Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Husie Kyrkoväg 23

Husie Malmö

1 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Husie Kyrkoväg 23

Antal rum 4 rum
Boarea 100,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9765-01023-02
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 6 791 kr/mån inkl parkering, grundutbud av kabel-tv samt vatten (ej uppvärmningen av vattnet)
Driftskostnad 17 800 kr/år
varav
El: 15 000 kr
Försäkring: 2 800 kr
Beräknat antal pers: 5
Kommentar I elkostnaden ingår uppvärmningen. Driftskostnaderna kan komma att variera till nästkommande ägare då förbrukning och leverantör av el kan variera samt försäkringen som är olika för vilket bolag och innehåll man väljer.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 1940
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 4 november 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 77 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Vannagården 3
Övriga byggnader Värmepumpen är från Mitsubishi (2019).
Varmt välkomna till Husie Kyrkoväg 23 och till denna bostadsrätt med villakänsla. Här välkomnas vi direkt av den stora träbelagda uteplats där vi har plats för en stor soffgrupp och planteringar av olika slag. Inne i bostaden finner vi 3-4 sovrum, stort kök, ett badrum, en wc och vår helt egna källare!

I hallen har vi gott om plats för avhängning av ytterkläder samt skoförvaring. Här når vi båda toaletterna, trappen upp till ovanvåningen samt sovrum och längre in vardagsrum och kök.

Badrummet är helkaklat och inrett med vita väggar och ett svart golv. Inredningen består av en wc, handfat samt ett stort hörnbadkar. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch Serie 8 (2018).

Wc:n ligger vägg i vägg med det stora badrummet. Här har vi målade vita väggar tillsammans med ett grått klinkergolv. Inredningen består av en wc samt en vask.

Det första rummet från hallen in mot vardagsrummet är ett sovrum. Väl tilltaget rum med plats för stor säng och skrivbord eller annan förvaringsmöbel om så önskas. Fönstret vetter mot uteplatsen.

Rummet som är beläget mellan sovrummet och vardagsrummet används idag till förvaring men kan med fördel göras om till sovrum om behov finns för det, eller varför inte ett arbetsrum.

Vardagsrummet är i öppen planlösning tillsammans med köket. Här finns stora fönster som ger rummet ett trevligt ljus.

Köket har gott om förvaring och rejäla arbetsytor. Högblanka luckor i grått och en diskbänk i grått och trä. Här har vi en häll, diskmaskin, ugn i ergonomisk höjd samt en fläkt. Samtliga vitvaror är från Bosch (år 2011).

Från köket når vi trappen som leder oss ned till vårt alldeles egna källarförråd! Här har vi gott om plats för förvaring, eller varför inte göra detta till en riktigt trevlig vinkällare? Bara fantasin som sätter gränserna.

Ovanvåningen bjuder på två väl tilltagna sovrum. I båda rummet finns plats för såväl dubbelsäng som förvaringsmöbler eller skrivbord och arbetshörna. Vi har även en klädkammare direkt när vi kommer upp för trappen, fantastiskt med mycket förvaring!

Unik lägenhet på barnvänligt läge

Varmt välkomna till Husie Kyrkoväg 23 och till denna lägenhet som är väldigt unik i sitt slag. Här bor vi nära naturen men ändå ett stenkast från butiker och kommunikationer. I området finns flera skolor och förskolor. Uteplatsen är belägen i ett sydostligt läge och sällskapsytorna är många!

Förening

Husie Kyrkoväg 23

Förening

Brf Allén i Husie

Allmänt om föreningen

FÖRENING
Brf Allen I Husie är en äkta bostadsrättsförening vilken bildades och registrerades 2005. Den bestod då av 5 st lägenheter samt kontorslokaler för uthyrning. Under 2006-2007 uppförde föreningen ytterligare 10 st. Föreningen består idag av 4 st hus med 16 st bostadsrätter samt 3 st lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken husen står på. SBC har anlitats för den ekonomiska förvaltningen. Man tar väl hand om området som är grönskande och trevligt.

PARKERING:
Varje lägenhet har tilldelats en parkeringsplats utomhus som ingår i avgiften. Om ytterligare plats önskas vänligen kontakta styrelsen för separat kö.

KABEL-TV OCH BREDBAND:
Kabel-tv levereras av Telenor där grundutbudet ingår i avgiften.
Bredband tecknas separat via telejacket eller mobilt bredband.

GEMENSAM EL:
Föreningen har ett gruppavtal med Eon. Enhetsmätning tillämpas vilket innebär att du betalar för din egna förbrukning.

EKONOMI:
Inga planerade avgiftshöjningar finns i dagsläget. Syftet är att hålla en sund ekonomi och förbättra likviditeten i föreningen.
Den slutliga köparen uppmanas att kontrollera uppgifterna med föreningen.

HUSENS SKICK:
Då husen är nybyggda finns inga större behov av renoveringar utöver normalt underhåll och eventuella fasadåtgärder. Föreningen kommer förmodligen att renovera taket på två av fastigheterna under 2018.

Föreningen äger en mark där de planerar att bebygga en fastighet där det kommer vara 5-6 lägenheter. Dessa kommer efter de byggts säljas som bostadsrätter. I dagsläget inväntar föreningen ett startbesked på när de kan börja bygga.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-06-02. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter