Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Prilyckegatan 115

Hisings Kärra HISINGS KÄRRA

1 995 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 1 995 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Prilyckegatan 115

Antal rum 3 rum
Boarea 75,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 25
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 5 048 kr/mån inkl. V/VA, el och kabel-TV via ComHem (basutbud).
Andel i föreningen: 0,25027%
Andel av årsavgift: 0,23638%
Reparationsfond: 79 kr
Driftskostnad 1 500 kr/år
varav
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1974-75
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 24 mars 2020
Energiklass: E
Primärenergital: 150 kWh/m² och år

Hall

Hallen är rymlig med anslutning till större delen av bostaden. Utmärkta förutsättningar för diverse avhängnings- och förvaringslösningar. Skulle dessa inte räcka till finns gott om utrymme i den praktiska klädkammaren som du finner längre in i hallen.

Kök

Köket är inrett med vita skåpsluckor, kombinerat med grått kakel ovanför arbetsytorna. Utrustningen består av kyl & frys i fullhöjd (2017), spis med häll samt fläkt. I köket finner du plats för matplats intill fönstret.

Badrum

Badrummet renoverades 2009. Modernt inrett med vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. Här finner du dusch, wc, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin (2013).

Vardagsrum

Vardagsrummet är lättmöblerat och inbjuder till umgänge där plats finns för såväl soffgrupp som övrigt möblemang. Parkettgolv och ljusa väggar.

Två sovrum

I bostaden finner du två sovrum som bägge rymmer dubbelsäng och garderober. Båda rum är målade i vitt.

Balkong

Balkongen nås via entrén. Insynsskyddat söderläge med utsikt mot innergården.

Bra läge!

Välkommen till denna trea med balkong i söderläge. Här erbjuds genomgående ljusa ytskikt, rymliga rum, fräscht kök och helkaklat badrum. Välskött Riksbyggen-förening med många gemensamma utrymmen och där bl.a. el ingår i månadsavgiften. Här bor du centralt i Kärra i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både service, skola och vacker natur. Bra kommunikationer, i form av bland annat Rosa Express, tar dig till Nordstan på cirka 17 minuter.

Förening

Prilyckegatan 115

Förening

Riksbyggen Brf Göteborghus 38

Allmänt om föreningen

Riksbyggen Brf Göteborghus nr 38 består av 431 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och omfattar adresserna Prilyckegatan 87-123 samt Lillekärr Södra 164-194. Föreningen innehar tomträtt som gller t.o.m 2024. Byggnaderna består av radhus samt flerbostadshus med tre respektive sex våningar. Till varje lägenhet hör ett förråd. Medlemmarna har tillgång till en fin samlingslokal samt en övernattningslägenhet. Pingisrum finns i källaren på Prilyckegatan 101 och bastun finns i källaren på Prilyckegatan 12. Det finns flera tvättstugor i föreningen, 2 st på varje gård.
På Prilyckegatan 89 samt Lillekärr södra 184 finns tvättstuga med maskiner avsedda för mattvätt.

Tv och bredband

Föreningen har Comhem som som leverantör av kabel-tv där ett analogt grundutbud av kanaler ingår. Det finns fiber-LAN kopplat till Telia i de flesta lägenheter, man fick välja själv som lägenhetsinnehavare om det skulle installeras. Om du inte har det i din lägenhet, kontakta styrelsen för mer information. För digital-tv eller ytterligare tjänster tecknas avtal av medlemmen själv mot leverantör.

Parkering

Föreningen försöker tillhandahålla en parkering mot avgift till varje bostad men det finns inga garantier för detta. Man kan sätta upp sig i kö för att få hyra en extra parkering eller byta till carport. Det finns även parkering inomhus för MC, till dessa är det kö. Både på Prilyckegatan och Lillekärr Södra finns också möjlighet till att parkera MC och moped under tak på särskild plats, dessa är gratis. Föreningen erbjuder också ett antal husvagnsparkeringar både på Prilyckegatan och Lillekärr Södra, till dessa är det kö. Alla parkeringsärende sker via styrelsemailen (styrelsen@gbghus38.se), brev i styrelsens poståda eller vid öppet hus. Via föreningen har man också tillgång till en bil från Sunfleets Bilpool.

Öppen parkering utan elstolpe 125kr/månad
Öppen parkering med elstolpe 175kr/månad
Carport med elstolpe 250kr/månad
Mc-Parkering låst utrymme 175/månad
Husvagnsparkering 250/månad

http://gbghus38.se/parkeringforrad/

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har brutet räkenskapsår och budgetmöte hålls varje år. För att finansiera underhåll och hålla god ekonomi i föreningen planerar föreningen att höja avgiften i etapper.

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda renoveringar:
2009-2010: Dränering
2016-2016: Relining
2015-2016: Stamrenovering
2018: Betongrenovering

Pågående renoveringar:
2019-2020: Renovering och ombyggnad av tak samt installation av solceller.

Framtida renoveringar och underhållsarbeten:
2020-2021: Hissrenovering

Se årsredovisningen för mer information om underhåll och reparationer.

Övrigt

Via föreningen kan du hyra en samlingslokal (Kajutan, Lillekärr södra 91) för 200 kr samt en övernattningslägenhet (Lyan, Lillekärr Södra 176) som kan hyras för en kostnad av 400 kr/natten. Det finns även bastu (Prilyckegatan 121) som renoverats i början av 2016, samt pingisrum (Prilyckegatan 101). Det finns två tvättstugor på varje gård, belägna i bottenplan. Tvättstuga med maskiner avsedda för mattvätt hittar du på Prilyckegatan 89 samt Lillekärr södra 184. Styrelselokalen ligger i källaren på Prilyckegatan 121.

Gå gärna in och läs på föreningens hemsida: http://gbghus38.se/

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Endast 10 minuter från Göteborgs centrum ligger Hisings Kärra som är en grön och expanderande stadsdel med en blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Här kombineras lantliv och storstadsliv med närhet till Göteborg men ändå lugnt och skönt. Kring Kärra centrum finns tätare bebyggelse i form av flerbostadshus och villaområden. Strax utanför öppnar sig landskapet med bl.a. skogspartier, bondgårdar samt fristående villor. I Kärra centrum, som är den naturliga samlingspunkten för boende i området, arrangeras midsommarfirande, julmarknad, knallemarknad och förenings- och kulturdagen Kärradagen, där föreningar, hantverkare och artister medverkar. Dessutom finns bibliotek, sim- och sporthall, fritidsklubbar, fritidsgård och vårdcentral. Till Göteborgs stadskärna tar du dig enkelt med buss eller bil. Här finns flera förskolor och grundskolor. Kärra HF (handboll) och Kärra KIF (fotboll) är två av flera aktiva idrottsklubbar som finns i området. Det finns även flera föreningar med aktiviteter för alla åldrar inom musik, kultur och friluftsliv. Kärras sim- och sporthall, Clarebergs Ridklubb och Klarebergsvallen är några exempel på idrottsanläggningar i området. Det naturnära läget är en stor tillgång för de boende i området där skog, mark och älv ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vid Clarebergs gård ligger Jämmerberget där man har fin utsikt över landskapet. I de lummiga skogarna vid Ellesbo och Svankällan finns vackra naturstigar och motionsslingor. Vill man hellre bada är det inte långt till havet och badsjöar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter