Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Einar Hansens esplanad 14

Västra Hamnen MALMÖ

2 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Einar Hansens esplanad 14

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 47,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 671
Våning 7 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr
Avgift: 2 790 kr/mån inkl. VA & värme (tillkommer obligatorisk avgift på 155 kr avseende kabel-TV & bredband)
Uteplats vid loftgång
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 4 juni 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 135 kWh/m² och år
Moderna och stilrena materialval genomgående i hela lägenheten med fina tillval så som gedigna dörrar i massiv ek samt Elfa-system i garderoberna, därutöver fin ekparkett på golvet som även denna är genomgående för ett enhetligt intryck. Ljusa och fina kulörer som adderar till den härliga atmosfären i lägenheten. Här kan vi inte annat än trivas!

Hall

I hallen möts vi direkt av den härliga takhöjden och goda förvaringsmöjligheter tack vare den inbyggda skjutdörrsgarderoben med spegeldörrar. Hallen är generös till ytan och här har man tidigare haft ett mindre skrivbord - perfekt som arbetshörna!

Kök & Vardagsrum

Köket och vardagsrummet samspelar i social öppen planlösning som bjuder in till umgänge samt möjliggör flera möbleringsalternativ. Köket erbjuder bra arbets- och förvaringsytor med högklassig köksinredning från Vedum med vita luckor och grå bänkskiva som integrerar väl med stänkskyddet i ljust kakel. Maskinpark från Electrolux och Husqvarna bestående av induktionshäll, ugn, spisfläkt, kyl/frys, diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn.

Sovrum

Spatiöst sovrum som hyser större dubbelsäng och erbjuder gott om förvaring tack vare den inbyggda skjutdörrsgarderoben som med sina spegeldörrar ger rummet ett härligt djup.

Badrum

Modernt och ljust helkaklat badrum i ljusa kulörer med vitt kakel på väggar och grå klinkers på golv som dessutom har golvvärme. Utrustningen består av duschhörna, handfat med underskåp, spegelskåp, toalettstol samt kombimaskin från Husqvarna.

Utplats

Underbar uteplats vid loftgången i västerläge som erbjuder härlig kvällssol! Härifrån har vi utsikt mot den fina gemensamma innergården och i direkt anslutning finns även ett förråd tillhörande lägenheten.

Välplanerad tvåa högst upp i huset på populärt läge i Västra Hamnen!

På sjunde våningen högst upp i huset ligger denna välplanerade tvåa i toppskick med högt i tak! Den öppna sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till socialt umgänge och de stora fönsterpartierna, med utsikt mot den fina skateparken, släpper in rikligt med ljus vilket skapar en härlig atmosfär. Lägenheten har ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter, badrum med egna tvättmöjligheter och en härlig västervänd uteplats vid loftgången som badar i kvällssol - här spenderar man gärna en stund på kvällen i gott sällskap efter en dag vid havet. Den gemensamma takterassen på samma våningsplan ligger på kort avstånd från lägenheten och nås enkelt via loftgången.

Här bor du med närhet till hav, badplatser och välrenommerade restauranger mitt bland fängslande arkitektur som genomsyrar hela området. Runt hörnet finner vi Masttorget som erbjuder all tänkbar service och Malmös Centralstation såväl som livliga shoppinggator befinner sig en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

Förening

Einar Hansens esplanad 14

Förening

Brf Skeppsträdgården 2 i Västra Hamnen

Allmänt om föreningen

Brf Skeppsträdgården 2 bildades 2015 och lägenheterna stod klara med inflytt april 2017. Området "Kvarteret Skeppsträdgården" består av föreningar med sammanlagt 165 bostadsrätter. Brf Skeppsträdgården 2 består av 78 lägenheter samt 1 lokal. Tillhörande adresser till föreningen är Einar Hansens Esplanad 14 och 16 samt Stormastgatan 5. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea.

HUSETS SKICK
Huset byggdes 2017 och föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2018 och som sträcker sig fram till 2048.

2018 installerades grind till innergården, taggsystem infördes till garage och låscylindrarna till förråden byttes.

Inga större fastighetsunderhåll är planerade inom kommande 10 år mer än löpande underhåll. Se vidare i årsredovisningen.

Fastigheten är byggd av Hökerum Bygg AB och är uppförd med en stomme av betong vilket bland annat innebär att boendemiljön är väldigt tyst.

FÖRENINGENS EKONOMI
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 155 kr/månad för bredband.
Föreningen höjde inte avgiften 2018-2019. I dagsläget finns inga beslutade eller planerade avgiftshöjningar (2020-01-13).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 190 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 476 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns 2 återvinningsrum samt cykelrum och barnvagnsrum som ligger på entréplan. På entréplan i uppgången Stormastgatan 5 finns 2 övernattningsrum (200 kr/natt) samt ett kalasrum/festlokal (200 kr/dygn).

På 7:e våningen på Stormastgatan 5 finns även en gemensam takterrass som är inredd med trallgolv, solstolar och bänkar och erbjuder härlig utsikt ända bort till Slottsparken.

Lägenhetsförråden är belägna i källarplan samt entréplan. Lägenheter med loftgång har även lägenhetsförråd utanför lägenheten.

PARKERING
Föreningen förvaltar över 44 st p-platser varav 42 st är garageplatser och 2 st är utomhusplatser. Kostnaden för garageplats är ca 950 kr/mån och ca 400 kr/mån för utomhusplatser. Kösystem tillämpas, i dagsläget finns lediga garageplatser (2020-01-13). Föreningens medlemmar har kostnadsfritt medlemskap i bilpoolen M (f.d. Sunfleet) med medlemsskapsnivån "Lagom", (besök M's hemsida för mer info: m.co). Anslutningen är tecknad i en 10-årsperiod.

KABEL-TV/INTERNET
Föreningen tillhandahåller TV, bredband och IP-telefoni till en kostnad av 155 kr/mån som debiteras via månadsavgiften. Leverantör är ComHem och hastigheten på bredbandet är 50/10 mb/s.

ÖVRIGT
Föreningen har en gemensamhetsanläggning tillsammans med grannföreningen, Brf Skeppsträdgården 1 i Västra Hamnen. Gemensamhetsanläggningen består av gårdsyta, gångyta, cykelförråd, källare och garage.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2020-01-13) samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Besök föreningens hemsida för mer information: https://brfskeppstradgarden2.bostadsratterna.se/

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter