Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Karlslundsvägen 30, vån 5 av 5

Järfälla

3 400 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Karlslundsvägen 30, vån 5 av 5

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 84,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 10-1401
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 400 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 647 kr/mån Inkl värme och kall vatten.
Andel i föreningen: 0,5811%
Andel av årsavgift: 0,58%
Driftskostnad 9 748 kr/år
varav
El: 3 800 kr
VA: 3 200 kr
Övrigt: 2 748 kr
Kommentar Övrigt avser obligatorisk kostnad för bredband/Tv om 229 kr/mån.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018/2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
HALL:
Fyra trappor upp i en välskött fastighet med hiss möts man av ett tacksamt ljusinsläpp. Rymlig hall som bjuder på ett trivsamt intryck då ljusa och kvalitativa materialval så som vitmålade väggar och ekparkett genomsyrar lägenheten. Två garderober och en städskrubb som sväljer en hel del är belägna i den trivsamma hallen som gränsar till det första sovrummet.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet som ligger i anslutning med köket disponeras tillsammans på en dryga 30 kvadratmeter stor yta i en social symbios. En öppen planlösningen som skapar ett trivsamt och inbjudande sällskapsrum. De vita väggarna och gedigna trägolven man möts av i hallen återses även här.

KÖK
Tidlöst och klassiskt kök med stilsäkra materialval. Rikligt med förvaring i vita över- och underskåp från Marbodal som berikats med beslag i borstad stål. Bänkskivan i mörk kvartskomposit som erbjuder generösa avlastningsmöjligheter gifter sig fint med kaklet i granitkeramik. Kvalitativa och påkostade vitvaror från Siemens (ej fläkten) så som kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn samt mikro.

SOVRUM 1:
Stillsamt sovrum med vitmålade väggar som kombineras med klassisk ekparkett. Plats för dubbelsäng samt sängbord. Här finner ni bra med förvaring i form av flertalet garderober.

BALKONG:
Plats för bord och stolar eller en mysig loungemöbel.

SOVRUM 2:
Mindre sovrum som passar utmärkt som barnrum alternativt gästrum. Lugnt läge mot föreningens innergård. Möjlighet att möblera med säng, skrivbord och förvaringslösningar.

SOVRUM 3:
Sovrum som passar utmärkt som barnrum/arbetsrum. Här finns plats att möblera med både säng och övrigt möblemang. Från sovrummet nås förråd/klädkammare som rymmer utmärkt med förvaring.

BADRUM:
Rymligt och funktionellt badrum med moderna materialval där vitt kakel kombinerats med klinker i mörkgrått. Inrett med dusch, wc, handfat med kommod och väggmonterat spegelskåp ovan. Här finner du även bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare.

GÄST-WC
Direkt utanför Sovrum 1 nås lägenhetens separat gäst-wc. Här finner ni vitmålade väggar som kombineras med grått klinkergolv. Här finner ni wc samt handfat med spegel ovan.

Yteffekitv 4:a med balkong mot innergård!

Accepterat pris! Välkommen till denna yteffektiva 4: a i populära Barkarbystaden. Lägenheten som är belägen på våning fyra bjuder på en riklig dos av ljusinsläpp från två olika väderstreck och har utrustats med en mängd garderober och funktionell förvaring. Den trivsamma balkongen i anslutning till det större sovrummet rymmer en nättare loungegrupp eller matbord och vetter mot fastighetens innergård.
Det noga utvalda köket från Marbodal med vitvaror från Siemens är i direkt anslutning till vardagsrummet. Den öppna planlösningen rummen emellan erbjuder väldisponerade ytor i toppskick och hyser rum för sociala samspel. Tre rymliga sovrum med generös förvaring, i anslutning till ett av sovrummen finns det även ett förråd/klädkammare. I lägenheten finns det en mindre toalett och ett större badrum som inrymmer både tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen avsevärt. Den lättmöblerade bostaden har genomgående ljusa väggar samt stilsäker och klassisk ekparkett. Varmt välkommen på visning!

Förening

Karlslundsvägen 30, vån 5 av 5

Förening

Brf Barkarby Metropol

Allmänt om föreningen

Brf Barkarby Metropol är en äkta bostadsrättsförening som är belägen i Barkarbystaden i Stockholms populära närförort Järfälla. År 2018 uppförde Veidekke 211 bostadsrätter samt 1 lokal som är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Källsortering
- Cykelrum
- Barnvagnsrum
- Fantastisk innergård

VARMVATTEN
Individuell mätning av varmvattenförbrukning sker i varje lägenhet och debiteras efter faktisk förbrukning separat utöver angiven avgift.

Tv och bredband

Föreningen har avtal med Telia. Bredband 100/100 Mbit/s, tv-paket "Lagom" och telefoni. För dessa tjänster tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 229 kr/mån.

Parkering

Föreningen disponerar 105 st i garage. Råder separat kösystem. 1125kr/mån.

Övrigt

-Föreningen godkänner delat ägande
-Föreningen godkänner inte juridisk person

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter