Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Disponentgatan 27

S:t Knut Malmö

1 195 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Disponentgatan 27

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 34,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 503-1-0005
Våning 2 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr
Avgift: 2 767 kr/mån
Andel i föreningen: 2,81%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1931
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 23 augusti 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 166 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 197 kWh/m² och år

Hall

Plats för avhängning precis till vänster när vi stiger in i bostaden. Väggarna är vita och på golvet ligger ett laminatgolv.

Vardagsrum

Vidare tas vi in i vardagsrummet där det fåt plats med både säng och soffhörna. Stora fina fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Härifrån når vi även en stor klädkammare. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.

Kök

Till vänster från hallen nås köket där man får plats med ett mindre matbord. Köksluckorna går i en ljusgrå ton, rostfri bänkskiva och ett vitt kakel. Väggarna är vita och på golvet ligger ett laminatgolv.

Badrum

Rymligt badrum med helkaklad duschzon och tapet i resten. Utrustat med dusch, wc och handfat. Kaklet är vitt, väggarna är vita och på golvet ligger en blå plastmatta.

Här förbereds en försäljning!

På eftertraktat läge intill populära S:t Knuts torg stoltserar denna charmiga och välplanerade enrummare med vackra originaldetaljer. Vad sägs om högt i tak, vackra fönsterpartier, bra förvaring och lamprosetter? En bostad med de rätta attributen helt enkelt. Området bjuder på caféer, restauranger och små mysiga butiker. Gångavstånd till citypulsens shoppingstråk och det myllrande restauranglivet. Letar ni efter en lägenhet med stark adress i en förening med låga avgifter så har ni verkligen hittat rätt.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Disponentgatan 27

Förening

Brf Cedern 6

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Cedern 6 är en äkta förening bildad 2008. Huset byggdes 1931 och består av 32 lägenheter varav 2 st med hyresrätt. Föreningen säljer löpande av de hyresrätter som sägs upp. Föreningen äger även marken. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Bredablick. Läs mer på föreningens hemsida www.cedern6.com

Tv och bredband

Com hem är anslutet till huset. Basutbudet av tv-kanaler ingår i avgiften. Internet får varje medlem teckna sitt egna avtal. För mer info besök www.comhem.se

Parkering

Boendeparkering råder i området. Ansök på Malmö Stads hemsida.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har ett antal hyresrätter kvar att ombilda och det kommer på sikt att ge föreningen att stort ekonomiskt tillskott.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns och följer underhållsplanen som upprättades 2015.

2020 Dränering och installation av backventil i källare.
2020 Renovering av innergård.
2020 Byte av elcentral och installation av nytt torkskåp.
2018 Byttes dörrarna i källare och på vind ut till säkerhetsdörrar.
2017 Relining av avloppsstammarna. VVC-pump och termostatiska VVC-ventiler byttes.
2011 Bytte av fönster och trapphusdörrar mot innergården.
2010 Renovering av tak. Ny tvättmaskin installerades i tvättstugan.
2009 Installation av säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter.
2008 Bytte av elmätarna i samtliga lägenheter.
1970 Stam och tappvattenbyte.

Kommande underhåll:
2021 Underhåll på skorstenar och ventilation

Övrigt

Gemensam välutrustad tvättstuga i källaren med ingång från gården. På gården finns även cykelparkering och sopsortering. Cykelförvaring finns även i källaren. Mysig och grönskande innergård med plats för grillning. Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har även två gemensamma ytor i källare som medlemmarna kan använda för tex omplantering av blommor eller cykelprojekt.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren 2021-06-15. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Marken innehas med äganderätt.

Området

Malmös kulturkvarter S:t Knut är en central stadsdel beläggen i Västra Sorgenfri. Området består till största delen av flerbostadshus som är uppförda i nordisk klassicistisk arkitektur. Förutom en stor variation av restauranger och caféer så finner vi även skolor för alla åldrar. Vi finner flertalet förskolor där vi bland annat har den judiska förskolan Chinuch. Vi har grundskolan Sorgenfriskolan som huserar klasser från förskoleklass till årskurs nio. I området har vi även den nyrenoverade Mellersta Förstadsskolan som har klasser från årskurs sju till nio. På andra sidan Föreningsgatan hittar vi även Pauliskolan som utbildar ca 1100 gymnasieelever.

Närservice

I området finner vi ett stort utbud av caféer med smakrikt kaffe från mikro-rosterier samt restauranger med olika kulinariska bakgrunder där bland annat vår favorit Spoonery finns. På andra sidan Amiralsgatan finner vi en större Coop och runt i området finns mindre matbutiker så som den populära Ekolivs som säljer närproducerat och ekologiska varor. I den södra delen av området hittar vi den lokala vårdcentralen Sorgenfrimottagningen.

Kommunikation

Längst Nobelvägen hittar vi busslinje 3 som är Malmös ringlinje och passerar bland annat Centralen, Södervärn och självklart Västra Hamnen. I den sydvästra delen av området har vi Amiralsgatan där vi finner Linje 5 samt linje 32. Linje 5 går genom Malmö centrum mellan Stenkällan och Västra Hamnen. Linje 32 tar dig mellan Norra Hamnen och Käglinge med bland annat stopp i centrala Malmö. Området avgränsas i nordväst av Föreningsgatan där vi finner linjerna 6 och 34. Linje 6 tar dig mellan Toftanäs och Klagshamn och passerar genom större delen av Malmö. Linje 34 tar dig från Sibbarp och dess härlig badstrand till Värnhem. Den som gillar att ta sig runt på cykel kommer snabbt märka hur nära centrum är och hur enkelt man tar sig runt i Malmö med hjälp av dem uppmärkta cykelbanor. För bilföraren ligger området bra placerat där man enkelt tar sig ut på Inre ringvägen på några få minuter för att snabbt ta sig runt Malmö eller ut till grannstäderna.

Övrigt

I området finner vi Sorgenfri idrottsplats där bland annat Malmö City FC tränar regelbundet. Under sommaren öppnar Folkets Park upp deras aktiviteter där det alltid finns något att göra, både dag som natt. För dem minsta barnen så finns det hoppkuddar, teaterföreställningar eller varför inte besöka Terrariet där vi kan bekanta oss med allt som kryper, krälar, hoppar och klättrar. I parken ligger även restauranger från Folkparksgrillen som serverar saftiga högrevsburgare till Far i Hatten som serverar mat efter säsong och vedeldade pizzor.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter