Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Runslingan 10B

Linero LUND

1 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Runslingan 10B

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 79,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 121
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 4 689 kr/mån ink. värme, VA, bredband och kabel-tv
Andel i föreningen: 0,33765%
Andel av årsavgift: 0,33765%
Pantsatt Nej
Allmänt Uppgiften om vilken mätnorm som användes vid uppmätningen har inte gått att få fram.

Nuvarande bostadsrättsinnehavare disponerar ett källarförråd för 120kr/år.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1972
Energideklaration
Utfärdad den 13 april 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år
Övriga byggnader Källarförråd finns till uthyrning, kölista finns hos vicevärden.

HALL

Du välkomnas in i en ljus och luftig hall med stora och välplanerade ytor. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter, även vidare in i hallen finns gott om extra utrymme att nyttja efter eget behov! Används idag som ett tredje sovrum med god plats. Perfekt för dig som behöver ett extra rum eller för dig som bara vill ha en stor och lyxig hall!

BADRUM

Direkt till vänster från hallen finns ett mycket stilrent helkaklat badrum som erbjuder bra förvaringsmöjligheter samt utrymme för tvättmaskin om så önskas! Renoverat ca 2017.

KÖK

Vidare till vänster om hallen finns ett stort, ljust och snyggt kök med mycket goda förvaringsmöjligheter samt gott om utrymme för att möblera och inreda efter eget tycke och smak! Spis 2019. Diskmaskin 2020.

VARDAGSRUM

Från hallen till höger finns ett ljust och luftigt vardagsrum med vita väggar, fint parkettgolv samt mycket bra rymd för att möblera samt inreda och sätta din egen prägel! De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp och vetter ut mot den mot den härliga balkongen som erbjuder en lugn, skön och grönskande omgivning!

SOVRUM 1

Till höger om köket finns ett rymligt sovrum med gott om plats för både garderob, dubbelsäng samt annat möblemang efter eget önskemål. Fint ljusinsläpp, vita väggar och parkettgolv i laminat.

SOVRUM 2

Vidare till vänster från vardagsrummet finns det andra stora sovrummet. Med stora ytor från du mycket gott om utrymme för att möblera och inreda efter eget behov. Här erbjuds även lyxen att ha en egen walk in closet! Fint ljusinsläpp, vita väggar och parkettgolv i laminat.

Charmig 3:a i lugnt och grönskande område!

På bästa läge på natursköna Linero hittar du denna välplanerade och hemtrevliga trea. Lägenheten erbjuder härliga sällskapsytor med bra ljusinsläpp samt en härlig balkong med grönskande omgivning. Vidare finns två rymliga sovrum, en rymlig walk in closet, ett praktiskt kök och en mycket luftig hall, alla med mycket goda förvaringsmöjligheter.

Belägen i ett trevligt område med Linero Centrum runt knuten är detta perfekt för dig som vill bo centralt men samtidigt ha nära till skog och natur.
Smidiga bussförbindelser samt cykelvägar leder dig enkelt in i centrala Lund. Med närhet till både natur, mataffärer och stadens centrum är det lätt att trivas! Föreningen är välskött och erbjuder gemensamma lokaler samt odlingslotter för den som önskar. Avgiften inkluderar värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadstillägg.

Förening

Runslingan 10B

Förening

Brf Runristaren

Allmänt om föreningen

Brf Runristaren bildades 1977 och består av 321 bostadsrätter, fördelade på tolv trevåningshus. Lägenheterna består av ettor till fyror. HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning. Den som bor i lägenheten ska äga minst 10%. I avgifterna ingår tillägg för hemförsäkringen, det så kallade bostadsrättstillägget. Besök gärna föreningens hemsida på www.runristaren.se.

PARKERING
I föreningen finns parkeringsplatser (110 kr/månad), garageplatser (300 kr/månad), gästparkering (2 kr/h), carport (200 kr/månad) och 4 MC-platser (50 kr/månad). Separat kö tillämpas.

TV & INTERNET
Grundutbud genom kabel-tv från Com Hem ingår i avgiften. Bredband via Telenor (Bredband 250) ingår i avgiften.

EKONOMI
Föreningens egen syn på ekonomin är att den är god. Avgiften justeras normalt uppåt med ett par procent per år för att täcka renoveringar och ökade driftskostnader. I föreningens försäkring ingår bostadsrättstillägg för lägenheterna, vilket därför inte behöver tecknas av bostadsrättshavaren. Pantsättningsavgift och överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

GEMENSAMHETSLOKALER
Tvättstuga finns i varje trapphus utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Tvättstuga finns även på Runslingan 12 för grovtvätt såsom mattor och dylikt. Cykelförråd finns i källaren vid hus 2, 10 och 18 samt i förråd vid hus 10. Festlokal kan hyras till en kostnad om 700 kr/tillfälle, varav 500 kr av dessa är i deposition. Föreningen har även bastu, motionsrum, hobbyrum, fotorum, pingisrum och möjlighet till kolonilotter som kan nyttjas till en kostnad om ca 100 kr/månad. För att använda dessa faciliteter ska en nyckel kvitteras ut.

FÖRRÅD
Föreningen hyr ut förråd för 10 kr per månad.

FASTIGHETENS SKICK
- 2016 uppgradering av dräneringen
- 2015 OVK-besiktning (ventilation)
- 2007 renoverades samtliga trapphus och entréer. Samma år installerades även säkerhetsdörrar till vissa lägenheter.
- 2004 omläggning av tak
- 2000/2001 renoverades befintliga balkonger.
- I slutet av 1990-talet bytte föreningen fönster.

Föreningen planerar för att renovera avloppsstammarna genom relining med start 2020. Balkongerna planeras att renoveras längre fram. För mer info se senaste årsredovisning eller kontakta föreningen för mer ingående info. Föreningen följer en underhållsplan.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande där den som ska bo i lägenheten måste äga minst 10%.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-06-24. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter