Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kesnäs Fiskarvägen 1

Norra Öland Löttorp

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kesnäs Fiskarvägen 1

Antal rum 1 rum
Boarea 22,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 12
Ekonomi Avgift: 588 kr/mån Avgiften inkluderar värme, vatten och el.
Andel i föreningen: 2,17%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Via altanen når ni bostadens entré som välkomnar er in. Allrummet möter er med ljus och rymd. Plats för matgrupp, våningssäng och bäddsoffa om så önskas.

Köket har vita luckor och mörk bänkskiva med ovansittande grått kakel. Maskinell utrusning i form av spis, fläkt och kombinerad kyl/frys.

Badrummet är helkaklat i tidlösa toner med mörk klinker på golv och vitt kakel på väggar. Här finner ni toalett, handfat med kommod samt dusch med glasväggar.

Den stora altanen ligger i solsäkert läge. Om man önskar går denna att byggas ut ca 20-30 kvm. Bostaden har två stycken förråd för förvaring.

Fritidshusdröm

Drömmer ni om hur härligt det vore med ett fritidshus att spendera varma sommardagar och ljumna kvällar i? Nu kan du göra drömmen till verklighet. Vi har nöjet att presentera detta kvalitativa fritidshus på natursköna Öland ett stenkast från stranden. Huset är 22 kvm med en stor altan, en underbar plats för hela familjen att njuta på. Tack vare taket kan ni även sitta här när det regnar. Interiört väntar ljusa ytskikt och social planlösning med välplanerade kvadratmeter. Ett boende som andas harmoni, omslutet av grönska precis vid vattnet. Juridisk person accepteras som köpare.

Boendena erbjuder låga driftkostnader och möjlighet till uthyrning via Löttorps camping. Prata med mäklaren för mer info. Här bor ni i en välskött förening som ligger på Löttorps camping där barnen kan ha en aktiv sommar med bland annat minigolf, vattenland och fotbollsplan. Välrenommerade Stekhuset munken som årligen lockar flertalet besökare ligger på området. Det finns även en mysig pizzeria samt ett mindre livs.

Förening

Kesnäs Fiskarvägen 1

Förening

Brf Löttorps Village 1

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 42 st fritidshus i bostadsrättsform. Boendena erbjuder låga driftkostnader och möjlighet till uthyrning med god förtjänst via Löttorps camping. En välskött förening som ligger på Löttorps camping där barnen kan ha en aktiv sommar med bland annat minigolf, vattenland och fotbollsplan. Välrenommerade Stekhuset munken som årligen lockar flertalet besökare ligger på området. Det finns även en mysig pizzeria samt ett mindre livs.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter