Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rosengrens Gata 21

Limhamns Sjöstad Limhamn

3 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rosengrens Gata 21

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 90,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 61205
Våning 3 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 495 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 4 560 kr/mån ink värme.
Andel i föreningen: 2,54141%
Andel av årsavgift: 2,54141%
Driftskostnad 11 375 kr/år
varav
El: 5 385 kr
VA: 2 343 kr
Försäkring: 3 647 kr
Beräknat antal pers: 4
Pantsatt Ja
Allmänt Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd i källaren i nära anslutning till hissen.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2017
Energideklaration Finns för närvarande inte
Lägenheten disponeras enligt följande

Hall: Vi välkomnas via hissen från markplan genom en vit säkerhetsdörr. Mörkare grå klinker precis innanför dörren och parkett i övriga hallen och vitmålade släta väggar. Här finns ett minst sagt rymligt förråd och en väl tilltagen klädkammare. Nuvarande ägare har nyttjat förrådet som träningsrum med tex roddmaskin och andra träningsredskap och på senare tid för förvaring av barnvagn, cyklar och andra utesaker.

Sovrum: I hallens slut till vänster ligger det ena sovrummet som idag används som barnrum. Ett rymligt rum med inbyggd garderob med skjutdörrar. Parkett på golvet och vitmålade väggar.

Vardagsrum och Kök: Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket erbjuder en social yta att umgås på. Här ryms soffgruppen och det större matsalsmöblemanget. I originalritningen var kök och vardagsrum avdelat med en vägg med öppning mellan. Möjligheten finns att enkelt dela av rummen igen. Fönster i tre väderstreck ger ett mycket fint ljus åt rummet och fin utsikt över havet men även grönskan uppe i radhusområdet och bort mot Limhamnsfältet och Turning Torso. Det vita köket från Vedum erbjuder bra förvaring och arbetsytor och är mycket smakfullt tillsammans med en mörkare grå bänkskiva och vitt kakel. Samtliga maskiner är från Siemens. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade.

Balkong: Den väl tilltagna balkongen i härligt västerläge nås via vardagsrummet och ligger lugnt och relativt insynsskyddat i ett av husets hörn. Härifrån ser man havet och den korta promenaden dit. Njut av eftermiddagssolen och se segelbåtarna lägga till vid kajen. Motordriven markis från 2019.

Sovrum: Även detta rum har en bra yta att disponera och en stor inbyggd garderob bakom skjutdörrar. Parkett på golvet och vitmålade väggar.

Badrum: Mycket rymligt helkaklat badrum med både tvättmaskin, torktumlare, god förvaring och arbetsbänk. Grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna, dusch bakom infällbara dörrar i glas och inredning i vitt.

Bo med havet som granne!

Det geografiska läget med city på mycket nära avstånd lockar många hit. Här bor ni på ca 7 minuters cykelavstånd från stan men i ett lugnt området med en blandad bebyggelse av nybyggda radhus och flerfamiljshus. Området erbjuder många kvaliteter; badbryggan ligger en morgonrockspromenad bort, Limhamnsfältet bjuder in till utomhusaktiviteter med en ny fin temalekpark, matbutiker, Glasbruksskolan som öppnade 2016 med F-åk 6 och förskola ligger på mycket nära avstånd.

Njut av att få bo i en nybyggd lägenhet där allt har årtal 2017, nytt fint kök, stort rymligt badrum och fina ytskikt. Lägenhetens placering högt upp i huset, på tredje våningen och med fönster i tre väderstreck gör den mycket ljus och ger havsutsikt men även utsikt över radhusområdet, grönskan bort mot Limhamnsfältet och Turning Torso.

Att lägenheten är på hela 90 kvm gör den mycket rymlig och kvadratmetrarna har fördelats väl mellan de olika rummen vilket gör att alla ytor känns luftiga och väl tilltagna. Unikt för lägenheten är dessutom den mycket goda förvaringen med ett större förråd och klädkammare i lägenheten men även tillhörande förråd i källaren.

Förening

Rosengrens Gata 21

Förening

Brf Skeppsklockan

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Skeppsklockan bildades 2017 då husen stod färdiga för inflytt. Föreningen består av tre bostadshus med totalt 47 bostadsrättslägenheter. Adresserna till bostäderna är Rosengrens gata 21, Rosengrens gata 23 och Sallys gata 36. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen tillhandahåller en gård med planteringsytor, en övernattningslägenhet, källare med garage, cykelrum samt miljörum och barnvagnsrum som delas med angränsande Brf Galjonen.

INDIVIDUELL MÄTNING VARMVATTEN
Samtliga lägenheter har en mätare för förbrukningen av varmvatten. Kostnaden debiteras av föreningen och tillkommer utöver avgiften.

PARKERING
Föreningen förfogar över 34 stycken garageplatser i gemensamt garage med angränsande fastighet, Brf Galjonen. Kostnaden är 800 kr/mån. De har även 1 parkeringsplats utomhus med priset 550 kr/mån. Utöver det finns det även 4 stycken mc-platser för 300kr/mån.

BREDBAND OCH TV
Telia triple play (bredband, Digital-TV och IP-telefoni) är kopplat till varje lägenhet. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Kostnad för Telia triple play är 220kr/månad och tillkommer utöver månadsavgiften. Det är ett obligatoriskt tillägg.

TVÅÅRSKONTROLL
Det har precis utförts en besiktning av samtliga lägenheter och nu inväntar föreningen att JM ska åtgärda det som tagits upp under besiktningen. Åtgärderna är planerade att ske v. 26. Utöver detta finns inga planerade renoveringar då fastigheten är så pass ny.

Besök gärna föreningens hemsida https://www.brfskeppsklockan.se/

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter