Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lilla Varvsgatan 19A

Västra Hamnen Malmö

1 750 000 kr

Se alla bilder


Visning

Föranmälan krävs, ring eller maila!

Tisdag 14/7 18.00-18.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lilla Varvsgatan 19A

Antal rum 1,5 rum + Kök
Boarea 37,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2-1003
Våning 1 av 10, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 750 000 kr eller enl överenskommelse
Avgift: 2 518 kr/mån inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-TV/bredband (obligatoriskt tillägg).
Andel i föreningen: 0,6458%
Andel av årsavgift: 0,65%
Driftskostnad 3 900 kr/år
varav
El: 3 900 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar I angiven driftskostnad för 1 persons hushåll ingår hushållsel om ca 3 900 kr/år. Observera att kostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kostnaden kan därmed variera.
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget över ett källarförråd.

Månadsavgiften om 2 518 kr fördelas enligt följande:
Avgift bostad: 2 338 kr
Obligatoriskt tillägg: 180 kr
Det obligatoriska tillägget avser kostnad för kabel-TV/bredband/telefoni.

Enligt nuvarande planlösning disponeras lägenheten som 1,5 rum och kök. Enligt föreningens information är lägenheten registrerad som 1 rum och kök.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Energideklaration Finns för närvarande inte

HALL

Vi välkomnas in i bostaden genom hallen med förvaring i flera platsbyggda garderober samt plats för avhängning av ytterkläder. Parkettgolv och vita väggar.

KÖK

Trevligt kök med gott om förvaring i både över- och underskåp. Vita luckor med arbetsyta i mörk laminat samt stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med ugn, spishäll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Plats för cirka 2-3 matgäster. Parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM

Öppet rum i anslutning till köket med plats för soffa och mindre förvaring. Parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet nås den gårdsvända uteplatsen med förmiddagssol att njuta av. Utsikt mot grönskande och välskött innergård!

HALVA/SOVALKOV

Mycket trevlig halva med plats för större säng och sängbord. Här finns även ett mindre fönster för ljusinsläpp! Parkettgolv och vita väggar.

BADRUM

Rymligt badrum utrustat med skön golvvärme, kombimaskin, handfat, spegel, dusch med vikbara duschväggar samt WC. Helkaklade vita väggar och grå klinker på golv.

Välplanerad 1,5:a på eftertraktad adress intill Turning Torso med uteplats!

På oslagbart läge invid Turning Torso och Sundspromenaden finner vi denna moderna och ytterst välplanerade 1,5:a. Här bor vi i en kvadratsmart lägenhet med en härlig gårdsvänd uteplats där vi kan njuta av soliga dagar! Den öppna anslutningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till socialt häng och i lägenheten njuter vi av genomgående stilrena kulörer, avskild del för sovrum samt generöst badrum. Runt hörnet finner vi havet och badplatser att spendera härliga sommardagar på och via en kort cykeltur når vi Malmö City. Masttorget med bland annat Ica Maxi, apoteket och restauranger finner vi ett stenkast bort och likaså goda busskommunikationer. Svårslaget läge! Varmt välkomna hem!

Förening

Lilla Varvsgatan 19A

Förening

Brf Fika

Allmänt om föreningen

Brf Fika är en äkta bostadsrättsförening och bildades 2017. Föreningen består av 104 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 2 hyresrättslokaler. Till föreningen hör adresserna Lilla Varvsgatan 19 A-B, 21 A-C och Mastgränd 19-23. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea Förvaltning AB.

HUSETS SKICK
Husen byggdes 2018.

Föreningen planerar att upprätta en underhållsplan under 2020. Inga större fastighetsunderhåll är planerade i dagsläget. Se vidare i årsredovisningen för mer information.

Föreningen planerar att införa gemensam el och individuell mätning och debitering. Föreningen planerar även att installera ca 10 nya el-laddplatser i samband med installationen av gemensam el. Detta planeras utföras under våren 2020. I dagsläget finns inga vidare beslut tagna.

EKONOMI
I avgiften ingår värme och vatten.
Föreningen har inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2020-05-26).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 182 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 1,5% av ett prisbasbelopp/pant. Beloppen är beräknade på år 2020.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har inkluderat bostadsrättstillägget i sin försäkring. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

PARKERING
I föreningen finns 73 parkeringsplatser i garaget, varav 3 mc-platser (2 lediga i dagsläget 2020-05-26) och 1 el-laddplats.Kösystem tillämpas för parkeringsplatser. Garageplats för bil kostar ca 895 kr/månad, MC-plats ca 595 kr/månad samt el-laddplats ca 1 395 kr/månad.

Medlemmar har inte rätt att överlåta sina parkeringsplatser i samband med försäljning av lägenhet. När en medlem utträder ur föreningen sägs parkeringsplatsen upp och tilldelas nästa person som har längst kötid.

Föreningens medlemmar har kostnadsfritt medlemsskap utan anslutningsavgift i Sunfleets bilpool tom 2028-10-31. För mer info om priser, info mm. se Sunfleets hemsida.

TV/INTERNET
Varje lägenhet har fiberanslutning via ComHem för TV, Internet och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 180 kr/månad tillkommer till månadsavgiften.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Cykelförråd finns i garaget och föreningen har lådcyklar som man får låna kostnadsfritt. Barnvagnsförråd finns i källaren vid samtliga trapphus. Miljöhus med ingång bredvid garaget. Övernattningslägenhet med enklare pentry, WC och dusch finns att hyra till en kostnad om 250 kr/natt.

I föreningen finns en grönskande och trevlig innergård med bland annat odlingslotter, sittplatser, cykelparkering och lekyta.

Ingen tvättstuga finns. Varje lägenhet har egna tvättmöjligheter.

ÖVRIGT
Föreningen tillåter delat ägande, med minsta ägarandel på 10% och minst en ska vara skriven på adressen.

2-års garantibesiktning samt 5-års garantibesiktning av samtliga lägenheter kommer utföras av Ikano Bostad år 2020-2021 respektive år 2023-2024.
Ikano Bostad är byggherre.

Brf Fika deltar i två gemensamhetsanläggningar avseende garage och entrégata.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://brffika.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2020-05-26) samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter