Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kortebovägen 5

Bymarken Jönköping

2 275 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kortebovägen 5

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 77,00 kvm
föreningens info, se allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1002
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 275 000 kr utgångspris
Avgift: 3 219 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen: 0,1057%
Driftskostnad 3 591 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 191 kr
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på en vuxen i hushållet.
Gemensam uteplats på föreningens innergård.
Pantsatt Nej
Allmänt Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadsår 1938
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Gemensamt i föreningen finns tvättstuga och cykelförråd. På innergården finns en trevlig uteplats med grill för föreningens medlemmar att nyttja.

HALL

Välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning av ytterkläder. Direkt till vänster innanför dörren finns en rymlig garderob och längre in i hallen erbjuds ytterligare förvaringsmöjligheter via flera garderober.

KÖK

Snyggt och modernt kök med tidlöst vita luckor och mörkt kakel ovan köksbänkarna. Köket är utrustat med glashäll, inbyggd mikro och ugn i bekväm arbetshöjd samt kyl och frys. Intill det stora köksfönstret finna utrymme för matbord för 4-6 sittande.

VARDAGSRUM

Ljust rum med stora fönsterpartier som bjuder på härliga Vättervyer. Tack vare den väl tilltagna takhöjden och de vita väggarna upplevs rummet väldigt luftigt och härligt. Vacker fiskbensparkett ger rummet fin karaktär.

SOVRUM

Stort sovrum med dubbla garderober. Här finns möjlighet att inreda ett eget hemmakontor eller liknande tack vare rummets stora yta.

BADRUM

Helkaklat badrum utrustat med duschkabin med massagefunktioner, handfatskommod samt WC.

Stor tvåa med fantastisk Vätterutsikt!

För er som söker en bostad utöver det vanliga- välkomna hem till Kortebovägen 5! Här erbjuds en tvårumslägenhet om hela 77 kvadratmeter, med väl tilltagen takhöjd och en fantastisk vy över Vättern. Här samsas vacker fiskbensparkett med ljusa väggar och stora fönsterpartier. Köket är nyligen renoverat och erbjuder förutom gott om bänkyta och skåpsförvaring även plats för matbord.

Bostadens stora ytor kan nyttjas efter önskemål och behov. Kanske är det dags att utforma det där hemma-kontoret som ni saknat? Här finns gott om plats för det! Eller så behåller ni planlösningen som den är och njuter av det extra svängrummet. Perfekt när det är dags att bjuda hem gäster till fester!

Bostaden är belägen i det "rosa huset på hörnet", samma hus som i bottenplan inhyser mysiga Walentins konditori och Flora-Miltons blomsterbutik. Tänk att kunna smita ner och köpa dagsfärska frukostfrallor och helgbuketten en tidig lördagsmorgon. Att dessutom kunna ta strandpromenaden in till stan ger ju bara ännu fler pluspoäng till detta härliga hem.

Föreningen är lagom stor och har under senare år låtit uppföra en gemensam uteplats med grillmöjligheter för medlemmarna att nyttja. Detta blir extra användbart för den aktuella lägenheten som är smidigt belägen endast en trappa upp från innergården.

Missa inte detta härliga hem! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visningstider.

Förening

Kortebovägen 5

Förening

Brf Skeppet 2

Allmänt om föreningen

Brf Skeppet 2 är en äkta bostadsrättsförening som består av 10 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler som hyrs ut till Wallentins konditori och Flora-Miltons Blomsterhandel. Fastigheten bebyggdes 1938 och föreningen bildades 2015.

Gemensamt i föreningen finns tvättstuga och cykelförråd. På innergården finns en gemensam uteplats med grill för föreningens medlemmar att nyttja.

Tv och bredband

Föreningens fastighet är ansluten till fibernät.

Parkering

I föreningen finns fem parkeringsplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar via kösystem, kostnad ca 200 kr/mån.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Månadsavgifterna kommer att höjas med 2%. Styrelsen har beslutat att anlita SBC för föreningens ekonomiska förvaltning, från april 2021.

Renoveringar - utförda och planerade

-Huset renoverades genomgående mellan 1995-2001.
-Föreningen har för bara några år sedan genomfört ett fönsterbyte till 3-glas.
- Renoveringar utförda 2019:
Renovering av tvättstuga samt nya maskiner.
Förbättring av innergården.
Ny luftvärmepump. Denna installation har bidragit till minskad energikostnad.
Nya elcentraler och jordfelsbrytare installerat i fem lägenheter.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bymarken är ett populärt bostadsområde beläget strax nordväst om Jönköpings centrum. Området sträcker sig från Vättern och upp på höjderna vilket gör att flera av bostäderna här kan stoltsera med fin utsikt över Vättern och Jönköping. Området består till större del av villor men här finns även ett antal flerfamiljshus. Längst med strandpromenaden finns en badstrand och flertalet båthus.

Närservice

I ytterkanterna finns livsmedelsbutiker, närlivs, konditori, blomsteraffär, restauranger, pizzerior och bensinmack. En kort promenad tar dig till Jönköpings centrum med sitt rika utbud av butiker, nöjen och restauranger.

Kommunikation

Längst med Vätterns strandkant finns cykel/gångväg som tar dig till centrala Jönköping på ca 10 minuter. Busshållplatser med täta avgångar finns i det direkta närområdet och Jönköpings resecentrum ligger endast ca 2,5 km bort. Härifrån avgår flertalet bussar och tåg.

Parkering

Fri parkering på omkringliggande gatorna.

Övrigt

I närheten finns flera skolor och förskolor. IF Hallby FK har sin anläggning högst upp på Bymarken. Nära till vacker natur och fina promenadstråk.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter