Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Knopgränd 1A

Västra Hamnen Malmö

2 095 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Knopgränd 1A

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 53,50 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 115
Våning 1 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 095 000 kr eller enl överenskommelse
Avgift: 2 878 kr/mån inkl. värme och bostadsrättstillägg. Debitering av kall- och varmvatten samt elförbrukning utefter faktisk förbrukning tillkommer till månadsavgiften. Bredband, telefoni och TV tillkommer som ett obligatoriskt tillägg till avgiften.
Kommentar Debitering av kall- och varmvatten samt elförbrukning utefter faktisk förbrukning tillkommer till månadsavgiften.
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren kommer disponera över ett vindsförråd.

Bostaden är ännu inte färdigställd. Preliminär inflyttningsdag 14/10-2020.

Föreningen har ännu inte upprättat någon energideklaration.

Lägenhetens boarea enligt säljarens information är 53,5 kvm. Enligt föreningens information är lägenhetens boarea 52,5 kvm.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2020
Uppvärmning Fjärrvärme med vattenburen värme med radiatorer
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Energideklaration Finns för närvarande inte

Ett gott liv för alla

I underbara och unika Västra Hamnen finns möjlighet till både god hälsa, utbildning, arbete och avslappning. Det finns tillgång till service och rekreation, en attraktiv stadsmiljö och ett levande stadsrum. Denna fantastiska stadsdel passar alla oavsett ålder, kön eller etnicitet. I Västra Hamnen finns allt ifrån bra badmöjligheter, grönområden, restauranger, god kommunikation, träningsanläggningar samt nära till mataffärer, apotek och systembolag.

HALL

Hallen välkomnar oss till bostaden med plats för avhänging av ytterkläder och förvaring i garderob. Ekparkett på golv och vita väggar. Säkerhetsdörr.

KÖK

Kök i öppen anslutning med vardagsrummet. Köket är utrustat med: kyl/frys, inbyggnadshäll (induktion) och ugn, fläkt, diskmaskin, inbyggnads-mikrovågsugn i överskåp/väggskåp. Ekparkett på golv och vita väggar.

VARDAGSRUM

Vardagsrum som är socialt med köket och härifrån når vi uteplatsen. Ekparkett på golv och vita väggar.

SOVRUM

Sovrum med praktisk förvaring i klädkammare. Ekparkett på golv och vita väggar.

BADRUM

Helkaklat badrum utrustat med: golvvärme (tillval), handdukstork, handfat med kommod under, spegelskåp, WC, badkar och tvättmaskin samt torktumlare med praktisk bänkskiva ovan. Vitkaklade väggar och mörkgrå klinker på golv. Spotlights i tak (tillval).

ÖVRIGT

Läs mer om vidare detaljer kring planlösningen här: https://issuu.com/riksbyggen.se/docs/brf_kikaren?e=34863394/65029437

Nybyggt med uteplats på svårslaget läge med hav och strand som granne!

Ta chansen att få bli den första som bor i denna alldeles nybyggda marklägenhet med uteplats! På svårslaget läge finner vi denna bostad med Sundspromenaden, Turning Torso, det böljande blå och flertalet badplatser runt hörnet att njuta av. I bostaden finns alla bekvämligheter som behövs i vardagen tillsammans med moderna materialval. Allt detta i en öppen och social planlösning med tilltagen takhöjd på 2,70m samt en härlig uteplats i sydvästläge. Ett stenkast bort finner vi goda busskommunikationer och rakt utanför dörren finns Masttorget med Ica Maxi, apoteket, restauranger och mysiga fik. Via en kort cykeltur nås dessutom både Malmö City och centralstationen - bättre än såhär blir det inte! Varmt välkommen hem!

Bostaden planeras färdigställas redan i mitten på oktober. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

Förening

Knopgränd 1A

Förening

Riksbyggen Brf Kikaren

Allmänt om föreningen

Riksbyggen Brf Kikaren är en äkta bostadsrättsförening och föreningen bildades 2017/03. Föreningen består av 75 bostadsrätter samt 1 lokal. Till föreningen hör adresserna Einar Hansens Esplanad 18, 20A-C, 22 samt Knopgränd 1A-D. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

HUSETS SKICK
Huset uppförs mellan 2017-2020.

I samband med att alla byggnadsarbeten är slutförda 2020 sker slutbesiktning.

EKONOMI
Årsavgifterna har årligen uppräknats med 2% vilket innebär realt oförändrade årliga avgifter om inflationen är 2%.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har inkluderat bostadsrättstillägget i sin försäkring. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

EL
Föreningen kommer att ha gemensam el med individuella mätare i respektive lägenhet. Varje medlem blir debiterad för faktiskt förbrukning.

PARKERING
Föreningen kommer disponera över 16 platser i det underbyggda garaget varav 2 disponeras av Sunfleet. Garaget är gemensamt med ytterligare en fastighet och kommer förvaltas av en samfällighetsförening. Hyran för garageplatserna planeras kosta ca 1 100 kr/månad.
Åtkomst via hissen. Kösystem tillämpas och plats kan därmed inte övertas.

Föreningens medlemmar har kostnadsfritt medlemskap i Sunfleet i 10 år from första inflyttning. Sunfleets medlemskapsnivå Small ingår. Som medlem i Sunfleet kan lådcyklar som står i garaget bokas samt Sunfleets bilar kan hyras i hela Sverige. För mer info om priser, info mm. se Sunfleets hemsida.

Utöver garaget och bilpoolen finns via p-lösen 10 st platser att hyra i parkeringshuset Erikahuset som är beläget i närområdet. Viss kötid kan förekomma.

TV/INTERNET
Föreningen har gruppavtal med ComHem för bredband (fibernät), TV och telefoni. Kostnaden debiteras tillsammans med månadsavgiften som ett obligatoriskt tillägg.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen kommer 1 miljörum, 2 cykelrum, 1 barnvagnsförråd/laddningsrum samt 1 cykel-/laddningsrum att finnas.

Gemensam gård med planteringar, sittgrupper, grillplats och odlingslotter tillsammans Brf Kryssaren.

Ingen tvättstuga finns. Varje lägenhet har egna tvättmöjligheter.

ÖVRIGT
Brf Kikaren deltar i gemensamhetsanläggningar avseende garage och innergård. Se vidare detaljer i ekonomisk plan.

För mer information läs mer på: https://www.riksbyggen.se/ny-bostad/aktuella-projekt/skane/brf-kikaren/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter