Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
;

Stationsgatan 68

Centrum Luleå

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Snart här

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta:

Stationsgatan 68

Antal rum 3 rum
Boarea 136,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1003
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Kommentar Bekvämt belägen endast en halv trappa upp i huset
Ekonomi Avgift: 8 277 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 17,5%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1897
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 28 juni 2010
Energiklass: -
Primärenergital: 142 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Gösen 1
Lägenheten har genomgående vita väggar, stora rum med maffig takhöjd, dekorativa spegel- och skjutdörrar, höga golvlister och tjusiga takrosetter. En fantastisk sekelskifteslägenhet belägen på lugn gata mitt i centrum.

HALL

Snygg ytterdörr i form av vita pardörrar hälsar dig välkommen till denna inbjudande och generösa entréhall. Vitt tak med infällda spotlights, vita väggar och extra tåligt laminatgolv. Här finns gott om förvaringsmöjligheter via höga och fristående garderober från Ballingslöv.

KÖK

Vackert kök med påkostad inredning från Ballingslöv. Rymligt med gott om både över- och underskåp. Inredningen går i vitt och det finns ett vitt klassiskt kakel ovanför den svarta bänkskivan av granit. Fristående köksö med svart bänkskiva av granit, spishäll (Husqvarna, 2011) och frihängande spisfläkt (Fjäråskupan, 2011) som fint skärmar av köket från matplatsen. Kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn (alla från Miele, 2011). Vitt tak med infällda spotlights, vita väggar med mönstrad fondtapet och laminatgolv. Köket erbjuder gott om smarta förvaringsutrymmen och praktiska arbetsytor.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med härlig rymd och fint ljusinsläpp. Vitt tak med tjusig takrosett, vita väggar och laminatgolv. Vackra och dekorativa spegeldörrar till angränsande rum.

SOVRUM

Det finns två väldisponerade sovrum i rejäla storlekar. Det första sovrummet ligger i anslutning från både vardagsrum och kök med vitt tak, vita väggar och laminatgolv. Gott om förvaring via fristående garderober från Marbodal. Det andra sovrummet ligger i anslutning från vardagsrummet och har en vacker öppen spis (ej eldningsbar). Vitt tak med tjusig takrosett, vita väggar och laminatgolv.

DUSCHRUM

Stilrent och helkaklat duschrum utrustat med dusch och smarta inbyggda hyllplan. Vitt tak, vita kaklade väggar och klinkergolv i mörk nyans med eldriven golvvärme. Renoverat 2013 med nytt klinkergolv 2014.

WC

WC som går i samma stil som duschrummet med vitt tak, målade väggar, vitt kakel och klinkergolv i mörk nyans. Utrustningen består av WC, handfat med kommod samt ett vägghängt spegelskåp. Renoverat 2014.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Fantastisk sekelskifteslägenhet, bekvämt belägen endast en halv trappa upp

- Klassisk sekelskifteslägenhet
- Påkostat kök från Ballinglöv
- Både helkaklat duschrum och WC
- Belägen på endast en halv trappa
- Parkeringsplats finns ledigt
Välkommen till en klassisk sekelskifteslägenhet som passar utmärkt för dig som letar efter det lilla extra, bekvämt belägen endast en halv trappa upp i huset. Lägenhetens 136 kvadratmeter är fördelade på tre rum och kök. Fina tidtypiska detaljer såsom charmiga takrosetter, höga golvlister och maffig takhöjd. Köket erbjuder gott om praktiska förvaringsutrymmen och fina arbetsytor. Påkostad inredning från Ballinglöv med snygga bänkskivor av granit och fin köksö med spishäll och frihängande spisfläkt som skärmar av mot matplatsen. Ljust och rymligt vardagsrum med härlig rymd och vackra och dekorativa spegeldörrar till angränsade rum. Två sovrum i rejäla storlekar, det ena med garderobsvägg och det andra med tjusig öppen spis (ej eldningsbar). Hallen är ljus och luftig och det finns bra med förvaringsmöjligheter via höga, fristående garderober. Stilrent och helkaklat duschrum med golvvärme och smarta inbyggda hyllplan samt ett helkaklat WC i samma stil.

Föreningens gemensamma utrymmen består av en tvättstuga belägen i husets källare samt en trevlig uteplats belägen på föreningens innergård. I avgiften på 8 277 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Parkeringsplats med motorvärmare kommer finnas tillgängligt för 300 kr/mån.

Belägen på lugn gata vid hörnet av Stationsgatan och Hermelinsgatan med närhet till allt som centrum har att erbjuda såsom restauranger, shopping, goda kommunikationer, aktiviteter och grönområden.

Varmt välkommen på visning av denna lägenhetsdröm!

Förening

Stationsgatan 68

Förening

Brf Gösen 1

Allmänt om föreningen

Brf Gösen 1 bildades 2010 och består av totalt 11 lägenheter.

Lägenhetsfördelning:
- 2 st 1 rum och kök
- 6 st 2 rum och kök
- 3 st 3 rum och kök

Föreningens gemensamma utrymmen består av en tvättstuga belägen i husets källare samt en trevlig uteplats belägen på föreningens innergård.

Tv och bredband

Kabel-TV (grundutbud) och bredband via ComHem ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har både garageplatser och parkeringsplatser med motorvärmare som går att hyra för 600 kr/mån samt 300 kr/mån inklusive el. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda renoveringar:
- Stambyte är utfört i slutet på 80-talet samt i mitten av 90-talet.
- Byte av lägenhets- och förrådsdörrar
- Gått igenom husets brandskydd med nytt brandskydd och nödbelysning installerat
- Föregående ägare av fastigheten bytte yttertaket delvist innan ombildningen 2010

Övrigt

I föreningen hjälper man gemensamt till med enklare skötsel som städning av trapphus, skottning samt skötsel av innergården.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja, föreningen äger marken.

Området

I centrum finns det förutom de stora butikskedjorna mängder av andra butiker, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, fina promenad- och cykelstråk, ett kulturhus, badhus och mycket mer. Mysig badplats ute på Gültzauudden sommartid och den populära isvägen vintertid.

Närservice

I centrum finns skolor upp till årskurs 9 och en gymnasieby. Här finns fyra förskolor och två vård- och omsorgsboenden.

Kommunikation

Lokaltrafik, länstrafik samt ett stenkast från tågstationen.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering