Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fernissagatan 12

Limhamns Sjöstad LIMHAMN

2 695 000 kr

Se alla bilder


Visning

Föranmälan krävs!

Söndag 26/9 12.00-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fernissagatan 12

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 52,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3-1601
Våning 7 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 296 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, tv, bredband samt telefoni.
Andel i föreningen: 1,2046%
Andel av årsavgift: 1,2%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Från- och tilluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Utfärdad den 10 december 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 75 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Torrisen 1

Hall

Hall med parkettgolv som sedan löper i resterande lägenhet. Vitmålade väggar, spotlights i tak och bra förvaring i form av tre garderober.

Kök/Vardagsrum

Mycket stilrent kök i svart kulör från IKEA med bänkskiva i trä, vitt kakel som stänkskydd och gott om arbetsyta för den matglada. Rostfri utrustning: induktionshäll, ugn, micro, integrerad diskmaskin, kyl, frys samt spisfläkt. Socialt och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Enkelt att möblera och här finns plats för både en stor soffa samt matbord. Härifrån når vi den fantastiska balkongen i söderläge och en makalös utsikt.

Badrum

Helkaklat badrum i stilrena färger. Handfat med kommod, spegel, dusch med vikbara dörrar, toalett samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Spotlights i taket samt förvaringsskåp.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Parkettgolv, vita väggar samt en skjutgarderob som nyttjar hela takhöjden.

Högst upp i huset med en slående takhöjd, balkong och havsutsikt i söder!

Här bor du på havsnära läge med trevliga promenadstråk, restauranger och närheten till Limhamns centrum. En fantastisk lägenhet med en takhöjd upp mot 4 meter! Genomgående hög standard där planeringen är optimal med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med plats för större säng och i lägenheten finns också ett rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin. Lägenhetens höjdpunkt är den stora balkongen som vetter mot soliga söder och erbjuder en helt underbar havsutsikt. En social lägenhet på toppläge för den mest kräsne!

Förening

Fernissagatan 12

Förening

BRF Gjuta på Limhamn

Allmänt om föreningen

Brf Gjuta är en äkta bostadsrättsföreningen belägen på Limhamn, Malmö. Föreningen bildades 2016 i samband med uppförandet av fastigheterna och omfattar två hus med totalt 73 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning. BoNea sköter den ekonomiska förvaltningen medans SBC sköter den tekniska förvaltningen.

Tv och bredband

Föreningen har ett gruppavtal med Tele2. I avgiften ingår bredband 100/100 Mbit/s, telefoni bas (ej samtalskostnader) samt digitalt grundutbud för TV. Detta tillkommer som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 183 kr/månad (det ingår i angiven månadsavgift).

Parkering

Föreningen har ett garage med 45 st platser som kan hyras för 900 kr/månad (Elbil kostar 1400 kr/månad). Föreningen har också 5 st gästparkeringar på gården och 3 st MC parkeringar.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

I dagsläget har föreningen inga planer på ändring gällande månadsavgiften.

Renoveringar - utförda och planerade

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR:
Fastigheten är nyproducerad och inget underhåll krävs.

Övrigt

Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning tillsammans med BRF Smida gällande garage, tre cykelrum, gård, markparkering, dränering- och dagvattenledningar, el-ledningar, belysningsarmatur samt övernattningslägenhet.
Gästlägenheten finns i grannföreningens byggnad för medlemmar att hyra. Kostnaden är 300 kr/natt. Samtliga lägenheter har ett förråd, förrådet finns antingen i källarplan eller högst upp på vinden. Gemensam innergård med lekplats, pergola och grillmöjlighet. Cykelparkering finns på gården och i garaget. Sophantering finns i underjordiska kärl.

Föreningen har ett avtal med Bilpool M där man som medlem har fritt medlemskap med paket Small fram t.o.m. 2029-02-28.

För mer information se föreningens hemsida: www.brfgjuta.com

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och årsredovisning. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Limhamns Sjöstad är ett av Malmös mest expansiva områden just nu. Snart växer här ett eget centrum fram i området och det läggs stort fokus på kvalitet och praktikalitet. I närområdet finns massor att upptäcka, både för stora och små. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban. Här hittar du även den nya Glasbruksparken där även Glasbruksskolan med åk F till 6 planerar att öppna i området. Redan nu finns Sjöstadsskolan med åk F till 6. I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga restauranger, butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, systembolag samt flera caféer, ett måste är fiket "Kaka på kaka". Vill du hellre se vad city har att erbjuda tar buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Gillar man att bo i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är detta platsen för dig!

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter