Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Trastvägen 10

Väster LUND

2 295 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning. Anmäl dig på MOHV.se

Söndag 25/10 11.30-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Trastvägen 10

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 82,00 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2002
Våning 1 av 5, hiss finns
Kommentar En halv trappa upp med egen ingång (från husets baksida).
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr
Avgift: 4 705 kr/mån Inkl Värme, VA & Kabel-TV
Andel i föreningen: 1,5281%
Andel av årsavgift: 1,5281%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1963
Energideklaration Utfärdad
Eftertraktad bostad på Väster med en egen ingång och ett stort badrum! Här bor du i en trivsam lägenhet med bra ytor och en perfekt planlösning. Bostaden ligger på ett lugnt läge inbäddad i lummig parkmiljö och fina trädgårdar. Välkommen på visning!

Hall
Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Öppen planlösning mot köket med plats till mycket förvaring. inbyggda skåp till vänster i slutet av hallen/köket. Fint klinkergolv som fortsätter vidare ut i köket.

Kök
Stort och fint arbetskök med plats till mycket förvaring. Stilren köksinredning och plats för ett större matbord. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spis, fläkt, kyl och frys. Fönster mot lägenhetens framsida och ingång.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med fina fönsterpartier som bidrar till mycket ljus. Vardagsrummet har ett fint parkettgolv, ljusa väggar och utgång till lägenhetens härliga balkong.

Balkong
Stor balkong med utsikt över föreningens fina trädgård i bästa solläge.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för en större säng och förvaring. Fönster mot lägenhetens framsida och ingång.

Sovrum 2
Trivsamt sovrum med plats för en större säng och mycket förvaring. Inbyggd skjutgarderob och fönster mot lägenhetens baksida och föreningens trädgård.

Badrum
Fräscht och fint helkaklat badrum med väl tilltagna ytor och egen stjärnhimmel. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat samt tvättmaskin och torktumlare.

Området
Väster ligger centralt i Lund med närhet till centralstationen. Området är strategiskt perfekt för dig som pendlar och vill bo nära Lunds stadskärna. Den härliga blandningen av mysiga villakvarter, lägenheter och lummiga parker bidrar till att väster är ett av Lunds mest populära områden. Bostaden ligger ett stenkast ifrån Folkparken och Bollhusets idrottsanläggning. Närhet till såväl livsmedelsbutiker, förskola, grundskola och gymnasium.

Unik bostad på väster med egen ingång, ett stort badrum och en härlig balkong!

Eftertraktad bostad på Väster med en egen ingång och ett stort badrum! Här bor du i en trivsam lägenhet med bra ytor och en perfekt planlösning. Välkommen på visning!

Förening

Trastvägen 10

Förening

Brf Tegeltrasten

Allmänt om föreningen

Brf Tegeltrasten är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2002 med adress Trastvägen 8-10 i Lund. Föreningen består av 62 bostadsrätter, 6 hyresrätter och 4 lokaler. Allt eftersom hyresgästerna flyttar säljs hyresrätterna och pengarna tillfaller föreningen. Ekonomisk förvaltning sköts av Bredablick. Föreningens hus är i gott skick och har senare tid genomgått många stora renoveringar, se nedan. Föreningens hemsida: http://www.brftegeltrasten.com/

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelförråd samt tvättstuga i källaren med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum. Det finns en tvättstuga i nr 8 och en i nr 10. Trädgårdsmöbler och grillmöjligheter finns i föreningens trädgård. Föreningen upplåter odlingslotter med hyresrätt för de som vill ha egen odling, kontakta föreningen för mer info. Miljöhus samt cykelförråd finns på södra sidan av huset, på gården.

PARKERING
Det finns 49 st p-platser för föreningens medlemmar. Separat kö tillämpas. Kostnad 250 kr/mån. Det finns lediga p-platser den 2020-10-12. Fri parkering längs Trastvägen.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Kabel-tv via Com Hem (grundutbud) ingår i avgiften.
Bredband via Perspektiv Bredband (100/100 Mb). Bredbandet ligger som ett obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften på 139kr/mån.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2019 Norra sidan gjordes om, ny asfalt, nya plattor vid entréer, ny häck samt ny belysning.
2016 Renovering av balkonger. I samband med detta lät man bredda balkongerna.
2015 Renovering av tvättstugan på Trastvägen 10
2014 Renovering av trapphus, fasad samt loftgångar
2012/13 Byte av vattenstammar och avloppsstammar. I samband med detta renoverades samtliga badrum i föreningen.
2000-tal Byte av fönster och balkongdörrar
2000-tal Byte av samtliga lägenhetsdörrar
2000-tal Omläggning av tak

KOMMANDE UNDERHÅLL OCH RENOVERING
Det finns planer på att foga om norra fasaden samt tvätta vissa delar. Dessutom iordningställa gaveln på västra sidan. Diskussion om en elsammanläggning pågår och beräknas kunna implementeras inom 6-12 månader. Ventilationen planeras även att ses över.

EKONOMI
Det finns inga beslutade avgiftsändring, kontrollerat med styrelsen 2020-10-12. Det kan bli aktuellt med mindre avgiftsändringar längre fram för att följa inflationen och kommande renoveringsbehov. Pantsättningsavgift och överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna. För mer info om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på www.mohv.se.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande.

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening 2020-10-12. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter