Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vildgåsvägen 25A

Klosters Fälad Lund

2 350 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Snart här

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta:

Vildgåsvägen 25A

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 90,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0007
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 350 000 kr utgångspris
Avgift: 5 213 kr/mån inkl. värme, VA, & TV grundutbud
Andel i föreningen: 0,2576%
Andel av årsavgift: 0,2576%
Pantsatt Nej
Allmänt - Obligatoriskt tillägg om 150kr för bredband & 25kr för elnätsavgift tillkommer avgiften. Total månadsavgift är 5388kr.
- Till lägenheten hör ett källarförråd.
- Balkongen vetter åt sydväster.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1965
Energideklaration
Utfärdad den 29 augusti 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 64 kWh/m² (Atemp) och år

HALL

Innanför dörren till vänster finns plats för den vardagliga avhängningen. Längre in till höger finns två garderober. Laminatgolv och vita väggar.

KÖK

Smakfullt renoverat kök. Rostfria maskiner och vita högblanka luckor ger ett snyggt och modernt uttryck. Mörk bänkskiva i laminat och svart kakel. I köket finns gott om förvaring med bland annat stort städskåp och skafferi i högskåp. Vid fönstret finns matplats för upp till sex personer. Vitvaror: inbyggnadsugn, spishäll, kolfilterfläkt, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin.

VARDAGSRUM M. BALKONG

Sällskapsrummet är i bra storlek med plats för stor soffgrupp och fåtöljer. Fönster och balkongdörr vetter mot väster och tack vare att detta huset ligger något högre än grannhuset är insynen minimal. Fondvägg i behaglig grön ton. I övrigt vita väggar och laminatgolv. Balkongen lät byggas ut för något år sedan och är idag väldigt rymlig. Inglasningen är såklart öppningsbar och vid varje fönsterparti finns tillhörande rullgardin.

SOVRUM 1

Det större sovrummet är det som idag används som master bedroom. Skjutdörrsgarderob (ingår i köpet) målad i samma ton som väggarna. Alla sovrummen har likadant golv som i övriga ytor i bostaden, enhetligt och snyggt!

SOVRUM 2 & 3

De två mindre sovrummen är även de i bra storlek och inget av dem känns trångt. Perfekta för de minsta i familjen, kontor eller som gästrum. I passagen från hallen till det ena sovrummet finns inbyggda hyllor och förvaring.

BADRUM

Fräscht och helkaklat badrum med vita väggar och mörkt klinkergolv. Idag är badrummet inrett med badkar men såklart kan ni ta ut badkaret och sätta duschväggar istället för er som vill. Vid en sådan ändring skulle sannolikt en tvättmaskin få plats jämte duschen. Utrustning: badkar, dusch m. takdusch, WC, kommod med lådor, spegel samt handdukstork (ur funktion).

GÄST-WC

Gästtoalett med WC, handfat samt spegel. Klinker på golvet och tapetserade väggar.

Ljus och renoverad fyra med stor inglasad balkong.

Snart finns denna fina lägenhet till salu på alltid lika populärt läge!

Inte allt för ofta finns möjlighet att förvärva en av de större lägenheterna i Brf Klosters Fälad, en av Lunds största bostadsrättsförening! Lägenheten är fördelad över 90kvm, har genomgående planlösning och med sina tre bra sovrum, stor balkong och extra gäst-WC är detta en lägenhet där hela familjen får plats.

Bostaden är genomgående renoverad med helkaklat badrum, enhetliga golv och modernt kök. Under renoveringen har man låtit ta bort dörrposterna och öppnat upp från hallen till köket och vardagsrummet, något som bidrar till en luftig känsla och ett ljust intryck innanför dörren. För några år sedan lät föreningen renovera och bygga ut balkongerna som idag är rejäla och rymmer matplats för den som önskar.

På Klosters Fälad bor bor ni i ett lugnt område med närhet till flera förskolor och matbutik finns alldeles intill. Kommunikationen är god då bussarna stannar precis utanför föreningens område och tar dig till Lunds Central på mindre än 10 minuter. Föreningen är aktiv och har god sammanhållning med flertalet aktiviteter och faciliteter för sina medlemmar. Bland annat finns det övernattningslägenhet att hyra åt familj & vänner, det ordnas pysselkvällar för barnen och odlingslotter/projekt anordnas. På innergårdarna finns låsta cykelgarage och en kort bit bort finns sittgrupper, grill på sommaren och mindre lekplats. Parkeringsplats finns att hyra för 250kr/månad, även p-plats med laddstolpe finns. Nova-området med ett otroligt utbud av shopping, matbutiker mm finns på promenadavstånd precis som Rinnebäcksravinen där det finns fina promenadstråk där de minsta i familjen verkligen brukar trivas.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare med en intresseanmälan.

Förening

Vildgåsvägen 25A

Förening

Brf Klosters fälad i Lund

Allmänt om föreningen

Brf Klosters Fälad bildades i mitten på 1960-talet och inflyttning skedde 1964-65. Föreningen består av 412 lägenheter fördelade på 24 hus och ett 10-tal lokaler. Till föreningen hör även två näringsfastigheter innehållande bl. a en restaurang, en kiosk samt en livsmedelsbutik.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem. Se www.comhem.se för utbud och priser.
Bredband via Riksnet med hastighet 1000Mbit/1000Mbit erbjuds för 150kr/mån. From 2020-10-01 kommer bredband bli obligatoriskt till ett tillägg på månadsavgiften om 99 kr/mån.

UTFÖRT UNDERHÅLL
2019 - Digital in- och utpassage i varje port med telefonuppringning till varje lägenhet. Digitala fastighetsboxar. Digital tvättbokning.
2018 - Nytt bredbandsnät med fiber in till varje lägenhet. 1000Mbit/1000Mbit.
2018 - Utbyggda och inglasade balkonger. Alla marklägenheter får uterum.
2017 - Hösten 2017 påbörjas ett mark och balkongprojekt.
2017 - Laddstolpar till elbilar. 11kw samt 22kw där man kan ladda till självkostnadspris.
2016 - Övernattningslägenhet färdigställs och tas i bruk.
2016 - Förbättring av uteplatser, utemiljö samt lekplatser har förbättrats under 2016.
2016 - Entrébelysning och utebelysningen i området och parken har förbättrats
2015 - Uppförande av nya cykelhus för att förbättra tillgängligheten till cyklarna. Ingen påverkan på avgiften.
2015 - Renovering av gemensamhetslokalen Holken. Ingen påverkan på avgiften.
2015 - Nya uteplatser samt nya utemöbler.
2014 - Slutfört takpappsbyte på samtliga hus vilket påbörjades under 2012.
2014 - Förstärkning av utebelysning.
2013 - Montering av brytskydd på samtliga källardörrar, källarfönster samt lägenheter på markplan.
2011 - Ombyggnad av värmesystemet med införande av frånluftsåtervinning.
2011 - Miljöstationer för sopsortering och återvinning. Behållarna är placerade under mark.
2006 - Renovering av fasader.
2004 - Renovering av samtliga tvättstugor.
2002 - Byggnation av garage till förvaltningen.
2001 - Renovering av ventilationen. Nya takfläktar införskaffades.
1996 - Utbyte av alla lägenhetsdörrar till Daloc säkerhetsdörr.

PLANERADE RENOVERINGAR M.M.
Föreningen underhåller fastigheter och grönytor enligt underhållsplan och håller på att ta fram en ny underhållsplan.

PARKERING
Pris: 250 kr/mån. Parkeringsplatser finns längs Vildgåsvägen, Gässlingavägen och Doppingvägen. I dagsläget finns lediga parkeringsplatser, kontrollerat 2020-02-06. Parkeringsplatser med 11 kw laddningsstolpar för elbilar finns, 350kr/månad.

EKONOMI
Obligatoriskt tillägg om 99 kr/mån för bredband kommer att införas 2020-10-01. Utöver det finns inga planerade avgiftsändringar per 2020-08-24. Årsavgifterna sänktes med 1% inför 2016 och var oförändrad år 2017, 2018, 2019 och 2020. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. För mer info om föreningens ekonomi se senaste årsredovisningen på MOHV.se.

GEMENSAM EL
Föreningen har gemensamt elavtal där varje lägenhetsinnehavare betalar utifrån förbrukning. Administrativ avgift för avläsning är 300 kr/år.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugorna med biutrymmen renoverades år 2003 och är i bra skick. De flesta tvättstugorna har nya maskiner. Även tillgång till grovtvättstuga för mattor osv.

CYKELRUM
Det finns ett separat nybyggt cykelrum och cykelförråd i källaren.

ÖVRIGA LOKALER I FÖRENINGEN
Boulebanor, pulkabacke, lekplatser, grillplatser samt en föreningslokal finns i föreningen. Föreningslokalen går att låna avgiftsfritt som medlem för mindre sammankomster. Föreningen har även en övernattningslägenhet som går att hyra för 200kr/natten.

Läs gärna mer på föreningens hemsida: www.klostersfalad.se

ÖVRIGT
Föreningen tillåter ej juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande där den som ska bo i lägenheten äger tex 10%.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-08-24. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter