Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mellangatan 53B

Liljeholmen Jönköping

1 495 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna!

Söndag 27/9 16.00-16.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mellangatan 53B

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 28,50 kvm
Föreningens info, se allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 08-2096-1-36
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 1 551 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV och bredband (10/10 mbit) via Telia.
Andel i föreningen: 1,5529%
Andel av årsavgift: 1,5529%
Reparationsfond: 1 343 kr
Driftskostnad 3 600 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på nuvarande ägares förbrukning.
Stor balkong (ca 6,8 kvm) i söderläge.
Pantsatt Nej
Allmänt Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadsår 1945
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett väl tilltaget vindsförråd. Gemensamt i föreningen finns tvättstuga med torkrum.
HALL
Välkomnande entréhall med yta för avhängning till vänster samt förvaringsmöjligheter via platsbyggd dubbelgarderob till höger. På golvet ligger ett nytt laminatgolv i ljusgrå nyans och väggarna är vita.

BADRUM
Rakt fram från entrén sett ligger badrummet. Helkaklat i ljusa nyanser och utrustat med dusch, handfatskommod, badrumsspegel, WC samt vädringsfönster.

KÖK
Nyrenoverat kök (2020) med svarta skåpsluckor och stenmönstard bänkskiva. Köket är utrustat med kominerad ugn/mikro, kyl med frysfack, induktionshäll samt köksfläk. Praktiska förvaringslösningar i lådorna underlättar köksbestyren och tack vare ett stort söderfönster får köket gott om ljusinsläpp. På golvet ligger ett nytt ljusgrått laminatgolv, väggarna är vita och i taket sitter infällda spotlights.

RUM
Välplanerat rum som kan möbleras efter önskemål. Möjlig plats finns för såväl säng som för soffa och/eller skrivbord/matbord. Rummet får ett härligt ljusflöde tack vare ett stort fönsterparti och balkongdörr i söder. Golvet är beklätt med samma nya laminatgolv som i hall och kök, vilket ger lägenheten en enhetlig och stilren känsla. Väggarna är vita, undantaget en fondvägg som är målad i burgundy.

BALKONG
Stor balkong i trivsamt söderläge. Tack vare balkongens storlek (ca 6,8 kvm) finns gott om plats för utemöbler och umgänge med vänner. En balkong i denna storlek är inte något som vanligtvis tillhör de mindre lägenheterna på Liljeholmen så det här är verkligen ett plus i kanten som ger mervärde till hela bostaden. Möjlighet finns att glasa in balkongen för att på så sätt skapa ett extra sällskapsrum som kan nyttjas från tidig vår till sen höst.

Kvadratsmart etta med stor söderbalkong & låg månadsavgift!

Med en månadsavgift på lite drygt 1500 kr ( inkluderart värme, vatten, TV och bredband) finns pengar över till annat. Varmt välkommen till Mellangatan 53 B! Här finns möjlighet att förvärva en riktigt bra etta med närhet till det mesta och det bästa som Jönköping har att erbjuda. Populära Vätterstranden ligger endast en gata bort och till centrum och högskola är det smidigt cykelavstånd. För de dagar då benen är trötta tar du med fördel bussen in till city och skola, från närliggande hållplats avgår nämligen flera bussar med täta avgångar. Kanonläge med andra ord!

Även själva bostaden är riktigt bra och förutom den redan nämnda låga månadsavgiften så finns här fler mervärden än så. Planlösningen är välplanerad och skicket är genomgående fint. Förvaring finns i lägenheten men även via ett stort vindsförråd. Badrummet är helkaklat och köket nyrenoverat 2020.Till bostaden hör dessutom en stor balkong (ca 6,8 kvm), något som mycket sällan ses i de mindre Liljeholms-lägenheterna så det är verkligen ett plus i kanten som ger mervärde åt hela bostaden.

Nämnas bör även den välskötta bostadsrättsföreningen Fursten. Här är allt mycket välskött, såväl ekonomi som fastighet, så här bor du tryggt. Förningens fastighet är ansluten till fibernät och en hastighet på 10/10 mbit ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att teckna ett tilläggsabonnemang med Telia för 99 kr/mån som möjliggör surf med hastighet 100/100.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Förening

Mellangatan 53B

Förening

Brf Fursten

Allmänt om föreningen

Välskött och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening förvaltad av HSB. Föreningen består av 42 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Trappstädning av det egna våningsplanet var tredje månad. Trädgården sköts av några av föreningens medlemmar, den s.k "trädgårdsgruppen".

Tv och bredband

Föreningens fastighet är anslutet till Telia fibernät. Ett grundutbud av TV-kanaler samt bredband (10/10 mbit) ingår i månadsavgiften.
Möjlighet finns att teckna avtal om högre hastighet hos leverantören. Nuvarande ägare har 100 mbit bredband till en tilläggskostnad på 99 kr/månad.

Parkering

Boendeparkering via Jönköpings kommun på omkringliggande gator för dig som är folkbokförd i området samt äger ett fordon. Kostnad 2019 är 510 kr/kvartal.

Renoveringar - utförda och planerade

Stambyte -01
Nya lägenhetsdörrar, nya takbetongpannor -02
Balkongerna nybyggda -06
Fönster renoverade utvändigt
Relining och målning av grunden Rosenlundsgatan 4 -18
OVK -19

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Eftertraktat område med närhet till såväl strand som park. Vätterstranden bjuder på naturupplevelser året runt och under sommarhalvåret blir det en självklar samlingsplats vid sandstranden och volleybollnäten. En kortare promenad eller cykeltur, med fördel utmed strandpromenaden, tar dig till centrala Jönköping. Rosenlundsbadet, Rosariet, Racketcentrum samt Elmia nås också enkelt till fots. Asecs köpcentrum med alla tänkbara bekvämligheter nås via promenad, buss eller cykeltur.

Närservice

I närområdet finns livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer via busslinje 1 och 2 som avgår med täta avgångar och tar dig till större delen av Jönköping med omnejd.

Parkering

Boendeparkering via Jönköpings kommun på omkringliggande gator för dig som är folkbokförd i området samt äger ett fordon. Kostnad för boendeparkering på Liljeholmen är 510 kr/kvartal.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter