Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Högatan 11

Limhamn

2 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Högatan 11

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1-1405
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 205 kr/mån Inkl värme, VA, kabel-tv och bredband
Andel i föreningen: 1,1718%
Andel av årsavgift: 1,17%
Pantsatt Ja
Allmänt
Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Vindsförråd en trappa upp.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
Utfärdad den 25 november 2020
Energiklass: B
Primärenergital: 42 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Höräfsan 1

Entré

Med hiss från markplan tar du dig upp till våning 5 där lägenheten ligger ostörd från grannar ovanför. Lägenheten välkomnar med en rymlig hall med gott om plats för sko- och klädförvaring. I hallen finns där även två rymliga garderober med plats för det mesta. I hela lägenheten ligger ett stilrent och slipbart parkettgolv. I hela lägenheten sitter välplacerade bredbandsuttag.

Sovrum

Via hallen nås bostadens första sovrum. Sovrummet används idag som barnrum men passar även perfekt som arbetsrum eller gästrum. Sovrummet ger plats åt en enkelsäng, skrivbord, byrå etc. Sovrummet vetter ut mot den lugna Högatan.

Vardagsrum

När vi når vardagsrummet slås man av den härliga och öppna planlösningen intill köket. Här finns stora sociala ytor med plats för ett stort matbord och stor soffgrupp samtidigt som du har öppna ytor över. Utöver planlösningen är de stora fönsterpartierna slående och ger ett generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man en av lägenhetens två balkonger. Balkongen som nås via vardagsrummet ligger i nordväst-läge och erbjuder sol från ca 17-tiden på sommaren. Detta gör balkongen optimal för middagarna och de sena sommarkvällarna. Där kan du avnjuta ett glas vin och god mat från grillen samtidigt som du blickar ut över solnedgången över kalkbrottet.

Kök

Bostadens kök håller hög klass och är otroligt inbjudande för dig som älskar att spendera tid att förbereda middagen. Då planlösningen är öppen intill vardagsrummet kan du underhålla gästerna samtidigt som du förbereder kvällens festmiddag. Köket går i ljusa toner med vit skåpsinredning som kompletteras av vitvaror i rostfritt stål. Nuvarande ägare har bytt ut den tidigare bänkskivan under 2021 mot en stilren bänkskiva i ljus kompositsten och bytt beslag till svarta matta knoppar & handtag som ger köket en lyxigare känsla. I köket finns induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt kyl/frys och ugn i rostfritt stål.

Badrum

Lägenhetens badrum håller högsta standard och har vita kakelplattor som kompletteras av ett svart klinkergolv. I det rymliga badrummet finns en stor duschhörna med vikbara glasväggar, en djup kommod med dubbla lådor samt spegel med inbyggd belysning. Badrummet erbjuder även optimala tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovanför tvättmaskin och torktumlare finns en vit laminatskiva och nuvarande ägare har satt upp tre matchande väggskåp för ytterligare förvaring.

Master bedroom

Bostadens andra sovrum används idag som master bedroom och har generösa kvadratmeter som ger utrymme för en stor dubbelsäng, sängbord och skrivbord. I sovrummet finns en stor garderobsvägg med vita dörrar. Här sover man ostört då sovrummet vetter ut mot Elinegårds bostadsområde, gröna innergårdar och Hyllies vackra skyline. Via sovrummet nås lägenhetens andra balkong som ligger i soldränkt söderläge med sol från tidig förmiddag till tidig kväll. Här kan du njuta av morgonkaffet och blicka ut över grönska och åkrar.

Högst upp i huset med dubbla balkonger!

I det växande och gemytliga Elinegård ligger denna fantastiska genomgående trea! Lägenheten är i toppskick och ligger högst upp i huset på våning 5. Här bor man med lyxen av två stora balkonger som erbjuder sol hela dagen med fri utsikt åt två väderstreck. Lägenheten har en optimal planlösning med öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum, rymliga sovrum, mycket förvaring och ett badrum med tvättmöjligheter.

Elinegård är ett nytt och expansivt område mellan Limhamn och Hyllie. I området finns såväl lägenheter som radhus och villor. Elinegård är perfekt för barnfamiljen då här finns ett flertal förskolor, lekplatser, grönytor, promenadstråk samt Elinelundskolan som på sikt kommer innefatta årskurserna F-9. Precis intill bostaden finns en nybyggd Hemköpbutik med stort utbud. Hyllie ligger bara 7 minuter bort med stadsbuss och 5-10 minuter med cykel. Från Elinegård går även en direktbuss in till Malmö city och ska du spendera dagen på stranden når du Sibbarpsstranden på ca 10 minuter med cykel.

Varmt välkomna på visning!

Förening

Högatan 11

Förening

Brf Spira

Allmänt om föreningen

Brf Spira är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2016 och lägenheterna stod klara för inflytt 2018. I föreningen finns 106 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Bostadsrättstillägg bekostas gemensamt av föreningen. Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av BoNea och SBC.

PARKERING
Till fastigheten hör 34 parkeringsplatser och 50 garageplatser. I dagsläget står 2 personer i kö men styrelsens uppfattning är att det brukar gå snabbt att få en plats, ca 2 månader. Garage kostar 750kr/mån, carport 600kr & utomhusplats 500kr/mån.

EKONOMI
Föreningen höjde ej avgiften under 2021 och har inga planer på att göra någon höjning närmsta året.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Gemensam innergård med cykelförvaring och barnvagnsrum. Säljaren disponerar över ett rymligt vindsförråd.

TV OCH INTERNET
Kabel-tv och bredband (100/100 Mbit/s) levereras av ComHem. Ett obligatorisk tillägg för kabel-tv, telefoni, bredband på 169 kr/mån.

Besök gärna föreningens hemsida: https://www.brfspira.se/

UNDERHÅLL
Föreningen har under 2021 asfalterat en av föreningens parkeringar och diskussion pågår ifall de även ska asfaltera den andra.

Ovanstående uppgifter är kontrollerade hos berörd förening 2021-08-20. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter