr/mån Inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband.
Andel i föreningen: 0,8095%
Andel av årsavgift: 0,9586%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1968-73
Energideklaration
Utfärdad den 9 februari 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år
Hall:
En rymlig hall. Från hallen nås klädkammaren samt badrum och gäst-WC.

Badrum:
Smakfullt badrum med kakel på väggar och klinker på golv. Badrumsinredning mörka toner i form av handfat med förvaring samt ett vägghängt högskåp i vitt som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Handdukstork ger en lyxig och skön känsla. Duschhörna med glasdörrar och spotlights i tak.

Gäst-WC:
Även den separata gäst-WCn har kakel och klinker i samma kulörer som badrummet. Inredning i samma toner som det stora badrummet i form av handfat med förvaring, vägghängd spegel samt spotlights i tak.

Kök:
Stilrent kök från 2015 med vita skåpluckor, svart kakel ovanför den mörka arbetsbänken samt bra med förvaringsutrymmen.Rostfria vitvaror. Plats för större matbord och familjär känsla.

Vardagsrum:
Ett rymligt och ljust sällskapsrum med fondvägg, plats för både stor soffgrupp och matsalsbord. Spots längs med väggarna.

Sovrum:
Master bedroom samt två något mindre sovrum. I två av sovrummen finns det garderober som följer med i köpet.
I master bedroom finns det stilrena och inbyggda hyllor i väggen.

Balkong:
Stor balkong (15 kvm) i västerläge mot innergården som är indelad i två delar; en ute del och en inglasad del med skjutbara glas. Den inglasade delen av balkongen nås från master bedroom.

Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd (4 kvm).
Nu har ni möjlighet att förvärva en renoverad och fräsch fyra på ett bekvämt och centralt läge intill Mobilia köpcenter samt närhet till Pildammsparken. En väl planerad lägenhet med närhet till shopping, grönområden samt perfekta kommunikationsmöjligheter. Lägenheten har en genomgående planlösning med ljusa rymliga rum. De tre sovrummen ligger alla mot den lugna innergården där master bedroom även har utgång till den inglasade balkongen. Vidare erbjuder lägenheten ett större helkaklat badrum och separat gäst-WC, även detta helkaklat, fullutrustat kök med gott om arbetsyta och mörk grått klinker på golvet, enhetligt parkett i ek genom resterande av lägenheten och vita målade väggar. Ett attraktivt boende med hiss från källarplan till våning fem. Välkommen!

Förening

Per Albin Hanssons väg 51B

Förening

Brf Gröndal Malmö

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Gröndal i Malmö är en äkta bostadsrättsförening och föreningen köpte fastigheten (Ritaren 7 samt hälften av Hyllie 161:21 och Hyllie 165:60 ) 2010-01-11 av Akelius och består av adresserna Per Albin Hanssons väg 49 A-B, 51 A-B, 53 A-B, 55 A-B, 57 A-B, 61 A-B. Totalt finns 136 lägenheter, varav ca 111 i dagsläget är upplåtna med bostadsrätt och ca 25 är upplåtna med hyresrätt. Hyresrättsbostäderna planeras att kontinuerligt säljas av. Det finns även tre hyresrättslokaler varav en som rymmer ett dagis på markplan. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

HUSETS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2017 och 2046.

2017 Fräschades gårdsmiljön upp, gården är inhägnad och ny lekplats anlades. Avloppssystemet spolades och filmades, nya värmepumpar installerades och tvättstugor renoverades i trapporna 61a-61c. Staket ut mot Per Albin Hanssons väg sattes upp.
2015 byttes alla portar ut i huset 49-57, entréer sågs över och passagesystem installerades.
2014 renoverades fasaden i hus 61a-c, samt nya portar på plats.
2011 Gemensam el installerades med individuella mätare för att minska kostnaderna för hushållselen. Föreningen renoverade även ytskikten i alla trapphus.

KOMMANDE UNDERHÅLL/RENOVERINGAR
2019/2021 planeras utemiljön ses över ytterligare i samband med renovering av garagets ytskikt samt insida.
ca 2022 planerar föreningen relining av avloppsstammarna. I dagsläget finns inga vidare beslut tagna.

FÖRENINGENS EKONOMI
I årsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstilläggsförsäkring, basutbud på kabel-tv. I dagsläget finns inga avgiftshöjningar planerade. Senast höjdes avgiften med 1% januari 2019.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har tecknat en gemensam försäkring som täcker medlemmarnas bostadsrättstillägg. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

GEMENSAM EL
Föreningen har tecknat gemensamt elavtal. Medlemmarna debiteras kvartalsvis utifrån individuell förbrukning.

TV/INTERNET
Basutbudet på kabel-TV levereras via Telia. Bredband tecknas av medlemmen själv. Det finns indraget av Telia, fibernät. För utbud och mer information se www.telia.se Kostnaden för kabel-tv och bredband ligger på 279 kr (obligatoriskt tillägg).

PARKERING
Föreningen hyr ut 192 garageplatser för ca 245 kr/mån samt parkeringsplatser för ca 200 kr/mån. Separat kö tillämpas för både garage- och parkeringsplatser. Föreningen kan inte lämna garantier för att dessa avgifter gäller. För aktuella prisuppgifter på uthyrning av garage-/parkeringsplatser hänvisar föreningen till Q-park.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns fyra större och en mindre tvättstuga i källaren i hus 49-57.
I trappuppgångarna 61a-c finns cykelförråd. Barnvagnsrum finns på entréplan i hus 49-57
I föreningen finns en festlokal som går att hyra för föreningens medlemmar, mer information finns på föreningens hemsida http://www.brfgrondal.se/.

ÖVRIGT
Föreningen utför tillsyn.

För vidare information, besök gärna föreningens hemsida: http://brfgrondal.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter