Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Munkhättegatan 34C

Söderkulla Malmö

1 795 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning, föranmälan krävs!

Onsdag 2/12 17.30-18.00

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Munkhättegatan 34C

Antal rum 4 rum + KÖK
Boarea 95,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 208012002-0055
Våning 3 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr som utgångsbud
Avgift: 5 473 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Pantsatt Nej
Allmänt Andelsprocent 0.40843 %
Andelsprocent kapital 0.4097 %
Andelsprocent årsavgift 0.4081 %

Säljaren disponerar i dagsläget ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1963
Energideklaration
Utfärdad den 6 juli 2009
Energiklass: E
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 137 kWh/m² och år
Här bor hela familjen utan trängsel och med en bra blandning av sociala och privata utrymmen. Det stora vardagsrummet och matplatsen blir den naturliga samlingspunkt alla hem behöver. Ledig tid spenderas gärna på den stora balkongen, med utsikt över närområdet. Här förlänger den praktiska inglasningen verkligen utesäsongen, och ger vid behov skydd från både regn och vind, men kan skjutas åt sidan för ett öppnare intryck under sommaren. Lägenheten har genomgående en omfattande renovering under det senaste året. Modernt kök matchar de ljusa väggarna i vitt och det genomgående ljusa laminatgolvet.

HALL
Välkomnande hallen med gott om avhängningsyta av ytterkläder och förvaring i två garderober.

GÄST-WC
I anslutning till entrén finns en gäst-wc ljusa kaklade väggar och mörkt klinkergolv, Här finns wc, handfat och spegelskåp.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats för större soffgrupp och matplats för hela sällskapet. Här finns även utgång till den inglasade balkongen.

KÖK
Välplanerat och modernt kök med vita luckor och maskiner i form av kombinerad kyl/frys, fläkt, integrerad diskmaskin och spis med häll. Vid den svartmönstrade bänkskivan finns gott om arbetsyta som matchar snyggt mot de vita luckorna. Här finns gott om el-uttag vid svarta hörnboxar och integrerat el-uttag i bänkskivan. Bänkbelysningen är dimbar och ger en extra modern touch.

SOVRUM 1
Vägg i vägg med köket ligger det största sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och extra förvaringsmöbler. Här finns två inbyggda garderober med gott om förvaring.

SOVRUM 2
Sovrum med bra storlek som erbjuder plats får säng, skrivbord och förvaring.

SOVRUM 3
Även detta sovrummet har bra storlek och erbjuder plats får säng, skrivbord och förvaring. Längs ena väggen finns förvaring i tre inbyggda garderober.

BADRUM
Det helkaklade badrummet rymmer gott om förvaring i handfat med kommod och spegelskåp. Här finns generös dusch och tillgång till egen tvättmaskin. Väggarna i ljust kakel och mörkgrått klinkergolv.

Totalrenoverad och välplanerad gavelfyra!

Totalrenoverad och välplanerad gavelfyra! Nytt, modernt kök matchar de ljusa väggarna i vitt och det genomgående ljusa laminatgolvet. Det stora vardagsrummet och matplatsen blir den naturliga samlingspunkt alla hem behöver. Ledig tid spenderas gärna på den stora balkongen, med utsikt över närområdet. Här förlänger inglasningen verkligen utesäsongen, och ger vid behov skydd från både regn och vind, men kan skjutas åt sidan för ett öppnare intryck under sommaren. Lägenheten erbjuder fler smarta detaljer så som integrerat el-uttag i bänkskivan i köket och dimbar belysning för att ge en extra modern touch. Här bor hela familjen utan trängsel och med en bra blandning av sociala och privata utrymmen. Välkommen på visning!

Förening

Munkhättegatan 34C

Förening

Riksbyggens Brf Malmöhus Nr 12

Allmänt om föreningen

Riksbyggen Brf Malmöhus Nr 12 är en äkta förening som innehåller 324 lägenheter fördelat på 6 hus. Föreningen bildades 1963, samma år som husen färdigställdes. Marken innehas med tomträtt och avtalet omförhandlades 2016 och ligger oförändrat i 10 framåt. Både ekonomisk och teknisk förvaltning står Riksbyggen för.

HUSETS SKICK
Vattenstammar - Bytta 2011
Avloppsstammar - Relining sker nu under 2020
Tak - Renoverades 2006
Fönster - Bytta 2001
Uppvärmning - 2012
Tvättstuga - renoverades för ca 2-3 år sedan
Fasad: I dagsläget håller fasaden på att renoveras.

EKONOMI
Månadsavgiften höjdes med 3% i oktober 2020. Inga fler höjningar/avgiftshöjningar sker förrän i oktober 2021. Avgiftshöjningar beslutas inte av föreningen förrän sent till våren, och börjar då att gälla från och med oktober varje år.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Telenor och basutbudet ingår i månadsavgiften.
Föreningen är ansluten till Telenor och bredband 100/100 mbit/s ingår i månadsavgiften.

GEMENSAM EL
Föreningen har ett gemensamhetsavtal gällande el vilket innebär att medlemmar betalar en fast avgift på ca 70 kr och utöver den avgiften faktureras man den mängd el som man själv har förbrukat.

PARKERING
Föreningen förfogar över 250 p-platser som får nyttjas för ca 125 kr/mån, separat kö. Parkeringskön går via Riksbyggens kundservice 0771-860 860

ÖVRIGA UTRYMMEN
I höghusen och på Humanistgatan 36 samt 6 har tvättstugan två torkrum, tre tvättmaskiner samt en torktumlare. På Humanistgatan 2 finns inget torkrum, däremot två torktumlare och ett torkskåp.
Fritidslokal för tillfälliga tillställningar finns att hyra i hus på Humanistgatan 2.
Cykelrum finns i källaren i varje hus.
Det finns särskild plats inom området för grillning.

ÖVRIGT
Föreningen är fullvärdesförsäkrade hos Folksam och har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för alla medlemmar.
För mer information, se föreningens hemsida WWW.MALMOHUS12.SE

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-10-26 med hjälp av hemsida samt årsredovisningar. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Söderkulla finns en bra variation mellan hus, radhus och bostadsrätter. Det finns stora grönområden och lekplatser. Det finns bra utbud av förskolor i området och här finner vi även Söderkullaskolan som erbjuder utbildning till årskurs F-9. Det finns bra matbutiker i området och bra förbindelser med både buss och cykelvägar till Hyllie där vi finner köpcentret Emporia samt köpcentret Mobilia. Närheten till både Hyllie-och Triangelns station gör det enkelt att ta sig fram i Malmö såväl som närliggande kommuner.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter