Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Drakengatan 8, 5tr, ACCEPTERAT PRIS!

Barkabystaden Järfälla

3 050 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Drakengatan 8, 5tr, ACCEPTERAT PRIS!

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 66,00 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 04-1404
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 050 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 853 kr/mån Värme, VA, TV (BAS-paketet) + Internet (ComHem). Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 88 kr/månad för TV/bredband/telefoni som är inräknad i månadsavgiften.
Andel i föreningen: 1,5332%
Driftskostnad 7 116 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 1 116 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är baserade på ett schablonbelopp. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017-18
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

HALL

Rymlig och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt förvaring i garderober. De vita väggarna och parkettgolvet fortsätter in i de övriga rummen och ger lägenheten ett enhetligt intryck.

BADRUM

Toppfräscht badrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med tvättställ, kommod, spegel, duschhörna, WC samt tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk.

KÖK

Precis som resterande av lägenheten är även köket i toppskick. Vitmålade luckor och bänkskiva i grått och en maskinell utrustning bestående av spis, ugn, spisfläkt, micro, kyl/frys samt integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM

Tack vare den öppna planlösningen ger det möjlighet till vardagslivet men också sociala tillställningar. Vardagsrummet har parkettgolv, vita väggar samt en fransk balkong. Ljusinsläppet blir rikligt med fönster i två väderstreck. Här ryms soffgrupp, tv-möbel, skrivbordshörna samt matplats.

SOVRUM 1

Ljust sovrum med parkettgolv, vita väggar och stort fönsterparti. Här finns plats för säng, sängbord samt förvaring i garderob.

SOVRUM 2

Rymligt sovrum med stort fönsterparti samt utgång till bostadens balkong. Gott om plats för förvaring i de tre platsbyggda garderoberna samt utrymme för dubbelsäng. Vackert parkettgolv och målade väggar i vitt.

BALKONG

Rymlig och härlig balkong mot innergården som ger plats åt både balkongmöbler och växter.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Toppfräsch 3:a högst upp i huset!

ACCEPTERAT PRIS

- Högst upp i huset!
- Välplanerad!
- Stora sociala ytor!
- Nyproducerad 2018-2019!
- Genomgående ljusinsläpp!

Varmt välkomna till denna välplanerade och toppfräscha 3:a i Barkarbystaden. Bostaden erbjuder ett genomgående ljusinsläpp, stora sociala ytor, fransk balkong samt två rymliga sovrum varav ena sovrummet har utgång till den härliga och rymliga balkongen. Bostaden producerades under 2018-2019 och är därmed i toppskick. Varmt välkommen på visning!

Belägen i Barkarbystaden med närhet till allt! Bara ett par minuters promenad till Barkarby handelsplats, som erbjuder ett brett utbud av butiker och närservice.

Förening

Drakengatan 8, 5tr, ACCEPTERAT PRIS!

Förening

Brf Lyfta

Allmänt om föreningen

Föreningen är en äkta förening som bildades 2015 och består av 75 bostadsrätter. Huset stod inflyttningsklart 2018, och man äger marken huset står på.

Styrelsen har i dagsläget (2021-01-28) inte beslutat om några avgiftsändringar.

Styrelsen accepterar delat ägandeskap och har planer på att skriva in detta i stadgarna, minst 10% ägarandel (2021-01-28). Enligt föreningens stadgar så får inte en juridisk person äga eller hyra en bostad i föreningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Garage och miljöhus som tillhör en gemensamhetsanläggning tillsammans med grannföreningarna Flyga och Landa. Föreningen har även en trevlig innergård med en lekplats.

Tv och bredband

Fiberanslutning i hela fastigheten, detta styr även TV via så kallad IPTV. Fibernätverket ägsav Comhem. Hastigheter styrs av Comhem och i detta nu så kan man ha som högst
1000/1000 (2021-01-28).

Parkering

Föreningen har ett gemensamt garage som nås via hissen, det finns 41 garageplatser varav 4 elbilsplatser. Kostnaden är 900 kr/mån. Kostnaden för garageplats för elbil är 1400 kr/mån. I dagsläget (2021-01-28) är det ingen kö.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga utförda renoveringar då fastigheten är ny. Föreningen har i dagsläget (2021-01-28) inte beslutat om några kommande renoveringar. Energideklarationen håller Ikano Bostad på att ta fram i dagsläget (2021-03-22).

Övrigt

Ansökan om medlemskap:
BRF Lyfta
Parkvägen 3
177 45 Järfälla

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Barkarbystaden bor du med närhet till både shopping och natur. Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område i den populära och omtyckta Barkarbystaden. Föreningen har en fantastisk innergård med många olika aktivitetsytor, bänkar och gräsytor. I närheten har du fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. I området finns flera förskolor samt inom några minuters avstånd även Ålstaskolan och Herrestaskolan. På kvällstid erbjuder Herrestakolan lokaler för sport, kultur och föreningar. Naturen som omger området tillhör Järvafältets naturreservat.

Närservice

I Barkarbystaden bor du med restauranger, caféer, gym, Ica-maxi och butiker runt hörnet. Inom några minuters promenad når du en av Sveriges största handelsplatser med sina välkända butiker, varuhus, friskvårdsanläggningar och natur.

Kommunikation

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbanan planeras stå färdig till år 2026. Järfälla kommun har redan idag en mycket bra kommunikation till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter