Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grönalundsgatan 32B

Limhamn

1 395 000 kr

Se alla bilder


Visning

Föranmälan krävs, boka via hemsidan alt. kontakta ansvarig mäklare.

Söndag 29/11 15.00-15.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grönalundsgatan 32B

Antal rum 2 rum + Kokvrå
Boarea 33,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0016
Våning 2 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr eller enl överenskommelse
Avgift: 1 919 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-TV, internet och bostadsrättstillägg. Föreningen har tecknat gemensamt elavtal. Medlemmarna debiteras utifrån faktisk förbrukning med individuell mätning.
Andel i föreningen: 0,91871%
Andel av årsavgift: 0,90815%
Driftskostnad 1 400 kr/år
varav
El: 1 400 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar I angiven driftskostnad för 3 personers hushåll ingår hushållsel om ca 1 400 kr/år. Observera att kostnaden är beräknad på nuvarande boendes förbrukning och kostnaden kan därmed variera.
Pantsatt Ja
Allmänt Månadsavgiften om 1 919 kr fördelas enligt följande:
Avgift bostad: 1 642 kr
Obligatoriska tillägg: 277 kr
De obligatoriska tilläggen avser kostnad för bredband (211 kr) och vatten (66kr).

Säljaren disponerar i dagsläget över ett källarförråd samt en matkällare.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 10 oktober 2018
Energiklass: F
Primärenergital: 157 kWh/m² och år

HALL

Vi välkomnas in via den inbjudande hallen där vi har plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober. Parkettgolv och ljusa väggar. Parkettgolvet är slipat och väggarna målade 2020.

KOKVRÅ

Otroligt funktionell och stilrent renoverad kokvrå med inredning från Ikea och vitvaror från Cylinda. Köket är utrustat med spishäll, kyl med frysfack, inbyggnadsugn, diskmaskin samt inbyggnadsmikro med multifunktion. Parkettgolv (klickgolv) och ljusa väggar. Golv och väggar från 2020.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med plats för både matbord i anslutning till köket med matsällskap om cirka 4-6 matgäster. Vidare även plats för både soffa, förvaring och exempelvis skrivbord. Parkettgolv och ljusa väggar. Parkettgolvet är slipat och väggarna målade 2020.

SOVRUM

Härligt sovrum med plats för större säng och förvaring i platsbyggd garderob. Parkettgolv och ljusa väggar. Golv och väggar från 2020.

BADRUM

Mycket stilfullt renoverat badrum utfört via fackman 2020. Badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt WC. Ljus klinker på golv och helkaklade väggar med en vacker fondvägg i duschdelen.

ÖVRIGT

Lägenheten är totalrenoverad 2020; nytt kök, nya vitvaror, nya dörrar, nya garderober i hallen + i sovrum, nytt parkettgolv i kök och sovrum, renoverat badrum, nya lister, målat runt fönster, VVS, el samt golv i vardagsrum slipat. Samtliga kranar är av märket Gustavsberg, alla väggar målade i miljövänlig färg.

Topprenoverad tvåa i mysiga Limhamn med superlåg månadsavgift - 1 919kr!

Nu kan vi presentera detta underbara guldkorn som är totalrenoverad 2020 med smarta detaljer och exklusiva materialval. Här finner vi en enhetlig och röd tråd genom hela bostaden med en finish utöver det vanliga - här har ingenting lämnats åt slumpen, varenda detalj är väl vald och genomtänkt. Vi erbjuds bland annat en mycket funktionell kokvrå med modernt utförande, otroligt välplanerad lägenhet med plats för både soffmöblemang, förvaring samt matbord i vardagsrummet - sovrum avskilt från de sociala ytorna och dessutom härlig golvvärme i lägenheten. Bra och stabil förening med både gym och bibliotek. Inflyttningsklar bostad ett stenkast ifrån Limhamns centrum - perfekt lägenhet för den som vill ha det optimala boendet på lugnt och skönt område, samtidigt som vi har nära till goda bussförbindelser som tar oss in till Malmö city på ett kick och dessutom underbara Sibbarp på cykelavstånd. Hjärtligt välkommen hem!

Förening

Grönalundsgatan 32B

Förening

Brf Kyrkgrottan

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Kyrkgrottan är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1977. Föreningens tillhörande adress är Grönalundsgatan 32A-E med totalt 47 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts via Riksbyggen.

HUSETS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan.

2020 - Värmecentralen är bytt.
2019 - Flödet i värmeledningar, ventiler etc har kontrollerats, nya utemöbler inköpta, tillsyn av fönster och åtgärder vid behov utförda, målning av miljöhuset samt en radonmätning har satts igång.
2018 - Energideklaration upprättad.
2017 - Spolning och filmning av avloppssystemet. Rensning av im-kanaler i lägenheterna, källaren, fläktarna på vinden samt torktumlarens utsläppskanal. Byte av värmeanläggningens reglering, tempgivare och ställventiler. Dörrautomatik installerad.
2015 - Omfogning av fasad och utbyte av tegelbalkar. OVK-besiktning och rensning av im-kanaler. Kall- och varmvattenstammar bytta.
2008 - Takomläggning.
2002 - Balkongerna breddades och glasades in.
1996 - Fönsterbyte.

Kommande renoveringar:
Föreningen planerar i framtiden för en undersökning av att installera solceller på taket. Föreningen planerar framåt även för en relining avloppsstammar, elstammar samt målning av trapphus. Upphandling gällande reliningen kommer påbörjas runt årsskiftet 2020/2021. Föreningen räknar med start av relining eventuell sensommar alt, höst 2021.

EKONOMI
Föreningen höjde senast avgiften med 2% 2020-01-01. Grundavgiften har beslutats att höjas med 2% from 2021-01-01. (2020-11-11)

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har inkluderat bostadsrättstillägget i sin försäkring. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

GEMENSAM EL
Föreningen har tecknat gemensamt elavtal. Medlemmarna debiteras utifrån faktisk förbrukning med individuell mätning.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem samt bredband via Bredbandsbolaget/Telenor.

PARKERING
I området råder fri parkering på gatorna med p-skiva. Möjlighet finns, i mån av plats, att ställa sig i kö gällande parkering/garageplats i grannföreningarna.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en gemensam tvättstuga belägen i källaren. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskiner, torktumlare, torkrum och mangel.

I föreningens källare finns även ett gym, bibliotek samt hobbyrum (kostnadsfri användning för medlemmar).
Det finns möjlighet att hyra ett extra förråd mot en kostnad (separat kö). Cykelförråd finns i källaren.

I föreningen finns miljöhus.

Föreningen har en fin grönskande gård med lekplats och sittgrupp.

ÖVRIGT
Föreningen tillämpar trappstädning där medlemmarna tilldelas städning veckovis.
Juridisk person accepteras ej.
Delat ägande accepteras i undantagsfall. Gällande förälder/barn är delat ägande ok om barnet har för avsikt att bo i bostaden permanent.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av säljaren samt berörd förening 2020-11-17. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter