Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kesnäs Fiskarvägen 1

Norra Öland Löttorp

1 690 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kesnäs Fiskarvägen 1

Antal rum 4 rum
Boarea 50,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 330
Ekonomi Pris: 1 690 000 kr
Avgift: 1 917 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, el och bredband. Abonnemang för tv tecknas separat.
Underbar uteplats som löper längs ena kortsidan och ena långsidan. Solsäkert läge med plats för olika typer av möblemang.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2020
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Det finns två olika typer av fritidshus att välja mellan

Enplans fritidshus, 50 kvm:

Via en stor altan når ni entrén som välkomnar er in till detta trivsamma fritidshus. Ni kliver in i kök och vardagsrum som samsas i en öppen planlösning. Samtliga väggar är ljusa och på golvet ligger parkett. Det stilrena köket har grå luckor och bänkskiva i trä. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spis, fläkt, mikro samt diskmaskin. Ett perfekt kök med gott om ytor att arbeta på och goda förvaringsmöjligheter.

Vardagsrummets yta ger plats för både matgrupp och soffgrupp. En perfekt plats för hela familjen att umgås på.

Bostaden erbjuder tre sovrum. Det största sovrummet ligger direkt till vänster om hallen. Här finns plats för dubbelsäng och en garderob förvarar era kläder. I andra änden av huset finner ni de två andra sovrummen där ni med fördel kan ha en våningssäng i respektive rum. Båda rummen har var sin garderob.

Badrummet går i tidlösa toner med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Här finner ni toalett, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt rundad duschhörna. En kombinerad tvättmaskin och torktumlare underlättar för hela hushållet. Här finner ni även ett praktiskt vädringsfönster.

Runt halva huset löper en härlig altan med solsäkert läge. Här får ni plats med större matgrupp, solsängar, odlingar och grill. Samla hela familjen, tänd grillen och njut av härliga grillkvällar under hela sommaren efter att ni tagit ett svalkande dopp i havet.

Tvåplans fritidshus, 75 kvm:

Även tvåplanshuset har entré från den altanen. Ni möts av köket med grå luckor och bänkskiva i trä. Samtliga väggar är ljusa och på golvet ligger parkett. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spis, fläkt, mikro samt diskmaskin. Ett perfekt kök med gott om ytor att arbeta på och goda förvaringsmöjligheter. Intill de stora fönsterpartiet kan med fördel matbord placeras.

På nedre plan finner ni tre stycken sovrum. Det största ger plats för dubbelsäng och har två garderober för klädförvaring. I andra änden av huset finner ni de två andra sovrummen där en våningssäng i respektive rum passar bra. Båda rummen har var sin garderob.

Runt halva huset löper en härlig altan med solsäkert läge. Här får ni plats med större matgrupp, solsängar, odlingar och grill. Samla hela familjen, tänd grillen och njut av härliga grillkvällar under hela sommaren efter att ni tagit ett svalkande dopp i havet.

Via en trappa tar ni er upp på övre plan där ni finner ett socialt vardagsrum, toalett samt två sovrum varav det största rymmer dubbelsäng. För den som önskar finns det plats för ytterligare en säng här uppe.

Fritidshusdröm

Solen och vindarnas ö
Sitter du varje vinter när snön ligger på backen och drömmer om hur härligt det vore med ett fritidshus att spendera varma sommardagar och ljumna kvällar i? Nu kan du göra drömmen till verklighet. Vi har nöjet att presentera nyproducerade och kvalitativa fritidshus på natursköna Öland ett stenkast från stranden. Varje hus omsluts av stora altaner, en underbar plats för hela familjen att njuta på, där grillen har sin givna plats. Interiört väntar ljusa ytskikt och social planlösning med välplanerade kvadratmeter. Ett boende som andas harmoni, omslutet av grönska precis vid vattnet. Intresserad av visning? Kontakta oss!

Förening

Kesnäs Fiskarvägen 1

Förening

Brf Löttorps Village 2

Allmänt om föreningen

Brf Löttorps Village 2 består av 34 stycken vinterbonade fritidshus i bostadsrättsform med enplanshus om 50 kvm och tvåplanshus om 75 kvm. Boendena erbjuder låga driftkostnader och möjlighet till uthyrning med god förtjänst via Löttorps camping. En välskött förening som ligger på Löttorps camping där barnen kan ha en aktiv sommar med bland annat minigolf, vattenland och fotbollsplan. Välrenommerade Stekhuset munken som årligen lockar flertalet besökare ligger på området. Det finns även en mysig pizzeria samt ett mindre livs. Föreningen är obelånad.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter